Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mind huvitab tegelikult, mis on selle eesmärk? Kui see, et teleka taga suikuma jäänud televaataja ärkaks ning pingsalt reklaami vaataks, siis vähemalt minu puhul see küll ei toimi. Minu reaktsioon on tavaliselt selline, et käsi sirutub puldi poole, kuid mitte vaigistama, vaid kanalit vahetama, paraku on aga reklaam paljudel kanalitel üheaegselt. Minu ettepanek oleks luua eraldi kanal, kus ainult reklaame näidatakse.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Mind huvitab tegelikult, mis on selle eesmärk? Kui see, et teleka taga suikuma jäänud televaataja ärkaks ning pingsalt reklaami vaataks, siis vähemalt minu puhul see küll ei toimi.
Ma usun, et televisooni tootjaid see eesmärk niiväga ei huvitagi. Peamine, et klient nendelt reklaami näitamist telliks ja selle kinni maksaks.
viimati muutis kasutaja Scott; 11 m 2018, 01:13.
Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)
Mõtle sellele, mis on nende põhitöö. Superstaarisaadet näidata? Ei, nende põhitöö on ainult REKLAAM. Nad olidki alguses ainult reklaami ja kommertspromokanal.
Ot: Reklaamide mitte nägemine on lihtne igas telekanalis. Sonic võttis juba puldi kätte ja ..., aga reklaamde edasikerimiseni ei jõudnud. "Reklaamide vältimise nupp" on nool paremale ja muljud niikaua kuni 8 minutit on läinud, nii saab mõne sekundiga omale aega juurde. Eeltingimuseks muidugi see et oled saadet hakanud vähemalt pool tundi hiljem jäerle vaatama - lihtne.
Kuna reklaamis on dünaamika võimalikult olematuks kompresseeritud.
Tegelikult on see lihtsalt reklaamitootjate surve, sest on levinud arusaam et nii peab olema.
Tehnika poole pealt kompressmiine on tagajärgedega võitlemine, tegelikult on asjad triviaalsed: lindistamiseks kasutatakse erinevad aparatuuri. Ja ei suudeta aru saada et loudness, ja level on erinevatel seadmetel väga erinevad, ja ainult RMSi jälgimisest ei piisa.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Te unustate, et mõned inimesed vaatavad veel antenniga reaalajas saateid. Mul on küll kõvaketas teleka küljes, aga selleks, et ajanihe tekitada, tuleb sama kanalit mõnda aega olla vaadanud.
Mõtle sellele, mis on nende põhitöö. Superstaarisaadet näidata? Ei, nende põhitöö on ainult REKLAAM. Nad olidki alguses ainult reklaami ja kommertspromokanal.
Reklaamid võiks ära võtta jah, ja siis riik peaks rahastama telekanaleid või siis tasuliste kanalite hinnad ehk tõuseksid väheke veel..
Reklaamid võiks ära võtta jah, ja siis riik peaks rahastama telekanaleid või siis tasuliste kanalite hinnad ehk tõuseksid väheke veel..
Kui kaupadele EI PEA enam reklaami tegema oleksid hinnad odavamad.
Kogu üldkulu on ilmselt sama aga ei pea vahtima neid lõputult korduvaid jama lugusid.
Oleks tubli ajavõit.
erakanalit rahastagu tema vaatajad, kas või minuti pealt. nigu ameerikas AOL vahepeal tegi.
mul oli AOL veebilehitseja ja selle sees müriaad igasugu äppe.
nede hulgas üks niisugune, mis võimaldas küljeaknas ameerika TV'd vaadata, see oli tasuline... ma proovisin aint ühe päeva.... ca 700 EEK läks. modem lülitus rakenduse käivitumise järel kohe eesti liinipealt ameerika liinile.
mis see videoaken oli ca tikutoos 800x600 monitoril. mis formaati see striim oli ei tea aga mpg videot suutis 4MB mäluga ati rage iis väga hästi näidata.
keretäis jäi saamata aga ema hakkas panni nõudma.
Esmalt postitatud A.R. poolt
Kui kaupadele EI PEA enam reklaami tegema oleksid hinnad odavamad.
ei oleks odavamad, oleksid just tublisti kõrgemad. vaatajad peks kinnimaskma ka reklaamide mittenäitamisest saamata jääva tulu.
Comment