Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Eriti külalislahke see audioguru Sonic ei ole, või arvab tõsiselt et kedagi need kaablijupid huvitavad, inimesed tahavad suhelda, mitte kahekaupa vastuvõtul käia.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Eriti külalislahke see audioguru Sonic ei ole, või arvab tõsiselt et kedagi need kaablijupid huvitavad, inimesed tahavad suhelda, mitte kahekaupa vastuvõtul käia.
Suhelda võid sotsiaalmeedias, minu juures on rõhk kuulamisel. Varasem kogemus on näidanud, et kui on rahvast liiga palju, muutub üritus laadaks.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Sekundeerin Sonic'ule, karjas sellist asja ei saa korraldada ilma et laadaks kisuks. Muidugi sõltub ka konkreetselt kes kokku satuvad, kuid kolm kuulajat + peremees oleks ikka lagi.
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Kui mõnikümmend aastat tagasi, oleks keegi kaableid kuulama kutsunud, oleks ta lihtsalt vaikselt hullumaja topitud. Ei saa ma kuidagi aru, miks pervertidele ei tohi halvasti öelda, ja miks keegi neile vastu ei hakka. Kas meie ühiskonnas on lauslollus juba ületanud kriitilist piiri...
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Mõnikümmend aastat tagasi topiti hullumajja siis kui sa midagi kuulasid, vaatasid, lugesid või arvasid. Rääkimata sellest, et polnud eriti tehnikatki, millega kaableid kuulata.
Home, ega kaableid ei kuulatagi, kuulatakse ikka muusikat, kasutades erinevaid kaableid signaali edastamiseks, et siis neid omavahel võrrelda. Selline on minu arusaam asjast. Vabandan, kui sa minu tõttu nii kurjaks muutusid.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Home, ega kaableid ei kuulatagi, kuulatakse ikka muusikat, kasutades erinevaid kaableid signaali edastamiseks, et siis neid omavahel võrrelda. Selline on minu arusaam asjast. Vabandan, kui sa minu tõttu nii kurjaks muutusid.
Kuulata tuleks ikka sedasi, et see , kes vahet kuuleb suudaks teistele tõestada, et ta vahet kuuleb.
Ja Hea oleks kui kuulajad ning vahetajad ei teaks millega tegu on.
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Kuulata tuleks ikka sedasi, et see , kes vahet kuuleb suudaks teistele tõestada, et ta vahet kuuleb.
Ja Hea oleks kui kuulajad ning vahetajad ei teaks millega tegu on.
Ükski usklik pole mulle suutnud tõestada, et Jumal on olemas.
Sa võiksid kuidagi tõestada, et Su poolt pakutav kaup on natuke parem kui teiste oma.
Kuidas ta seda teeks? Ma arvan et kuulamisüritus(ed) saaksid midagi näidata, kuid kui "sertifikaat" millegi paremusest peab enne laual olema, siis ma küll ei tea kuidas saaks...?
Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
Konfutsius
Comment