Teade

Collapse
No announcement yet.

Raadiomikrofon Mipro MR-801

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Raadiomikrofon Mipro MR-801

    Hangitud siis selline isend. Väidetavalt töökorras. Mõte oli see komplekt tööle saada nõuka võimuga aga no ei õnnestu. On kellelgi kogemust selle isendiga?

    #2
    Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

    Kui asi on komplektne (saatja-vastuvõtja), siis milles seisneb mitteõnnestumine? Patareid mikrofoni sees ikka on?

    Comment


      #3
      Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

      Saatja oleks siis mikrofon, nagu ma asjast aru saan. Või saan ma asjast valesti aru. Vastuvõtja on antennidega karbike. Mikrofonil patarei sees ja tuleke läheb ka põlema. Vastuvõtja üritan ühendada pulkpistiku august võimu taha. Signaali tuled karbikesel osaliselt põlevad, audio tuled on vait. Loogiliselt võttes peaks ju mikrofoni ja vastuvõtja kuidagi omavahel paaritama..või pole vaja..et kui on nt 5 sarnast mikrofoni, siis tulistavad kõik läbisegi?
      viimati muutis kasutaja murrasurra; 10 m 2017, 13:41.

      Comment


        #4
        Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

        Saatja on edastaja, mikrofon on seade, mis teeb helivõnkumise "söödavaks" sama mikrofoni kesta paigutatud saatjale. Läbisegi üldjuhul lihtsalt ei saa. Korraga saab ühte sageduse kanalit kasutada üks saatja-üks vastuvõtja. Kuidas süsteem on ülesehitatud loed kasutusõpetusest. Sagedus on suur ja kui on jaotatud ajalise tihendamisega, siis võimaldab korraga justkui kõiki kasutada. Mikrofonide ümberlülimisi ei märka, sest see toimib ajaliselt kiiresti ja iga mikrofon jooksdeb oma kanalisse sõltumatult. Mitu mikrofoni on? Minu loogika ütleb, et nad peaksid üldjuhul kõik olema iseseisvad ja antud süsteemis korraga kasutatavad. Signaalid erinevatest mikrofonidest saavad kokku võimendi sisendite segustil (mikseris). Seega vastuvõtja väljundites peaks iga mikrofon olema eraldi kuuldav oma väljundist! Katsu ühekaupa ära kõikidest mikrofonisisendites signaali liikumine lõppvõimendisse. Edu!
        viimati muutis kasutaja rainadov; 10 m 2017, 15:07. Põhjus: täht

        Comment


          #5
          Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

          Mikrofon on ikka üks. Seega saan aru, et ühendus vastuvõtjaga peaks igal juhul olemas, kui asjad korras. Egas polegi mingit kasutusjuhendit leidnud, asi ostetud kasutatuna ja väidetavalt töökorras. Mõistan, et ühendus peaks loogiliselt käima läbi mikserpuldi aga mul on just soov panna see Radiotehnika eelvõimu taha..

          Comment


            #6
            Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

            Comment


              #7
              Vs: Raadiomikrofon Mipro MR-801

              Manuaalist näpuga järge ajades tundub, et mikker kutu siis. Kui mikrofoni leveli tuled ei liiguta karbiksel üldse. Aga uurin asja ja tänud kaasamõtlejatele.

              Comment

              Working...
              X