Teade

Collapse
No announcement yet.

natuke pildimaterjali

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by W@ldur@May 18 2004, 14:00
    Vinge trafo
    trafo on jah vinge, aga kui sa vaid seda tüüpi teaksid kelle käest selle sain...
    ära siis valesti mõista

Comment

Neid kõrgeid olen torkind küll.Ostsin kunagi kellegi käest tutikatena 30kr tükk 3 tükki lasin kohe läbi(võim genereeris)4 sai aasta aega hiljem(paar nädalat tagasi)proovi tehes läbi lastud.Susiseb küll, aga kodus kuulasmiseks ei ole heli hea.HEli on kriiskav.
      muusika on kuulamiseks

Comment

kuidas sa nad läbi lasid? kas see 200W on siis tõesti nii palju liialdatud v? või sul kole kange võim? ma arvasin et visatoni võib ikka usaldada.

Comment

Või ei olnud filtrit vahel, kui kondet vahel ei ole, siis on väga suur tõenäosus läbi lasta.
          BassZone

Comment

Tuumikust võib kõike oodata, tema puhul on mul jäänud mulje, et oma kõrvu ta ei usalda...

Piesod aga ei sobi kodusesse hi-fi süsteemi kohe mitte kuidagi, seda on eespool ka mitmeid kordi mainitud.
            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by tsiklimees@May 20 2004, 17:49
              Või ei olnud filtrit vahel, kui kondet vahel ei ole, siis on väga suur tõenäosus läbi lasta.
              Visatoni lehel on küll kirjutatud et selle pole filtrit vaja. minul pole ka filtrit vahel ja ega ta ikka alla 3000 Hz ei mängi küll, mitte sinna poolegi. ma tõesti ei usu et viga selles oli.

Comment

Working...
              X