Teade

Collapse
No announcement yet.

Koduse baari helisüsteemi lahendust?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Koduse baari helisüsteemi lahendust?

Tervist!

Olen kunagi näinud müügil võimendeid mis on mõeldud kasutamiseks kaubanduskeskustes või mõnes suuremas poes. Ehk siis väga mitmete kõlariväljunditega. Sooviksin selliste toodete kohta lisainfot - kus/mis/maksumus/suutlikus
    Teemaks on see, et tuttavatega on tekkinud ühisprojekt koduse baari näol mis vajab nüüd helivõimendit ning ka lisaks kõlareid. Hetkeseisuga oleme kasutanud ära suhteliselt vana 5.1 kodukinokomplekti mille jõuallikas (loe:suits) välja tuli. Siseruumis piisas siiani viiest kõlarist ning ühest bassikast, probleem aga hakkas tekkima siis kui lisasime välibaari kaks valjukat mis veel lisaks kodukinole järgi lükkasime. Viimane arvatavasti lõpetaski pika peale kodukino elu.

Lõppsõna kuhu tahan jõuda on see, et mul on vaja võimendit mis toidaks ära vähemalt 5 + 2 kõlarit ning ka bassikõlari. Mingit erilist ööklubi tümakat ei ole vaja. Lihtsuses peitub jõud, kas aitaksite mul leida lihtsa ja konkreetse lahenduse?

Päikest
    Kristo

Vs: Koduse baari helisüsteemi lahendust?

Mina ostaks kasutatult odavama ressiiveri ja sinna ala esi, taga ja keskkõlari. Paigaldaks need lakke jms ja siis ostaks aktiivse subwoofri. Ressile järgi.
    Need kaubanduskeskuste süsteemid kvaliteedilt ei kõlba küll kuhugi.

Comment

Kui DIY värk sobib, siis teha LM3886 baasil erinevaid kanaleid niipalju kui vaja.

Comment

Kaubanduskeskustes on üldjuhul 70V/100V võrk.7 kõlari jaoks ei ole seda mõtet ehitada.
        to:tiidu93
        Kaubanduskeskuste helikvaliteet sõltub sellest,kui kvaliteetseid asju on raatsitud paigaldada.Seal on üldjuhul tegemist taustamuusika ja teadete edastamisega ja kui arvestada veel suurt taustamüra,siis väga hea helikvaliteet ei olegi seal primaarne.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Kodubaari jaoks võiks kasutada sellist: https://europe.yamaha.com/en/product...l#product-tabs Välibaari
          lülitad Zone2.Talveks kolid Zone2 tuppa tagumisteks satelliitideks.Lisaks sellele on tal korralik support(Tidal,Spotify jne).Kasutan seda aparaati peaaegu samas situatsioonis(väliterrassile läheb zone2).Saad ühe aktiivwoofri veel õuegi paigutada.Kui juhtmeid ei ole võimalik/või pole viitsimist vedada siis üle wifi või BT aktiivkõlarid õue/tuppa.Pole küll eriti suur ressikummardaja kuid mõningatel juhtudel on täiesti omal kohal.
          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud maaalune poolt Vaata postitust
            Kodubaari jaoks võiks kasutada sellist: https://europe.yamaha.com/en/product...l#product-tabs Välibaari
            lülitad Zone2.Talveks kolid Zone2 tuppa tagumisteks satelliitideks.Lisaks sellele on tal korralik support(Tidal,Spotify jne).Kasutan seda aparaati peaaegu samas situatsioonis(väliterrassile läheb zone2).Saad ühe aktiivwoofri veel õuegi paigutada.Kui juhtmeid ei ole võimalik/või pole viitsimist vedada siis üle wifi või BT aktiivkõlarid õue/tuppa.Pole küll eriti suur ressikummardaja kuid mõningatel juhtudel on täiesti omal kohal.
            Sinu poolne idee võiks olla isegi see mida ma otsin.
            Tänud

Comment

Working...
            X