Teade

Collapse
No announcement yet.

Superstaarisaade monoheliga?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Superstaarisaade mono heliga?

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
    ei oleks odavamad, oleksid just tublisti kõrgemad.
    vaatajad peks kinnimaskma ka reklaamide mittenäitamisest saamata jääva tulu.
    Reklaamita jääb TV-l saamata reklaamitulu kaupmehe käest.

so Kaupmees ei pea maksma reklaami eest ja VÕIB müüa kaupa odavamalt.
    Sina ostad pätsi leiba ja Ei PEA maksma leiva ja lisaks ka TV reklaami eest.

Poonusena ei pea sa vihastame, kui olümpiasaade katkeb, et rääkida kuidas parandada auto klaasi.
    (Kümnendal kuulmiskorral võid jääda ilma televiisorist kui sa oled oma kruusi või klaasi lendu lasknud.)
    See reklaami-klaasiparandaja on Jazzi pesula kõrval ja MA EI LÄHE SINNA MITTE IIALGI.
    Nii hästi jäi ta meelde.
    Surman ja kui tarvis kauemgi.

Comment

See reklaami-klaasiparandaja on Jazzi pesula kõrval ja MA EI LÄHE SINNA MITTE IIALGI.
      Äge teema teil siin veeremas, ja juttu jätkub kauemaks......
      See reklaam ajas ka minul harja punaseks, sest seda oli liiga palju, aga see selleks. Hakkasin siis asja uurima mis see akna täkke remont ka maksab, sest kah sain märgi esiklaasi ja ma ei julge seda siin välja kirjutada mis maksab, kuid ütlen et kui ma 40 kohalikku raha juurde panen saan uue klaasi paigaldatud, vanale autole, nii palju siis reklaamist ja valdavalt reklaamitakse just seda kaupa mis eriti ei liigu ja heale kaubale pole reklaami vajagi! Mis aga mõnda era kanalisse puutub siis igat saasta ei vaatagi eriti seda tibitelevisooni oma ja alates sellest kui nad vabalevist kadusid ja kaablist raha sundkorras kätte saavad ja mul on kama kaks mis heli sealt tuleb kas stereo või mono sest sisu on saast!

Comment

Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
        Äge teema teil siin veeremas, ja juttu jätkub kauemaks......
        See reklaam ajas ka minul harja punaseks, sest seda oli liiga palju, aga see selleks. Hakkasin siis asja uurima mis see akna täkke remont ka maksab, sest kah sain märgi esiklaasi ja ma ei julge seda siin välja kirjutada mis maksab, kuid ütlen et kui ma 40 kohalikku raha juurde panen saan uue klaasi paigaldatud, vanale autole, nii palju siis reklaamist ja valdavalt reklaamitakse just seda kaupa mis eriti ei liigu ja heale kaubale pole reklaami vajagi!
        Nii ja naa, pole ise klaasitäket parandada lasnud, kuid korraliku (originaal)klaasi korral laseks pigem täkke parandada. Klaasi vahetusega on ka omad riskid, võidakse pinda vigastada kuhu klaas liimitakse. Tuleb ju vähegi tänapäevase auto korral klaas eest ära saagida. Samuti võib uus klaas naksuma jääda.
        Loodushoid ka ju, mitme koolivihikuga võrreldav on klaas+selle liim jne
        Maailm oleks puhas ja süüta
        kui poleks õllejogurtit
        - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud A.R. poolt Vaata postitust
          Reklaamita jääb TV-l saamata reklaamitulu kaupmehe käest.

so Kaupmees ei pea maksma reklaami eest ja VÕIB müüa kaupa odavamalt.
          Sina ostad pätsi leiba ja Ei PEA maksma leiva ja lisaks ka TV reklaami eest.
          Ja nii lihtne ongi ? Mine ja tee siis see ettepanek.
          viimati muutis kasutaja Scott; 12 m 2018, 21:29. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima

Comment

viasat ja tema kanalid on üldse üks omaette fenomen, mind(tundub et ainult mind) ajab juba mitmendat aastat närvi maailma suurimate jalgpalli liigade mängude ülekandmine maailma kõige kehvema pildiga telekanalitel (tv6 ja viasat sport baltik)
            peab ikka kuskilt netist striimi pirama et saaks enam-vähem kvaliteetselt vaadata.

Comment

neil käivat pilt läbi mängurigraafika ja korralikku graafikasse investeerida ei tahetud.

Comment

Working...
              X