Teade

Collapse
No announcement yet.

Audiosüsteemi maandus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Vs: Audiosüsteemi maandus

    Mytek-i usb 2.0 ei ole suurem asi. Teised sisendid kõlavad palju parem. Omal ajal sai päris palju katsetatud mytek 192 mudeliga ja erinevate usb/spdif konverteritega. Kuna uus mänguasi käes jääb üle selline asi http://www.diyaudio.com/forums/digit...re-beauty.html. See omab täieliku galvaanilist isolatsiooni arvutist. 100% kindel selles välis toiteploki kasutades. Seda saab toita ka arvutist aga kas ka siis on galvaniliselt isoleeritud ei oska öelda. Peab katsetama või tootja käest küsima. Sul mu kontaktid olemas, kui huvi on võta ühendust.

    Comment


      #47
      Vs: Audiosüsteemi maandus

      USB -> SPDIF tundub ajas tagasiminek. Ma mõtlen hoopis sellisele asjale: http://www.psaudio.com/products/lanr...b-transporter/ Tegelikult tahaks muusikamängija serverisse virtual masinasse panna. Sellega saaks siis kaks kärbest ühe hoobiga või isegi rohkem.

      Comment


        #48
        Vs: Audiosüsteemi maandus

        Jah, ainult 600 taala. Eks iga üks valib endale ja rauale sobiva lahenduse. Mida mõtlesid muusikamängija, serveri ja virtual masina all? Mul sarane lahendus praegu kasutusel, FREENAS+Minimserver virtuaal masinas (jail).

        Comment


          #49
          Vs: Audiosüsteemi maandus

          Minu 5 senti teemasse - Apple AirPort Express mängib võrgust meediat ja omab optilist väljundit analoogpesa põhjas. Umbes 110 € eest mitu muret lahendatud ilma USB-d mängu toomata.

          Comment


            #50
            Vs: Audiosüsteemi maandus

            Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitust
            Mida mõtlesid muusikamängija, serveri ja virtual masina all? Mul sarane lahendus praegu kasutusel, FREENAS+Minimserver virtuaal masinas (jail).
            Hetkel on mul muusikamängijad eraldi karbid nuc tüüpi pc, raspberry pi ja sparky sbc. Selle nuc tüüpi x86 masina paneks virtuaalseks mis jookseks serveris. Ühe LanRoveri paneks serveri juurde usb'sse (usb passthrough vm-le) ja teise üle lan võrgu DACi juurde. Muusikamängijaks proovisin korra ka HQ playerit (linuxi VM + raspberry NAA), aga selle GUI on eelmisest sajandist kahjuks. Kui sellele korraliku browserist juhtimise saaks ostaks kohe, sest heli oli krdi hea. Storage on samuti VM debiani OMV. Mulle need dlna asjad ei meeldi, õige player oskab ikka ise üle nfs/smb faile mängida.

            Comment


              #51
              Vs: Audiosüsteemi maandus

              Sa liigud ikka vales suunas. Karpidest tuleks lahti saada, mitte neid juurde tekkitada. Arvutikarbid ei ole kõige paremad muusikamängijad. Need on algtasandil head ja ka ainult siis kui kogu kupatuse hind alla mõne saja jääb. Korralik võrgumängija on way to go. Õnneks valik muutub laiemaks ja järelturu hinnad langevad. Roon on selline asi mis sobib väga hästi HQ playeriga kokku.

              Comment


                #52
                Vs: Audiosüsteemi maandus

                Mis asi on võrgumängija? Võrgumängija on aeglane ja lahja arvuti (a'la sbc mis on muusika mängimiseks piisav), tihti arm või x86 prosega kus jookseb peal enamasti linuxi mpd. Ma olen leidnud ainult ühe võrgumängija mis vastab mu nõuetele ja see on Bryston BDP-3. Kasutanud olen ka CXN ja NA-11S1, mõlema playeri UX on selline dekaaditagune aeglane ja masendav kräpp. Arvatavasti ma enam ühtegi võrgumängijat ei osta, kuigi tahaks seda Brystoni oma proovida. Ma julgen väita, et arvuti muudab kõlaritest kostuvas helis väga minimaalselt kui kõik on enam-vähem õigesti tehtud (toited/ühendused/varjestus). Oluliselt rohkem mõjutavad järgmised lülid.

                Aga tegelikult kaldume juba teemast kõrvale, kuigi põnev teema ja loeks huviga mida keegi ISE katsetanud/kogenud on. Teoreetikute fantaasia pläma ei huvita.

                Comment

                Working...
                X