Teade

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni.

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
    Viska lingid milliseid sa mõtled.
    Toited:

The MPC1500 Power Controller provides total isolation, low noise, and clean, consistent power to your home audio system, enabling it to deliver its best possible sonic performance.

Pauli jututuba:
    PS Audio pioneered the use of external oversized power transformers on stereo equipment. Learn how and why as Paul shares a great story of its history. Have ...
    -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt Vaata postitust
      Toited:

The MPC1500 Power Controller provides total isolation, low noise, and clean, consistent power to your home audio system, enabling it to deliver its best possible sonic performance.

Pauli jututuba:
      https://www.youtube.com/watch?v=zaq-eU8ru-o

need asjad on mõeldud sinna kuhu elekter toodi eelmise sajandi alguses ja vahepeal pole kaabeldust ega alajaamade võrku uuendatud/tihendatud.

eestis on neist vähe abi, kuid jakuutia pisikülakeses võiksid täiesti asjaeest olla.

Comment

Ma küll ei laidaks maha niisuguseid lahendusi, nii lahutustrafol kui siinusväljundiga UPSil/toitepinge regeneraatoril on oma mõte täiesti olemas. Kuna elektrivõrk on avatud võrk, siis saavad sinna surada krt teab mis seadmeid kõik naabrid, ja nad teevad seda täitsa suva kuidas. Vaba maa - junõu Nii see elektrivõrgu saaste tekib, selle mõju vähendamine on tegelikult päris abiks tegevus.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
          Siinus Online UPS filtreerib pinget ja hoiab selle suuruse konstantse, lisaks on UPS ka kui vaja, hoiab elektrikatkestuse korral mõne aja asju töös.
          Mina ei usu et UPSist peale voolukatkestuse veel mingit abi on. Filtrite abil võib probleemi leevendada, aga päris lahti sellest ikka ei saa. Eraldi maandus on selline asi mis paistvat väga hästi toimivat.
          Kas keegi siin on "master clock" teemaga ka tegelenud, selliste asjadega. Minule jääb arusaamatuks miks GPSi baasil seda teha ei saa, aga samas korrigeerimine on võimalik.
          Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt Vaata postitust
            Toited:

Pauli jututuba:
            https://www.youtube.com/watch?v=zaq-eU8ru-o
            Väga keerukas on neid asju võrrelda võimendi toiteplokiga

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
              Mina ei usu et UPSist peale voolukatkestuse veel mingit abi on.
              UPS laadib ühest otsast akut ning teisest otsast teeb generaatori abil määratud sagedusega akupingest uuesti võrgupinget kogu aeg - siit tuleb see vahe miks Online UPS töötab märksa paremini väljundpinge kuju ja häireid arvestades.
              Konfutsius

Comment

Mina ei usu et UPSist peale voolukatkestuse veel mingit abi on. Filtrite abil võib probleemi leevendada, aga päris lahti sellest ikka ei saa. Eraldi maandus on selline asi mis paistvat väga hästi toimivat.
                Kas keegi siin on "master clock" teemaga ka tegelenud, selliste asjadega. Minule jääb arusaamatuks miks GPSi baasil seda teha ei saa, aga samas korrigeerimine on võimalik.
                Tavalisest UPSist ei olegi mingit kasu, pigem kahju kuna siinus on väga sakiline. Online UPSiga võrreldes tuli mul seinast ilusam siinus kuigi mitte ideaalne.

Googleda "Ted Smith master clock" ta seletab päris hästi ära, ei viitsi ümberjutustust teha.

---
                Kilbist tuleb mul tavaline "draka" 3x2,5mm2 vask eraldi audiole, tavaline kaitse, tavalised pesad. Toitekaablid on seadmete ja "seina" vahel kõik varjestatud. Kuna muu tehnika on mul juba päris hea vist, siis järgmine samm on ilmselt PerfectWave P5 vms.

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                  Kilbist tuleb mul tavaline "draka" 3x2,5mm2 vask eraldi audiole, tavaline kaitse, tavalised pesad. Toitekaablid on seadmete ja "seina" vahel kõik varjestatud. Kuna muu tehnika on mul juba päris hea vist, siis järgmine samm on ilmselt PerfectWave P5 vms.
                  Üsna vale lahendus.
                  viimati muutis kasutaja Sonic; 16 m 2019, 00:18.
                  "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Mina ei usu et UPSist peale voolukatkestuse veel mingit abi on. Filtrite abil võib probleemi leevendada, aga päris lahti sellest ikka ei saa.
                    Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
                    UPS laadib ühest otsast akut ning teisest otsast teeb generaatori abil määratud sagedusega akupingest uuesti võrgupinget kogu aeg - siit tuleb see vahe miks Online UPS töötab märksa paremini väljundpinge kuju ja häireid arvestades.
                    Mitte ainult märksa paremini vaid ikka Online UPSI väljundis sõltub pinge kuju praktiliselt ainult sellest, kui hästi generaator siinust oskab teha. Vahepeal on seal ju päris alalispinge, millest uus, hoopis teiste parameetritega siinus genereeritakse.
                    Ma panin eelmisse Sonicu toite filtri müügiteemasse otse võrgu ja Online UPS-i tagant ning filtriga mõõdetud võrgupinge spektraalanalüüsi pildi.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                      Mitte ainult märksa paremini vaid
                      Eks olin nagu leebe, siin juba rubiidiumkellad mängus, kus ma siis enam kivis genereeritud 50Hz julgen kiita
                      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                        Üsna vale lahendus.
                        Mis valesti on?

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                          Mis valesti on?
                          3x2,5 ei ole piisav, endal on praegu 3x5, kuid kavatsen vahetada 3x10 vastu, ideaalne oleks muidugi 3x16. Peale selle peaks vedama kaks kaablit, üks lõppvõimendile, teine kõigele muule. Tavaline automaat ei sobi, ta toimib induktiivse filtrina. Peaks olema sulavkaitse.
                          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                            Tavaline automaat ei sobi, ta toimib induktiivse filtrina. Peaks olema sulavkaitse.
                            Miks see tavalise automaadi induktiivsus halvem on kui Furutech filtri oma? Mõlemad filtreerivad raadiosagedusi välja.

Comment

Arvasin algul et selle toitekaabelduse teemaga tehakse nalja. Aga tundub et mõni võtab tõsiselt. Jään siinjuures teisele arvamusele, et kaabel peab seadet toitma ja rohkem pole vaja. Loodetavasti lubate.

Comment

Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Ma ükskord juba selgitasin, kuidas saada audiofiilset elektrit. No ei kõlba need Al kõrgepinge, keskpinge ja madalpinge kaablid. Lisaks oleme seni veel sünkroonis Venemaa elektrisüsteemiga. Sealt pole kunagi midagi head tulnud.

Ainus lahendus on kodus ise toota audiofiilset elektrit. Selline elekter toodetakse kohapealsest kõrgekvaliteedilisest ja värskest loomasitast. Protsess on lihtne – kõigepealt tekitatakse konteinerites biolagunemine, mille tulemusel vabaneb biometaan. Biometaan kogutakse kokku ja suunatakse elektrienergia ja soojuse koostootmisjaama. See on näiteks gaasil töötav kontrollitud pööretega automootor, mille väntvõlli otsas on võimas generaator. Generaatorist lähevad käevarre jämedused kullatud otstega hõbejuhtmed otse audiotehnikasse. Tänu puhtale kodumaisele sitale on ka heli super.

Nii lihtne see ongi

Comment

Working...
                                X