Teade

Collapse
No announcement yet.

.wav kirjutamise probleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

.wav kirjutamise probleem

Ehk keegi oskab anda juhendust.
    Mitu katset teinud .wav failide CDks kirjutamisel aga ilmselt teen kusagil vea ja jätan märkimata vajaliku linnukese?

Plaate mängin peamiselt DVD ja BluRay mängijatega aga probleem on, et plaadi mängijasse sisestamise järel ei pääse lisaseadistusvajadusest - pean valima "Meedia" failid, kui valin mängijalt "Muusika" siis teatab seade, et plaat on tühi. "Meedia" valikul töötab aga see valik on tüütu.
    Mida teha?

Faile kirjutan ImgBurn-ga.
    Tahaks nii, et plaat mängijasse sisestades käivituks automaatselt või siis nagu tavapärane audio CD - "Play" nupule vajutamisega.

Kuidas saab, või kas üldse saab?
    -superradical-

Re: .wav kirjutamise probleem

Ma seda programmi ei tunne, kuid miski õpetus on siin:
    NOTE: This Guide only applies to ImgBurn 2.4.0.0+ and is for burning a *proper* Audio CD (typically 80 minutes worth of audio) that's playable in any standalone CD player. If you want to burn MP3 files for playback in an MP3 ready CD player, just add the files in Build mode and ignore this guide....

Comment

Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
      miski õpetus on siin
      Kursis sellega.
      Omajagu foorumeid ja internetti läbi uurinud. Kindlasti kusagil on juttu aga katsu üles leida kui paljudes teemades heietatakse selteemal, missugune mängija mängib või milline mitte, isegi kui küsitud seda ei ole. Noh - eks plaate kirjutades ju ikka enne uurid, et mida mängija loeb ja mida mitte.

See viidatud link minul ei toiminud, ka tundub, et õpetus on pigem CD-Audio jaoks, no nagu algupärane audio failide standard?
      Korra proovisin sellega, sain veateate, et "faili nimi ei sobi" CUE genereerimiseks. Ometi on kõik algfailid samuti .wav formaadis ja valitutest üks ei sobinud imgburn-i konverterile, ei tea miks aga tegin siis algse .wav formaadi aga ma ei suuda plaati teha autostartivaks või siis see "play" käsuga käivituvaks.
      Ilmselt peab kausta looma mingi omaette käsu? millise? kuidas?
      -superradical-

Comment

Re: Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

Njah... mina kasutan BurnAware-t ja sellel on kohe algmenüüs valik "Audio CD: Create standard audio CD that can be played on any CD player". Saan siis juhm arvutikasutaja olla ega pea midagi CD formaadist teadma .

Comment

Vs: Re: Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

ise vaid roxio tarkusega seda teinud. seal ka nõnda et valid muusikafalid ja soft teeb neist ise cda plaadi koos ümbrispaberitega

Comment

Vs: Re: Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

Esmalt postitatud olevtoom poolt Vaata postitust
            Saan siis juhm arvutikasutaja olla ega pea midagi CD formaadist teadma .

Ot, kus ma seda väitsin?

Ma kirjutasin, viidates sellele, et niipalju kui on erinevaid formaate, niipalju on nende kasutajaid, või mida ma valesti kirjutasin või milles on konks, et kirjutad üht aga aru saadakse teisiti?

seletan siis uuesti:
            1. mul on olemas see ImgBurn, ei ütleks, et see on halb.
            Tundub mugav-lihtne - kui vaja tarkvaraplaate kirjutada jne on ta minumeelest väga lihtne kasutada. Ehk siis ma ei tahaks hakata jälle uut ja juba olemas olevat sarnast programmi teist veel tõmbama ja siit lähtuvalt -
            2.kui kellelgi on kogemusi ja ImgBurn seda lihtsalt ei teegi mida vaja oleks hetkel siis olen jah sunnitud uue kirjutusprogrammi leidma. Kuni aga see küsimus on vastuseta siis ma ikka veel loodan, et ehk seal on võimalus?

viide (võibolla algselt arusaamatuvõitu):
            Et märkisin, et ei viitsi lugeda tonnide viisi välismaa foorumites ja netilehtedel olevaid heietusi (põgusalt on neid mitu õhtut juba ka loetud), et .wav formaati ei loe iga mängija.
            See ei olegi eesmärk, et iga mängija seda loeks - tean käputäit inimesi kes üldse CD-lt muusikat veel kuulavad või kel üldse mängijad veel olemas. Mitu inimest on seisukohal olnud, et olevat vanamoodne ja, et mp3 olevat mugav ja hea, et mahub mälupulgale miljon lugu - no kui kuulatakse autos ja esitust teeb bagassis olev lohv siis pole tõesti vahet.

Ma kuulan toas, nii DVD mängija kui BluRay saavad sellega hakkama ja ei näe vajadust vedada cd mängijat nende vahele selleks, et ainult audioplaati mängida kuna ruumikitsikus on ka segav faktor.

Kõige lihtsam point siis ongi - kas .wav failidest on võimalik kirjutada audio CD mille käivitamine toimuks alljärgevalt:
            1. variant
            1.Plaat darivi
            2.play nupu muljumine või autostart

on see üldse võimalik,et .wav kirjutada audiona?

Hetkel pean toimima nii:
            2. variant
            1. plaat darivi
            2. valin "Media" (kui ei vali siis ei toimu ka midagi)
            3. play

Tahaks 1. varianti.
            Miks?
            -Mugavam - kasvõi pimedas toas käsikaudu pultide nuppe otsida on jama.-
            -superradical-

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

Ma väljendusin võib-olla ka segaselt. Tahtsin öelda, et plaadi kõrvetamisel on minu jaoks oluline, et plaat kõrvetatud saaks ja kui programm A seda teeb ilma, et ma oma pead peaksin vaevama, aga programm B ei tee, siis ma kasutan programmi A. Mul on neid kõrvetajaid olnud arvutis õige mitu ja ükski pole teinud kõike korralikult.

Comment

Vs: .wav kirjutamise probleem

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                Faile kirjutan ImgBurn-ga.
                Tahaks nii, et plaat mängijasse sisestades käivituks automaatselt või siis nagu tavapärane audio CD - "Play" nupule vajutamisega.

Kuidas saab, või kas üldse saab?
                enne plaadile kirjutamist tuleb nendest failidest teha image fail.
                LINK.

See img fail kirjutada plaadile.
                Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: .wav kirjutamise probleem

Kas pole sellel kirjutuse programmil eri valikut AudioCD või midagi sarnast ?
                  NERO, mida ma olen kasutanud, sellel on menüüs eraldi Data, Audio, Photo/Video ja Audio all veel valikuid, saab teha audio cd, mis cd draivis ise mängima hakkaks.
                  http://hparchive.com/
                  https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

*.wav failid tuleb muuta *.CDA failideks, ehk siis audioplaat. osad plaadipõletus tarkused oskavad seda käigult.

mõned plaadimängijad oskavad plaati lugeda ka siis kui see on tehtud kui data-cd ja peal on *.mp3 failid

Comment

Esmalt postitatud vasaraonu poolt Vaata postitust
                      img fail kirjutada plaadile.
                      Selles mure ongi, et seda varianti üritasingi alguses sarnaselt nagu tarkvaraplaatidega.

Mure on aga ilmuv veateade:

"Cannot open file C:\xxxx\yyyy (ühesõnaga faili asukohast) jne..

Reason: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect
                      "

Nimistus on 12 lugu, üks lugu miskipärast ei sobi.
                      BTW ilmselt võib teema otsad kokku tõmmata, tundub, et pole see kirjutusprogramm väga levinud, pusin ise edasi.

E: *[]* tundub põhjus, krt
                      viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 04 m 2018, 16:04.
                      -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                        Selles mure ongi, et seda varianti üritasingi alguses sarnaselt nagu tarkvaraplaatidega.

Mure on aga ilmuv veateade:

"Cannot open file C:\xxxx\yyyy (ühesõnaga faili asukohast) jne..

Reason: The filename, directory name, or volume label syntax is incorrect
                        "

Nimistus on 12 lugu, üks lugu miskipärast ei sobi.
                        BTW ilmselt võib teema otsad kokku tõmmata, tundub, et pole see kirjutusprogramm väga levinud, pusin ise edasi.

E: *[]* tundub põhjus, krt
                        Kui mõnes failinimes on meie täpitähed (ÜÕÖÄ), siis mitte kõik programmid ei pruugi nendest aru saada ja loevad veaks (syntax is incorrect).
                        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kui on vaja et standalone player teeks meediaga autoplay funtsiooni, peab meedia olema tüüpiliselt vormindatud kui CD Audio, Video-CD, DVD-Audio, SACD, DVD-Video, BR-Audio, BR-Video. Muud meediavormingud on käsitletavad kui Data vormingus olevad, näiteks mp3 sisaldisega albumid. Datana tehtud plaat tavaliselt ei käivitu ise, kuid see sõltub mängija tarkusest.

Mõni asi on segane - kui räägid et CD audio on vaja teha, siis kas failid on 16Bit/44,1kHz? See on CD Audio standard. Kui soovid kasutada koosluses erinevate parameetritega faile, tuleb teha kas DVD-Audio või tuleb leppida Data vorminguga - kui seade oskab eri formaate mängida. Või kasutada vastavat kirjutamise softi mis konverdib lennult formaadi õigeks.

Kas BR või DVD USB auku ei oma? .wav- faile saab ju ka mälupulgale/-kaardile või välisele HDD kettale panna, kuid taas nendega autoplay ei toimi reeglina. Niisuguse esituse eelis on et lihtne on tagada esitaja /loo info, läbi failibrauseri on see ka ekraanil siis näha.

Kas üldse Text info on vajalik või soovitav?
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Ma ka ImgBurn'i kasutaja (versioon 2.5.8.0). Olen sellega tavalisi Audio plaate teinud nii:
                            * Kõigepealt kõik lood 44100/16/STEREO .wav formaati ja ühte kausta kokku (ise selleks ajutist RAM ketast kasutanud).
                            MP3/FLAC Lugude WAV'iks "Batch convert"'imiseks ise CDex/Foobar2000/XMPlay kasutanud.

* Programmis "Tools" --> "Create CUE File" ja valin need .wav'iks tehtud lood.
                            + Mõned seaded veel seal aknas (nagu nt. "PreGap" maha ja "CD-TEXT" peale).
                            Lõpus "OK" ja salvestan .cue ära (see on väike fail, mitte täissuuruses "image").
                            * Nüüd programmis "Write image file to disk" (sama, kui nt. .iso faile kirjutades), valin selle .cue faili ja põhimõtteliselt läheb kirjutamiseks.

Kirjutab plaadile ikka otse .wav failidest, see .cue ainult näitab mis/kuhu/kuidas.
                            Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
                            Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Working...
                            X