Vs: Toonkompensaatori kasutamine
Vaata moi, minu aravates on asi väga lihtne. Kes on vegan, kes on kõikesööja ja kes armastab lihtsalt head toitu ja selle teemal idee tasandil pole midagi vaielda, valikud on vabad ja kõigile. kui nüüd hakatakse seda mõttetut vaidlust arendama mingi tehnilise lahenduse tõttu mis on saatanast, kuradist ja mis kõik pekki keerab, siis on see nõme ja viitab sellele et nende tegelaste silmaring pole suurem,kui keskmise eestlase urru auk ja veel nõmedam on see kui hakatakse ärplema mingi seadme maksumuse ja raha taustal, et mida kallim seda parem ja kui keegi pole neid kalleid seadmeid kuulanud siis ei tea ta helist midagi! Kas see ikka on nii ja kas sellised vaidlused viiakse tasandile kus teisi, kes pealegi on erialse hariduse ja pika töökogemusega, kas siis helitehnikud raadioinsenerid või heli rezisöörid ja hakatakse neid solvama, mõnitama, ka sellistel vaidlustel on sisu olemas ja on see õige!? Mida siin vaielda ja kui siis konkreetselt mõne seadme tehniliste lahenduste, skeemielementide ja tehnoloogia üle siis seda ma mõistan ja see viib edasi paremate tehniliste lahenduste leidmisel seadmate valikul! Ilmselt loll olla on ikka väga valus, pealegi siis kui asjaosalised seda ise mõistavad ja mingis kompleksis vaevlevad. Selleks on valuvaigistid olemas. Loe ja saa targemaks teoreetiliselt ja siis rakenda seda praktikas uuri elu ja ära istu oma ideega teistele pähe. Austage ja pidage lugu, nendest inimestest kes on vaeva näinud ja selle vajaliku teema nii lihtsalt ja selgelt lahti rääkinud ja valik on teie kas kasutate või ei! Minu valikus tehnikal on need võimalused olemas ja pole mingit probleemi.
Teema täienduseks siis Ajakiri Radiohttp://publ.lib.ru/ARCHIVES/R/''Radio''/
ajakiri aasta 2000 Nr.10 lk 12 laadige alla ja saate end veidi täiendada ja lugeda kui asi huvi pakub ja slaavi keelt valdate tehnilise poole pealt. Enamlevinumad lahendused.
Nagu "Vanad torisejad" või "Väsimatud vanad torisejad". Samas no mida muud ikka teha on kui vaielda. Viisakam võiks seejuures muidugi olla.
Teema täienduseks siis Ajakiri Radiohttp://publ.lib.ru/ARCHIVES/R/''Radio''/
ajakiri aasta 2000 Nr.10 lk 12 laadige alla ja saate end veidi täiendada ja lugeda kui asi huvi pakub ja slaavi keelt valdate tehnilise poole pealt. Enamlevinumad lahendused.
Comment