Teade

Collapse
No announcement yet.

SQ in-ear kõrvaklapid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: SQ in-ear kõrvaklapid

    Esmalt postitatud rxs poolt Vaata postitust
    kui hästi aku vastu peab
    Aega ei ole mõõtnud. Tootja vist lubab 6h. Laadin sõltuvalt kasutusest 2-3 päeva tagant kui igapäev kasutan. Laadimine ise väga kiire.

    Pärast mõningast kasutamist on lisamuljed need, et peas püsivad ikka väga hästi. Kuna sulgeb täielikult kõrva ava, siis tekib üsna hea mürasummutus, kui midagi mängib ka, siis ei kuule väljast üldse midagi. Miinus on see, et sama sulgemise tõttu kõrvad higistavad seest pikal kasutamisel.
    Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
    Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

    Comment


      #17
      Vs: SQ in-ear kõrvaklapid

      Mul ka need Meizu EP51 olemas spordi tegemiseks, koos saatmisega maksid 29 EUR. Selle raha eest on heli küll aga absoluutskaalas muidugi SQ klappideks ei kvalifitseeru. Natuke liiga tugevale ja mitte väga madalale bassile lisaks on neil ka kõrged oma kiiksuga. Ülemine ots on kuskil umbes 7 kHz peal muhuga ja siis kukub üsna vara ära. Kesksagedus ja eriti selle madalam osa on ka natuke liiga õhuke. Kõrvas seisavad jah hästi, sobivad sportlikumaks liigutamiseks päris hästi.

      Comment


        #18
        Vs: SQ in-ear kõrvaklapid

        Läks vahepeal meelest ära teema, sai tellitud siis Xiaomi mi IV hybrid klapid. Kõrged on mõnusad, keskmisi ka on, madalat otsa ka on, aga kuidagi kiiksuga.
        Vahepeal kui on mõni korralik "bassdrop" siis kuulda kuidas võtab ilusti kõikse madalamale välja, aga muul ajal ütleks, et kuidagi kõvalt kõlab, peoneegrite klappidel (sain viimased korda ikkagist, õnneks elemendi juhe oli lahti) on bassi osa selline pehmem. Ise olen klappidega rahul (krt 25€)
        Oleks vaja aind nad kokku ehitada, peoneegritelt bass ja xiaomilt kõrged, hetkel vahetan klappe, et ära otsustada kumb parem.
        päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

        Comment

        Working...
        X