Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrvaklappe? (ei tea mitmes vol)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kõrvaklappe? (ei tea mitmes vol)

Ahoi !
    Eile õhtul saabusid viimased sekundid mu Technics RP-HT700 kuularitele, mida olen kasutanud aastast 2000 . Üks kanal jäi vait.
    Ja välimus on hetkel juba selline, et prügimäe kaup.

Oskab keegi soovitada midagi asemele
    1. Ei tohi olla ülemäära kallis (ma ei ole kuldkõrv aga hea asja eest olen nõus maksma)
    2. Peaks olemas võimalikult sileda amplituudsageduskarakteristikuga
    3. Võiks olla vastupidav
    4. Kõrvad võiks ikka sisse mahtuda

Kasutusse läheb muusikakuulamisel-tegemisel (Eestilaulule ei lähe, Maikeni juurde ka mitte)

Muide
    On olemas omal ka sellised omapärased klapid nigu Amfiton TDS7 (vene tähed). Ei julge (haruldus) ega oska ( peab olema vist suur väljundtakistus, heli on kuidagi imelik ) kasutada. Pealegi on peas ebamugavad.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Vs: Kõrvaklappe ? (ei tea mitmes vol)

julgen soovitada Beyerdynamik DT770 pro klappe. Neid on erineva takistusega. Mina kasutan lampidega klapivõimul 250 oomiseid.
    Sooduspakkumine! : Kõrvaklapid Beyerdynamic DT-770 PRO (80 oomi) Suletud tüüpi, legendaarsed stuudioklapid. Pehme kattega metallist peatugi ja veluurist pehmed kõrvapadjad tagavad maksimaalse mugavuse ka pikaajalisel kuulamisel. Suletud korpus,...

Comment

endal on need: https://www.thomann.de/intl/ee/audio..._ath_m50_x.htm ja ei kurda.

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        On olemas omal ka sellised omapärased klapid nigu Amfiton TDS7 (vene tähed). Ei julge (haruldus) ega oska ( peab olema vist suur väljundtakistus, heli on kuidagi imelik ) kasutada. Pealegi on peas ebamugavad.
        Одна из самых очень редких и наилучших моделей из «изодинамических советских наушников», причем, самая редкая. Думаю, что причиной этому является, то что «ушки» Амфитон тдс-7 выпускались в 80-е годы и не большими партиями. Сохранялись наушники у незначительного количества аудиофилов. После «Амфитон ТДС-7» появились Амфитон ТДС5, а ещё позже Амфитон ТДС5М и Амфитон ТДС15.

Viletsa tundlikkusega, vajavad tugevamat võimu. Arvuti taga moonutavad. Aga haruldus...
        Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Kui need klapid nii armsad on, siis mina sebiks samasugused.
          Asendusi pakkuda ei taha - igalühel oma spetsiifilised soovid, kuulmismeel ja kõrvad.
          Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Ei hakka soovitama, aga ise olen rahul - ostsin mõned aastad tagasi kasutatud AKG K240 600-oomised Monitorid ja kuulan neid siiani (kõrvad mahuvad sisse, poolavatud).

Sama mudeli madalaoomise versiooni andsin pojale, tema nendega rahul, minule tunduvad kõrgeoomilised erksamad.

Aga peale ostu tuli liiv muidugi klappidest välja puhastada...

Comment

Jälgin põnevusega teema arengut.Ka mul on Martiniga täpselt sama situatsioon.Klapid RP-HT700,mis said kunagi ammu ostetud.Tol ajal maksid need väga suure summa.Heli väga hea aga aeg on oma töö teinud ja nad hakkavad füüsiliselt laiali lagunema...

Kui need klapid nii armsad on, siis mina sebiks samasugused.
              Täpselt samasuguseid ei ole tänapäeval enam kuskilt osta.Liiga vana mudel.
              Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                Ei taha nad mingit erilist võimu, käivad igale poole, on suht hea heliga vene asjade kohta ja on madala takistusega aga kindlasti ebamugavad. Netis küsitakse korralike selliste eest 150 eur ja rohkem.
                Natuke julgeks soovitada Audio Technica ATH-M50 (nüüd vist uuena saadaval kui ATH-M50x), üle keskmise heliga oma hinna kohta, eriti kesksagedusel ja ka bass ning kõrged on olemas aga parasjagu, peas suht mugavad. Ainult pikaajalisuse suhtes ei tea, kuna see kunstnahk, mida tänapäeval kõigi klappide puhul kasutatakse ei ole juba põhimõtteliselt pikaajaline, riie oleks hulka lollikindlam.
                viimati muutis kasutaja moi; 28 m 2019, 19:59.

Comment

Eks ta kujuneb selliseks teemaks, et igaüks soovitab seda, mida ta parasjagu kasutab. Soovitan minna kuskile kuulama ja usutavasti tunned ise ära, millised on head. Kui ikka kõrv on ühtedega harjunud, siis mõned teised kõrgelt hinnatud klapid võivad pettumuse valmistada.

Comment

Sony MDR 7506 tasub kaaluda, aastaid teeninud
                    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Natuke julgeks soovitada Audio Technica ATH-M50 (nüüd vist uuena saadaval kui ATH-M50x), üle keskmise heliga oma hinna kohta, eriti kesksagedusel ja ka bass ning kõrged on olemas aga parasjagu, peas suht mugavad. Ainult pikaajalisuse suhtes ei tea, kuna see kunstnahk, mida tänapäeval kõigi klappide puhul kasutatakse ei ole juba põhimõtteliselt pikaajaline, riie oleks hulka lollikindlam.
                      ATH-M50 versioon on mind teeninud üle viie aasta. kuskilt midagi lagunenud ei ole. veluurpatju on proovitud kuid nendega kaob madal ots. peavõru surve oli nagu sepapihid ümber pea, pidin võru sirgemaks väänama.

ATH-M50x on palju pehmema survega.

Comment

Mugavuse ja mürasummutuse poolest on Beyerdynamic parim valik.
                        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud freeze poolt Vaata postitust
                          Sony MDR 7506 tasub kaaluda, aastaid teeninud
                          Mul üks paljudest klappidest on tema eelkäija sony mdr-v6 (wikipeedias temast ülipikk tutvustus). Spetsiifilise andeksandmatu kõlaga ja ülikiirelt kuluvate patjadega. Mulle ta sobib st pole tast loobunud kuna kuulamisväsimust ei teki. Kõrvalestad täielikult sisse ei mahu - pigem kõrvapealne kui kõrvaümber. 7506 kakapruun värv mulle ei meeldi, ka plasti materjal on erinev, sisu on sama, kuid mitte enam jaapanis toodetud.
                          Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

v600 või v900 sassi ei aja?
                            "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud freeze poolt Vaata postitust
                              v600 või v900 sassi ei aja?
                              Sorry, 7506 kakapruun värv oli liiast On ikka klassikaliselt mustad.

Comment

Working...
                              X