Teade

Collapse
No announcement yet.

natuke pildimaterjali

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

natuke pildimaterjali

Kuna avanes võimalus pilte teha, siis otsustasin ka oma tegemisi näidata.
    Subwoofer on siis 10" KA, kümnese solgitoruga inverter. Kast on umbes 45 liitrit.
    Pilte on ka pooleliolevast kõlariprojektist. Tahtmine kadus lihtsalt ära. Loodetavasti suvel teen ikka valmis. Madalam ots on 30gd-301 ja kõrged Visaton PH 8.
    Väiksem kast on 6 ac-224. See on ainult kast, elemente pole. Olemas on ta mul seetõttu, et üks mees tahtis neid ära visata, igaks juhuks vedasin koju. Muidu korralikud, aga vaja kokku liimida.
    Lähiajal katsun üles panna ka pilte enda tehtud võimendist. Selle välimus pole midagi ilusat, aga ta töötab. Tegemist siis TDA 7294-ga, 100W trafoga.
    Minu pilte
    ainus valmis asi seal on siis supakas.

tahax eriti näha seda võimendi piltte , ja sellest kuidas sa selle ise tegid ... et endal ka soov selline asi teha , aga ei kujuta ette kui suur see võib mul välja tulla ... niiisiis oleks selle fotod eriti oodatud

Comment

Kaks pilti siis võimust kah
      Välimust asjal eriti pole. Kaetud osaliselt supaka tegemisest üle jäänud riidega. Tegemist siis ühekanaliga võimuga, supakale. Korpuse kõrgus tuleb trafo kõrgusest. laiust panin selle järgi et taha kõik pesad ära mahuks. üks lüliti mute ja teine on/off, volume.
      Tegemist on põhimõtteliselt minu esimese projektiga elektroonika vallas, nii et midagi erilist ei lootnudki. Peaasi et töötab. Hiljem võin paar pilti seest ka panna.

Comment

Kle see võim ju täitsa vinge välimusega. Tubli töö

Comment

Originally posted by pobeeda@May 16 2004, 19:52
          Kaks pilti siis võimust kah
          Välimust asjal eriti pole. Kaetud osaliselt supaka tegemisest üle jäänud riidega. Tegemist siis ühekanaliga võimuga, supakale. Korpuse kõrgus tuleb trafo kõrgusest. laiust panin selle järgi et taha kõik pesad ära mahuks. üks lüliti mute ja teine on/off, volume.
          Tegemist on põhimõtteliselt minu esimese projektiga elektroonika vallas, nii et midagi erilist ei lootnudki. Peaasi et töötab. Hiljem võin paar pilti seest ka panna.
          pliis pane seest ka pildid , seda vaja olekski

Comment

Igati nice töö

Comment

Seest siis kah pilte
              nagu ma mainisin, on see esimene minu valmistatud seadeldis. trafo on muust eraldamata, olen kuulnud et peaks, aga see ei häiri. siis ühel küljel läks lõpuks kole kitsaks paigutamisega, teine külg tühi. sinna oli tegelt plaanis filter panna. lüüdid pole üldse kusagile lõpuks ära mahtunud. LEDi toite jupid mobiili laadijast. seda ei mäletagi miks seda spray'd sinna peale läks.
              B)

Comment

Mul küsimus, et kust võre (grilli) supakale ette said, endale ka nii 12" King Audiole kui ka 10" Power Acoustic DCF-10 kõlarile grilli vaja?

Aa ja mis häält need Visaton PH8 tweeterid teevad. Kas need sobivad kodu kaheribalistesse tornkõlaritesse, mida mul on plaanis Visatoni elementidest ehitama hakata?
                Muusikahull!

Comment

tänx

Comment

Originally posted by Extrance@May 17 2004, 14:38
                    Mul küsimus, et kust võre (grilli) supakale ette said, endale ka nii 12" King Audiole kui ka 10" Power Acoustic DCF-10 kõlarile grilli vaja?

Aa ja mis häält need Visaton PH8 tweeterid teevad. Kas need sobivad kodu kaheribalistesse tornkõlaritesse, mida mul on plaanis Visatoni elementidest ehitama hakata?
                    et nagu kodutingimustesse piezo tweeterid?

Comment

nii. võre ostsin RET-ist. minu meelest oli selline pood. tean et võresid on ka noores tehnikus. vajaminevaid suurusi peaks ka olema.
                      tweeter teeb head häält küll. aga kodutingimustesse ta väga hästi ei sobi. minu meelest hakkab kõrvadele. Eriti kui teed tornkõlareid siis sinna tasuks vast midagi muud vaadata. need rohkem kontserdi omad, kuni 200W ju ikkagi ja kuni 40000Hz.
                      mainiks veel et see mängib nii kõrget heli, et süda läheb pahaks ja kõrv kah paar eaga midad ei mõika. teiste kõrgsageduskõlarite kohta ei oska öelda, sest olen suht kehvasti varustatud.

Comment

kena töö!

Tahtsin küsida niipalju, et kust ostsid need võimendi korpuse peal olevad võred?

Comment

võimendi peal olevad võred on kodustest materjalidest.

Comment

Vinge trafo
                            Erilahendused.
                            PS või mail.

Comment

Originally posted by Zen+May 17 2004, 14:59--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Zen @ May 17 2004, 14:59)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Extrance@May 17 2004, 14:38

et nagu kodutingimustesse piezo tweeterid? [/b][/quote]
                              aga miks mitte ?

Comment

Working...
                              X