Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ei väida, et see just konkreetse müüdava võimendi kohta pädeb, kuid audiofoorumites on olnud teemaks nn "lampvõimendid", millel lambid ainult dekoratsiooniks on ...
китайский ламповый усилитель Nobsound MS-10D MKII http://ali.pub/ufrjwHakko t-12 набор жал http://ali.pub/uax2h кит набор для сборки ЛБП с переключением о...
viimati muutis kasutaja mudasiil; 06 m 2017, 20:46.
Põhjus: link
Vaadake, tegelikult nad (lambid) töötavadki. Ma ei räägi mis kvaliteedis, kuid nad lasevad signaali läbi, "stock" ilma lambita on vait ning lambid pole mõeldud väljundastmena töötama, seetõttu pole ka massiivset toidet vaja. Selle asja point on lisada muidu pooljuhtvõimule nn lambiheli effekt, ta töötab nagu EQ aga mitte otseselt tämbrit ei muudeta.
Kas see meeldib, kas see on tehtud parimal võimalikul moel jne. on nüüd eraldi küsimus. Scotti teiselt lingilt selgub et kes tahab, saab natuke "impruuvida" seda värki, julgemad ka vahetavad lampi et erinevaid sounde saada, kui lüüte signaaliteelt likvideerida, võibolla muutub ka natuke paremaks kui ta stockis olla võib.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Mulle jäi mulje, et vähemalt ühest käib
Aga mis seal taga on, D-klass?
Selliseid skeeme olen enne ka näinud, kus eelastmesse on lamp pandud ja seejuures väga madala anoodpingega.
Vaadake, tegelikult nad (lambid) töötavadki. Ma ei räägi mis kvaliteedis, kuid nad lasevad signaali läbi, "stock" ilma lambita on vait ning lambid pole mõeldud väljundastmena töötama, seetõttu pole ka massiivset toidet vaja. Selle asja point on lisada muidu pooljuhtvõimule nn lambiheli effekt, ta töötab nagu EQ aga mitte otseselt tämbrit ei muudeta.
Kas see meeldib, kas see on tehtud parimal võimalikul moel jne. on nüüd eraldi küsimus. Scotti teiselt lingilt selgub et kes tahab, saab natuke "impruuvida" seda värki, julgemad ka vahetavad lampi et erinevaid sounde saada, kui lüüte signaaliteelt likvideerida, võibolla muutub ka natuke paremaks kui ta stockis olla võib.
Siis ei saa küll aru millest see poleemika. Täitsa kenasti on ju kirjas, et "solid state" lõppaste. Seega ei tasu imestada, et sealt trükkplaat, peotäis kive ja olematu toitetrafo vastu vaatab.
Comment