Teade

Collapse
No announcement yet.

Mõõtmised ja tajud

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mõõtmised ja tajud

Ei maksa selle üle rõõmustada, ma olen hetkel veel Taanis. Aga ma pole muidugi otseselt ka skeptik.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
      Kahjuks pole ühtegi skeptikut siiani kohale saabunud, loodetavasti on takistuseks olnud külmad ilmad.
      Valka sõit võtab liiga palju aega,eriti kui tagasi ka vaja tulla, see takistab.
      Aga üks asi on ikkagi natuke arusaamatu, kes keda testiks, Sonic skeptikuid või skeptikud Sonicut? Või mis moodi see üritus toimuks?

Comment

Kahjuks pole ühtegi skeptikut siiani kohale saabunud,...
        Ilma konkreetse testiplaanita ning suvalist mussi kuulama saabuvad pigem entusiastid kui skeptikud/insenerid.

Sellest kuulamisest võiks minu tagasihoidliku arvamise järgi asja saada - kuid mitte viisil nagu sonic seda (peoperemehena) praegu välja pakub, et paar inimest korraga ja kogu lugu.

See mõte pakub huvi, kuid sellise reisi ettevõtmiseks oleksid vajalikud mõned kokkulepped:

- muusikavalik - iga kuulaja saab lood enne endale tuttavaks kuulata;
        - häppening terveks päevaks - jah, korraga kuulajaid võiks tunnises sessioonis olla vähem, kuid õhtul võiks suurema seltskonnaga muljeid vahetada ja kokkuvõtteid teha.
        - tegevuspäevaks peaks ilmselt olema laupäev või pühapäev.

Siis vääriks mäng küünlaid (ning autosse mahub enam reisijaid kui üks)...

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
          Valka sõit võtab liiga palju aega,eriti kui tagasi ka vaja tulla, see takistab.
          Aga üks asi on ikkagi natuke arusaamatu, kes keda testiks, Sonic skeptikuid või skeptikud Sonicut? Või mis moodi see üritus toimuks?
          3h sinna ja 3h tagasi, mis see siis sõita on? Ma olen aru saanud, et Sonic tahtis demoda kuda "kaablil" ja "kaablil" on vahe neile kel pole võimalust/kogemust.

Comment

Minul endal mingit huvi pole selle ürituse vastu, sest ma ei pea kellelegi midagi tõestama. Mul on kaabel B ja ma olen väga rahul sellega. Pakkusin lihtsalt välja, et kui keegi tahab oma kaablit A võrrelda minu kaabliga B, siis on ta minu juurde teretulnud. Imelik on aga see, et mitte ükski Tallinna inimene sellist võimalust ei pakkunud. Mainin veel seda, et Tallinnast Valka on sama pikk maa nagu Valgast Tallinna ja ma ise olen korduvalt Tallinnas käinud.
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Arusaadav.
              Ainult et siis pole ju ka skeptikutel selle vastu huvi, kui nad peaksid sinu juures ise endale tõestama, et nad kuulevad kaablite erinevusi.

Comment

Vastupidi, moi. Nende huvi oleks tõestada, et kaablitel erinevusi pole ja et ussiõli kaablite ostmine oleks lihtsalt raha raiskamine.
                "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Vastupidi, moi. Nende huvi oleks tõestada, et kaablitel erinevusi pole ja et ussiõli kaablite ostmine oleks lihtsalt raha raiskamine.
                  kuidas sobitub see võimendaja ja akustikatekitajaga,
                  palju on sideliinis peegeldusi.
                  See on mõõtmise, sobitamise ja võrdlemise pool.

Selle kõige määramine kuulmise kaudu tõstab kindlasti enesehinnangut.

Comment

Ehk siis tuleb võtta oma kaabel kaasa ja sulle teha pimetest, kas kuuled oma ja skeptiku kaabli vahel erinevusi.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Ehk siis tuleb võtta oma kaabel kaasa ja sulle teha pimetest, kas kuuled oma ja skeptiku kaabli vahel erinevusi.
                      Jälle said valesti aru. Mulle pole testi vaja, ma olen veendunud, et minu kaabel pole kehvem kui skeptiku kaabel A. Kui keegi soovib enda jaoks tõestada, et tema kaabel pole kehvem, siis võib testima tulla. Aga moi võib igal juhul tulla, temaga oleks, millest vestelda.

Comment

On plaanis aga kuskil tulevikus.

Comment

http://www.audioholics.com - Audio & Speaker Cable Myths vs Truths Revealed. Sign up to our FREE Newsletter here: http://www.audioholics.com/newsletter-signu...

Comment

Audiohoolikutel on põhirõhk kodukinol (eriti ressiiveritel) mitte high end stereol. See ei tähenda, et nende jutt nüüd päris vale oleks aga enamus siin ilmselt teavad, et samas hinnas AV ressiiveri ja stereo võimendi heli on öö ja päev.

Comment

Antud kontekstis pole ju tähtis kas heli tekitab ressiiver või võimendi - kui kaablites on vahe, avaldub see nii ehk nii.
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                                Antud kontekstis pole ju tähtis kas heli tekitab ressiiver või võimendi - kui kaablites on vahe, avaldub see nii ehk nii.
                                kui kaablites on vahe, siis see avaldub piisavalt pikkade kaablite korral. nii et mis on kaablisoone ristlõige ja kui pikk ta on?

Comment

Working...
                                X