Teade

Collapse
No announcement yet.

Muinaslugu sinilinnust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Muinaslugu sinilinnust

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
    Jah, nii on kasutaja "acuvox" sinna juurde kirjutanud küll.
    Lugupeetud härra, Teil pole mingit aimu, kuidas ja kes selliseid üritusi korraldab. Seal ei juhtu selliseid asju, kuna Jussi-suguseid seal ei ole. Soovin Teile edu interneti edasiseks uurimiseks. Ja edaspidi mõelge palun oma peaga, enne kui midagi levitama hakata.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Kes mis ürituste korraldamisest siin rääkinud on? Kus ei juhtu "selliseid asju" kuna Jussi-suguseid seal ei ole? Kas mul on keelatud kirjutada et kuskil foorumi blogis postitas kasutaja "acuvox" mingi teksti? Miks see teid häirima hakkas? Pauli foorum on avalik, ta ei ole selle vastu et tema foorumit tsiteeritakse.

Kiri minu postkastis oli selle pärast et ma olen tema foorumi blogi subscriber juba aastaid, kuskilt sealtmaad kui ta Ted Smith'i palkas. Kiri oli sellise algusega:
      Click image for larger version

Name:	Screen shot 2017-02-19a.png
Views:	1
Size:	40,1 KB
ID:	869918
      Ja "acuvox" postitas selliselt:
      Click image for larger version

Name:	Screen shot 2017-02-19b.png
Views:	1
Size:	44,0 KB
ID:	869919
      Kas midagi oli valesti, välja mõeldud? Pidin oma peaga välja mõtlema mida Paul kirjutas? Ma ei ole mingi kaspirovski.
      Ma nendin et sm. home peaks natuke oma pead vahelduseks kasutama, eriti enne kui tulla oma "minul praktikad väga kõvasti" tasemelt tarkuseteri veeretama.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Sai ka plaat lõpuks koju toodud. Esmamulje on... jälle selle neetud autotüüni kasutamine. Seda effekti pruugitakse lauljate "häälestamiseks" kuid sellega kaasneb granulaarne ja karvane hääl. Eelpool viidatud sibilant on üks selle tagajärgedest... mõni laulja võiks natuke rohkem harjutada eelnevalt Üldiselt sügavus ei ole helipildil kuigi suur, aga samas on kordades hullemaid bigbändi konserve.

Comment

Working...
        X