Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõõtmised ja tajud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõõtmised ja tajud

Igal esmaspäeval on võimalik kuulata, välja arvatud praegu OM ajal. Mitte üle kahe kuulaja korraga.
    viimati muutis kasutaja Sonic; 18 m 2018, 15:36.
    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Eriti külalislahke see audioguru Sonic ei ole, või arvab tõsiselt et kedagi need kaablijupid huvitavad, inimesed tahavad suhelda, mitte kahekaupa vastuvõtul käia.
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        Eriti külalislahke see audioguru Sonic ei ole, või arvab tõsiselt et kedagi need kaablijupid huvitavad, inimesed tahavad suhelda, mitte kahekaupa vastuvõtul käia.
        Suhelda võid sotsiaalmeedias, minu juures on rõhk kuulamisel. Varasem kogemus on näidanud, et kui on rahvast liiga palju, muutub üritus laadaks.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Tere, mind huvitavad küll need kaablijupid ja plaanis on minna. Kas mõnedel on seksuaalne elu tuksis, et nii tigedad ollakse.

Comment

Sekundeerin Sonic'ule, karjas sellist asja ei saa korraldada ilma et laadaks kisuks. Muidugi sõltub ka konkreetselt kes kokku satuvad, kuid kolm kuulajat + peremees oleks ikka lagi.
            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
              kuid kolm kuulajat + peremees oleks ikka lagi.
              Just, kuna üks kuulaja on mu kohalik sõber, siis kaks veel sobiksid küll.

Comment

Kui mõnikümmend aastat tagasi, oleks keegi kaableid kuulama kutsunud, oleks ta lihtsalt vaikselt hullumaja topitud. Ei saa ma kuidagi aru, miks pervertidele ei tohi halvasti öelda, ja miks keegi neile vastu ei hakka. Kas meie ühiskonnas on lauslollus juba ületanud kriitilist piiri...
                Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Mõnikümmend aastat tagasi topiti hullumajja siis kui sa midagi kuulasid, vaatasid, lugesid või arvasid. Rääkimata sellest, et polnud eriti tehnikatki, millega kaableid kuulata.

Comment

Home, ega kaableid ei kuulatagi, kuulatakse ikka muusikat, kasutades erinevaid kaableid signaali edastamiseks, et siis neid omavahel võrrelda. Selline on minu arusaam asjast. Vabandan, kui sa minu tõttu nii kurjaks muutusid.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                      Home, ega kaableid ei kuulatagi, kuulatakse ikka muusikat, kasutades erinevaid kaableid signaali edastamiseks, et siis neid omavahel võrrelda. Selline on minu arusaam asjast. Vabandan, kui sa minu tõttu nii kurjaks muutusid.
                      Kuulata tuleks ikka sedasi, et see , kes vahet kuuleb suudaks teistele tõestada, et ta vahet kuuleb.
                      Ja Hea oleks kui kuulajad ning vahetajad ei teaks millega tegu on.
                      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                        Kuulata tuleks ikka sedasi, et see , kes vahet kuuleb suudaks teistele tõestada, et ta vahet kuuleb.
                        Ja Hea oleks kui kuulajad ning vahetajad ei teaks millega tegu on.
                        Ükski usklik pole mulle suutnud tõestada, et Jumal on olemas.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                          Ükski usklik pole mulle suutnud tõestada, et Jumal on olemas.
                          Uskumeeste rida on uskuda, mitte tõestada.
                          Sa võiksid kuidagi tõestada, et Su poolt pakutav kaup on natuke parem kui teiste oma.
                          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Sa võiksid kuidagi tõestada, et Su poolt pakutav kaup on natuke parem kui teiste oma.
                            Valeväidetega ei maksaks siin ikka lahmida.

Comment

Kuidas ta seda teeks? Ma arvan et kuulamisüritus(ed) saaksid midagi näidata, kuid kui "sertifikaat" millegi paremusest peab enne laual olema, siis ma küll ei tea kuidas saaks...?
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Kes keda testiks, Sonic kuulajaid või kuulajad Sonicut?

Comment

Working...
                                X