Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõrvaklappe? (ei tea mitmes vol)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõrvaklappe? (ei tea mitmes vol)

Sennheiser.
    Väga hea hinna kvaliteedi suhe, kunagi sai kõvasti Logic pro-d kasutatud väga legendaarsed klapid 👍

Soovitan
    "No one likes a smartass, but everyone loves being one"

Comment

"Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
        Kui füüsiline vastupidavus, mugavus ja remonditavus on olulised, siis võib ka Sennheiseri poole vaadata. Saad hea heli ka veel kauba peale. Näiteks järelturu HD650-d on 300 euro suurusjärgus. Aga sa saad absoluutselt kõike mis nende klappide küljes on varuosana osta. Tõsi, ka mitte väga odavalt, aga ega seal miski kiiresti ka ei lagune. Esimesed 10-15 aastat võiks muretu olla, kui pühapäevakasutaja
        Mul läks HD595 üks element ise katki (tuli kinnituspesast välja ja lahtisena korpuses tuigerdades sai membraan viga) ja otsisin mis ma otsisin aga mõistliku hinnaga ei leidnud. Ära ei raatsi visata, äkki kunagi joppab ja leiab .. Seniks teised klapid …
        viimati muutis kasutaja Arvi; 04 m 2019, 21:45. Põhjus: täht

Comment

Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitust
          Mul läks HD595 üks element ise katki (tuli kinnituspesast välja ja lahtisena korpuses tuigerdades sai membraan viga) ja otsisin mis ma otsisin aga mõistliku hinnaga ei leidnud. Ära ei raatsi visata, äkki kunagi joppab ja leiab .. Seniks teised klapid …
          30 poundsi kandis koos transaga, jah. Odavam ikka kui uued klapid.
          Toidan trolle!

Comment

Selle raha ikka välja käib, anna palun link (võib ka privas). Tnx.

Comment

Esmalt postitatud Arvi poolt Vaata postitust
              Selle raha ikka välja käib, anna palun link (võib ka privas). Tnx.
              Ega ma väga vaeva ei näinud otsimisega, enamvähem esimene google vaste tuli selline https://www.audiosanctuary.co.uk/sennheiser-replacement-capsules-hd555-hd595-each-right-drive-unit.html
              N
              üüd vaatan et transa eestisse tuleb paar poundsi siiski veel otsa.
              Toidan trolle!

Comment

Keegi neid klappe ka kunagi proovida saanud? https://www.amazon.com/Philips-X2-27.../dp/B00O2Y2MZG
                Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Professional Reference Headphones for critical listening, studio monitoring and mastering that deliver accurate frequency response for tight bass and smooth, high-end extension with minimal distortion.

Professional Monitoring Headphones for critical listening and studio monitoring that deliver a precisely tailored frequency response with rich bass, clear mid-range, and extended highs.

Osta katsuda saab siin https://www.ewsound.ee/

Comment

Nonii, Neweggist saabusid Fidelio X2HR "kännud". Ja paika peab vana ütlus: kui saad korralikumad klapid, tuleb kõik ülejäänud seostuv välja vahetada. Esmane kuulamine tuleb läbi iPhone SE ja formaadiks MP3...erinevate bitisagedustega. Võrdlusmoment tuleb Philips SHP2000 odava otsa klappidega. On tõesti mäe kõrgune vahe: SHP2000-ga harjunud sahinad on nüüd palju "selgemad" sahinad. Ehk kompressioon tuleb enam esile. 50mm valjukad suudavad füüsiliselt tugevamat bassi otsa teha
                    Kuid sammud tagasi astudes ja võrrelda mäletamise järgi kuuldud Berhigeride, Sennide, BEAG-ide, Koss, Grado ja paari muu klapiga: ASK on bassirikkam. Või täpsemalt öeldes 32kOhm järgi, kui teistel klappidel ulatuvad oomid kõrgemale (ja vajavad seetõttu lisavõime). Üldmulje ASKist (madalast kuni mu kuulmise tipuni) on tõesti kõverik, nagu kõik teised hindajad arvanud: näiline 4-8kHz vähesus. Kuid olles harjunud SHP2000 bassikama ja rahulikuma esitlusega, sobib mulle nende klappide ASK palju paremini. EQ-t näppimata väsitab taas-esitus vähem, kui nt Senni HD600 sirge ASK.
                    Profi-tööle need klapid aga ei sobiks, kuna on just nimelt juba "tehase tuunitud" ASK-iga.

Edit: Sai koduse arvuti taha pandud. Aastaid oli sisse ehitatud väljundis sahin. Kuna kast on vineerist, siis mõtlesin et ehk kehva maanduse vms viga ja elasin SHP2000 rõõmsalt...kuni praeguseni. Uued klapid tõid sahina nii selgelt esile, et oli vaja näppima hakata. Üllatus üllatus, lahendus osutus väga lihtsaks: control panel > manage audio devices > recording > 3,5mm mic > properties/levels > microphone boost. +20dB pealt sai 0dB peale nihutatud ja sahin kadunud. mine tea, ehk aitab ka mõnel teisel tülika sahinaga võidelda...
                    viimati muutis kasutaja tartu pets; 18 m 2019, 19:04.
                    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
                      Ega ma väga vaeva ei näinud otsimisega, enamvähem esimene google vaste tuli selline https://www.audiosanctuary.co.uk/sennheiser-replacement-capsules-hd555-hd595-each-right-drive-unit.html
                      N
                      üüd vaatan et transa eestisse tuleb paar poundsi siiski veel otsa.
                      Nüüd oli aega ja sai ära tellitud ja 595-d taas töökorras. Tänud ! Huvitav et ma ise kunagi eelnevalt otsides selle koha peale ei sattunud …

Comment

Aga mina otsustasin selliseid kuulata:

My Favorite Martian? From 1970, this may be the first personal hands free stereo system predating the Walkman by about 10 years and the iPod by about 30 yea...
                        Lisatud failid

Comment

Working...
                        X