Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvutist muusika kuulamine, olgu selleks siis PC, mäkk või lausa vaarikas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvutist muusika kuulamine, olgu selleks siis PC, mäkk või lausa vaarikas

99,9% audioseadmetest (igasugused mängijad ja ressiiverid) saavad hakkama ainult FAT16/FAT32, exFAT-i saab ainult arvutites kasutada. Ju nendel Tascami seadmetel siis FAT16 (2GB piirang) kuigi mälukaartidega seadmetel nii FAT16 kui ka FAT32 tugi.

Comment

Vähemalt fotokas toimib ka exFAT.

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
        Ju nendel Tascami seadmetel siis FAT16 (2GB piirang) kuigi mälukaartidega seadmetel nii FAT16 kui ka FAT32 tugi.
        See ongi kummaline - failimahu piirang on 2GB aga failisüsteem mille seadmed ise vormindavad, on FAT32, samamoodi võib arvutis vormindatud FAT32 meediaga ligi minna ja kõik toimib, aga mahupiirang säilib. On selline kiiks .
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Steel, Hifiberry (HAT) on DAC või spdif converter millel ei ole usb pesasid, arvuti on Raspberry Pi millel on usb pesad ja op süsteem.
          Kas mitte Raspberryle sobiva DAC´i külge pookimisel ei sündinud HifiBerry (lõplikult toimiv dac-streamer-meediaplayer)...? Selline kombinatsioon oli mul katsetamiseks kunagi ...või mäletan ma midagi valesti, ajan sassi?
          Võis olla tõesti, et DAC kandis/kannab eraldi nime Hifiberry. Seda ma ikka tean, et Raspberry (arvuti) küljes on USB pesad, mitte DAC´i küljes mis oli Raspberry külge poogitud. Ilmsel väljendasin liiga primitiivselt ennast eelnevalt, et sa selliseid meelevaldseid tõlgendusi teed minu "võhiklikkusest". (kuna mul on alati kiire, siis võib minu lauseehitus longata ja minu mõte ei pruugi realiseeruda nii nagu ma algselt mõtlesin )

Seletage parem kuidas saab USB kaabel arvuti ja dac-i vahel heli mõjutada?
          Mina seletada ei oska kuidas USB kaabel arvuti ja DAC´i vahel heli mõjutab aga see mõjutab. Olen (võiks öelda,et olin) ise kaablite (platseebo efekti) osas skeptiline aga peale uue USB kaabli kasutusele võttu olen vähem skepiline.
          Mingi nõidus seal on ju siis ikka erinevad materjalid, nende kombinatsioonid ja muud omadused mängivad rolli mis loogikaga ei pruugi ühtida, ainuke millest ma ammu aru sain, kui vähegi võimalik, siis korralik varjestus olgu erinevatel kaablitel olemas
          Targemad ehk teavad ja oskavad seletada.

Comment

Ma avastasin seda ka hiljuti kui tavalise "printeri kaabli" juhuslikult mingi kvaliteetsema belkini nimelise vastu vahetasin - nagu mis mõttes, mis nüüd siis juhtus... Veel suurem vahe oli selle kvaliteetsema Belkini kaablilt üle minnes DIY cat5 usb kaablile kus data ja toide eraldi isoleeritud vaskteibiga. Ajaviiteks sai nokitsetud paar cat7 kaablist valmistatud "printeri kaablit", nüüd enam erilist vahet ei tuvastunud, kuigi nagu oleks veidi parem. Sellest võiks vist järeldada, et toitest kiirgab mingi jama data soontele mis segab usb signaali. Katsetamata on veel selline diy cat7 kaabel kus dac-i poolel on varjestus ühendamata.

Muid arvutividinaid testides ei ole absoluutselt mingit vahet.

Comment

See on uskumatu mida need karbid heliga teevad! 100% nõus mida videos räägitakse, igasugused jitter/bitter/regen bugid on raha raiskamine nende kõrval. Vihjeks nii palju, et nende karpide valmistaja käest saab need ligi poole odavamalt!

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                See on uskumatu mida need karbid heliga teevad! 100% nõus mida videos räägitakse, igasugused jitter/bitter/regen bugid on raha raiskamine nende kõrval. Vihjeks nii palju, et nende karpide valmistaja käest saab need ligi poole odavamalt!
                Et siis ca 260 euroga karbi valmistajalt?
                Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Pane ikka usa tax + shipping + meie km + meie toll ka juurde, ilma maksudeta firmale tuli 335€. Ei kahetse ostu absoluutselt.

Comment

Kas keegi on katsetanud erinevaid helifailide konvertereid, huvitab konkreetselt FLAC to WAV. Kuidas seda kõige õigem teha oleks? Aitäh
                    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                      Kas keegi on katsetanud erinevaid helifailide konvertereid, huvitab konkreetselt FLAC to WAV. Kuidas seda kõige õigem teha oleks? Aitäh
                      VLC oskas igasugu tempe. teeb edukalt flac failist, wave faili.
                      muidu olen pruukinud Aurora media workshop'i ja Sonarit

Comment

Tänud vastajale! Eks neid on väga palju, ei tea mille põhjal valik teha...

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                          FLAC to WAV muundust võiks nimetada lahti pakkimiseks, mõlemad on kadudeta formaadid, FLAC ainult rohkem kokku pakitud. Selles mõttes mingeid "koodekeid" või "korralike koodekeid" vaja ei ole.

Comment

Nägu alati, mida rohkem asja uurida, seda segasemaks see läheb. Kodeerimisel, ja pakkumisel peaks oluline vahe olema. Reaalsus on see, et eri programmide kasutamisel, faili suurused erinevad.

Comment

Kas erinevad palju või on vahe mingites atribuutides (meta data) ja heli nullide-ühtede jada on sama?
                              viimati muutis kasutaja moi; 17 November 2017, 13:47.

Comment

No ikka päris palju, see asjaolu mind murelikuks tegi.

Comment

Working...
                                X