Teade

Collapse
No announcement yet.

"Enam-vähem" võimendi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

"Enam-vähem" võimendi?

Odavatele kõlaritele oleks odavat võimu vaja. Proovisin paari odavat ~25€ D-klassi "hiinakat" ja need jätsid päris halva mulje. Samad kõlarid 500€ võimu taga on nagu öö ja päev. Kasutatud võime alla 100€ ei liigu. Samas hinnaklassis aktiivid/arvutikõllid on võrreldavad nende hiinakatega. Kas keegi on ise ehitanud või oskab soovitada mingit valmis tükki 50...100€ hinnaklassis või kannataks ikkagi mingi veidi kallim brändikas võtta?

Vs: "Enam-vähem" võimendi?

Et siis kuna kõlarid rahata käes, otsid veel odavamat võimendit. Kunagi, kui loomad rääkida oskasid, oli võimendi ost poole odavamam kui võimendi ost. Jõudu leidmisel.
    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

On olemas mitmeid poola konstruktoreid, mis ajavad asja väga hästi ära, vaja kokku tinutada ja toide leida. On oomis ja Westbaltis. Olen mõbda proovinud: hinna kohta ok.

Comment

Üks variant on veel osta hea brändi rikkis võim ja ise korda teha, saab ka odavamalt. Muidugi ei tohi ta liiga vana olla, siis ei pruugi originaal juppe enam mõistliku hinnaga saada.

Comment

Hoiad hunniku aega/vaeva kokku.

Comment

Kõlarid on tasuta käes tõesti, aga odava ja hea võimendi leidmine on tõsine probleem. Kui veel üks kriteerium mängu tuua - võiks ka väike olla kuna hakkab laual olema, siis tundub suht mission impossible alla 500€.

Need vanad "mini" süsteemid ~25cm laiad eraldi komponentidest vist ka suht mõttetud, on kellelgi kogemust?

Järjest rohkem hakkab tunduma mõistlik valik mingid pro aktiivid võtta ja unustada hea ja odava võimu otsimine.

Comment

Philips AG9016.
              On "enam-vähem" ja väike.

Comment

Mis su heliallikas on, analoog v digi?
                Kui peamiselt digiallikaid kuulad, siis ma soovitaks küll näiteks mõnda STA326 või sarnase chipi peal hiina võimu. Näiteks FX Audio D802. Sajakonna euro eest saad väga palju.
                Toidan trolle!

Comment

Tegelikult see ei tule mulle, aga läheks arvutikõlariteks. STA326 tundub liiga palju muud jura chipil mida vaja pole. TPA3116 ja TDA7492 tundusid viletsad, kas LM1875 või LM3886TF kannataks proovida kummalegi kanalile eraldi "monoblock"

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                    Tegelikult see ei tule mulle, aga läheks arvutikõlariteks. STA326 tundub liiga palju muud jura chipil mida vaja pole. TPA3116 ja TDA7492 tundusid viletsad, kas LM1875 või LM3886TF kannataks proovida kummalegi kanalile eraldi "monoblock"
                    Jura chipil lisaks v mitte, aga see asi kõlab normaalselt for real, ma räägin oma kogemusest. Kui arvutikõlaritele siis sul ei ole vaja sinna ahelasse DA ja AD muundust.
                    Toidan trolle!

Comment

Kõlab huvitavalt tegelikult kuna eraldi dac-i ei tule enivei siis võib isegi lõpptulemus parem tulla. Thnx, guugeldan veidi veel seda chipi.

Comment

Working...
                      X