Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kas Valkas on bassist heli kah või on jälle tüdruk kitarriga? Bass is a good example of audiophile failure.
For many audiophiles bass definition equals no bass - the lowest frequencies are often non-existent, and the bass level is often too low, causing a total loss of physical impact and excitement.
I think this is one cause why normal people don't see the point in having a decent audio set-up, they conclude that they probably don't have good enough ears to hear the claimed difference, because it does not sound good to them, it does not bring excitement, and they certainly do not want to hear the Norah Jones album over and over again.
klassikaraadio tegi öösel kuulmistesti. ühel hetkel hakkas igasugu vilesid tulema, nigu kõrvatohtri audiomeetrias. pärast seda oli sümfooniate heli ulatud palju avaram. tea, kas hakkavd ruumiheli eetrisse andma...
Ma olen vaadanud mõne kaabli pimetesti tulemusi. Neid korraldatakse tavaliselt lähtuvalt ärihuvidest. Üldiselt kaablite mõõteandmetes suurt vahet polegi, pigem on need mõõtemääramatuse piirimail. Suuremad erinevused on just tajutavate nähtuste vahel. Enamuse selliste nähtuste puhul tundub tõesti, et stereoefekt peaks olema nagu parem. Füüsikaliselt on seda küll raske kaablite süüks panna. Koos hinnakasvuga tekivad tavaliselt ka illusioonid ja hallutsinatsioonid.
Mulle on rohkem muret tekitanud igasugused filtrite induktiivsused. Need tõprad takistavad voolu kasvu ja hiljem ka vähenemist – umbes nagu hooratas. Seepärast pooldan aktiivkõlarit, kus on igal ribal oma võimendi ja valjukas on ilma filtrita taga. Ka sageduspiire ja eri ribade tundlikkust on lihtsam vajadusel muuta vastavaks mõõtmisel.
klassikaraadio tegi öösel kuulmistesti. ühel hetkel hakkas igasugu vilesid tulema, nigu kõrvatohtri audiomeetrias. ... tea, kas hakkavd ruumiheli eetrisse andma...
Standartne raadiosaatjate parameetrite kontrollimise test. Tehakse teatud intervalliga kõigile saatjatele. Ja raadiojaam mängib muusikat edasi, korraga ainult üks saatja "võetakse maha" ja see testsignaal läheb otse sisendisse.
Korra-paar kuus teeb rootslaste SVT oma kanalitel öösiti teste, kus ruumiheli muutused on selgelt kuulda ning neid visualiseeritakse testtabelil kõlarite kujutistega. Loomulikult edastatakse ruumiheli kogu aeg, kui saade seda omab.
klassikaraadio tegi öösel kuulmistesti. ühel hetkel hakkas igasugu vilesid tulema, nigu kõrvatohtri audiomeetrias. pärast seda oli sümfooniate heli ulatud palju avaram. tea, kas hakkavd ruumiheli eetrisse andma...
Mis kuupäeval ja mis kellaajal see test oli?
viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2018, 23:23.
Põhjus: Enne käib tsitaat, siis vastus. Me ei mängi foorumis Kuldvillakut.
Nonii, ma hakkan tasapisi Eestisse tagasi jõudma. Millal pimekuulamine plaanis on? Ma olen 31. jaan. kandis Hiiumaalt mandril käimas, kuskil sealkandis (päev siia-sinna) oleks mulle sobiv aeg.
Comment