Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõõtmised ja tajud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõõtmised ja tajud

Esmalt postitatud ats poolt Vaata postitust
    Mida sa mu kogemustest tead?
    Sul on pikad kaablid.....
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      Sul on pikad kaablid.....
      Ma olen igasuguseid foorumeid näinud, aga sellist, kus admin solvangutega tegeleb, pole küll varem ette tulnud.

Comment

Poisid-poisid...

Comment

Esmalt postitatud ats poolt Vaata postitust
          Ma olen igasuguseid foorumeid näinud, aga sellist, kus admin solvangutega tegeleb, pole küll varem ette tulnud.
          Kas Sa tõesti ei saa siis irooniast aru !!!

Kaablikuulajad väidavad, et ülejäänud ei kuule, sest neil pole kogemusi.

Kas nüüd jõudis kohale ??? Sinu solvamine polnud plaanis, aga on ju nn pikad juhtmed (ok,kaablid :P) kui kohale ei jõua .
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kaablikuulajad? Aina paremaks läheb. Odava tehnikaga ei ole tõesti vahet. Aga kui pole paremat kuulnud (pole kogemust), siis ei saagi vahest aru.

Miks sa enne kirjavahemärki tühikuid paned?

Comment

Ärge nüüd isiklikuks minge. Püüame jääda professionaalseks ning keskenduda mõõtmistele ja tajudele.

Comment

Mulle meeldib venelaste ütlus, et head tantsijat segavad isegi munad

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
                  Mulle meeldib venelaste ütlus, et head tantsijat segavad isegi munad
                  Lisaks on muusikaajaloost teada häid lauljaid, keda eespool nimetatud organ (palun mitte segi ajada sakraalehitistes sageliesineva suuregabariidilise klahvpuhkpilliga), on seganud. Segaja eemaldamisel on lauljate vokaalsooritus kuuldavalt paranenud ning selle fakti kinnitamiseks pole ürikute andmetel topeltpimetestide korraldamine vajalikuks osutunud. Võib-olla on antud kirurgiline protseduur lahenduseks ka teistes valdkondades mittetriviaalsete kvaliteedihindamise ülesannete lahendamisel.

Comment

Tehnika foorumis võiks ikka täpne olla
                    Venelased ütlevad siiski: Plohova tantsora daže jaitsõ mešajut.
                    Kui organid sooritust juba segavad, siis nende eemaldamine tagant järele midagi suurt ei paranda.

Comment

täpne tuleks olla jah. kastraatidel ei teki häälemurret. nii et nemad suudavad laulda kõrges vanuseski nõnda nagu Libera.

Comment

To olavsui: su näide/võrdlus on põhjendamatu ja samas sobiv siinsesse teemase , et paneme teemast mööda ja pohh.
                        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Nuh, kaablikutid, kuulamine tuleb või ei tule? Ma olen varsti Eestis tagasi.

Comment

Esmalt postitatud EnnS poolt Vaata postitust
                            Nuh, kaablikutid, kuulamine tuleb või ei tule? Ma olen varsti Eestis tagasi.
                            Keegi pole veel konkreetset soovi avaldanud.
                            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                              Keegi pole veel konkreetset soovi avaldanud.
                              hoopis sina pole konkreetset kohta ja aega välja kuulutanud.

Comment

Ma üle kuu aja tagasi avaldasin konkreetset huvi, aga siis pöörati asi naljaks.

Comment

Working...
                                X