Teade

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Esmalt postitatud Sonic poolt
    Kõigepealt lükka ümber minu väide, et jämedam kaabel pole halvem kui peenem, pigem isegi parem.
    Kas ma ütlesin, et on halvem. Jämedam on ühtlasi ka kallim, sest materjal (vask) maksab üsna palju. minu punkt 1
    Ainult väga suure sissetulekuga inimesed saavad seda endale lubada. Minu punkt 2
    Mida jämedam on kaabel, seda suurem on elektrijuhtivus. Ja sestap on sama voolu korral väiksem pinge. Arvutaks selle pinge isegi välja kui Sa avalikustaks oma toiteseadme primaarpoole skeemi ja toitetrafo parameetrid (eelkõige huvitab induktiivsus, aga ka traadi (läbimõõt on ka oluline, ainult vaesed inimesed ostavad toitetrafosid, mille primaarmähise traat on peenem kui võrgukaablis) takistus. Punkt 4
    Punkt5ga tegeled pea igas teises foorumi postituses.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
      Ei kuulanud Draka kaableid, olid DH Labs, XLO ja Furutech.
      Neil pole ju plank kaableid.

Teemad on nii laialivalguvad et väga midagi kunagi selgeks ei saa. kui mõni teema kitsamatesse raami suruda ehk oleks ka mõni tõde võimalik avastada.

Siiski sooviks kasutaja Sonic'ult teada mis on eesmärk suuremal kaablil kuidas seda helikvaliteedis märgata, st mis muutuse see kaasa toob. Mind see tehniline põhjendus hetkel väga ei huvita, vaid mind huvitab mis muutus saab olema.

Comment

Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
        Neil pole ju plank kaableid.
        Siiski sooviks kasutaja Sonic'ult teada mis on eesmärk suuremal kaablil kuidas seda helikvaliteedis märgata, st mis muutuse see kaasa toob. Mind see tehniline põhjendus hetkel väga ei huvita, vaid mind huvitab mis muutus saab olema.
        Need pole installatsiooni kaablid ja ei peagi plank olema.
        Vaata installatsiooni kaableid ma katsetanud pole, aga ma teen seda, alustades kõige jämedamast. Kui sind huvitab, mis muutus saab olema, siis pead ise kohale tulema.

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
        Kas ma ütlesin, et on halvem. Jämedam on ühtlasi ka kallim, sest materjal (vask) maksab üsna palju. minu punkt 1
        Ainult väga suure sissetulekuga inimesed saavad seda endale lubada.
        10 meetrise kaabli hinna vahe tuleb mõnikümmend eurot, mina saan seda endale lubada.
        viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2019, 19:15. Põhjus: järjestikpostitused kokku (kasuta multiquote nuppu mitme postituse tsiteerimisel)
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Elektrisõidukite jõuvoolu kaablid võiks hästi sobida, saab kuni 150mm2 ning varjestatud.
          Pealekauba on ägedad oranzid.
          We connect people with people by connecting things with things

Comment

Esmalt postitatud martinr112 poolt Vaata postitust
            Elektrisõidukite jõuvoolu kaablid võiks hästi sobida, saab kuni 150mm2 ning varjestatud.
            Pealekauba on ägedad oranzid.
            We connect people with people by connecting things with things

https://www.hubersuhner.com/en/solut...er-and-battery
            Tead mis, loe teema pealkiri läbi ja tutvusta oma lahendust, kui sul see on. Kui ei ole, siis on mõistlikum vait olla. See käib muide kõigi kohta.
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Elektriauto kaabeldussüsteem ongi lahendus:
              Pingetaluvus 1kV
              Tugeva varjestusega kaablid.
              Metallist korpused kõigil asjadel.
              EMC kindlad kaabli läbiviigud mis on seotud varjestusega. https://www.pflitsch.de/en/cable-glands/emc/

Kui majas on kõik sedasi tehtud, siis võiks võimendi sisendist näpuga kinni võtta ja urinat poleks. Vahelduvvoolu häired oleks kõik isoleeritud metalliga.
              Kusjuures autos oleval helitehnikal võibki võtta ja on täielik vaikus.

Seadmed saaks ühendada näiteks spets pistikutega mis on varjestatud.
              The future of our locomotion lies in electric and hybrid cars. Increasingly, the internal combustion engine is being replaced by technological progress.
              viimati muutis kasutaja martinr112; 20 m 2019, 20:09.

Comment

Ma muide salvestasin martin112 viited lausa endale ära, sest see on seal päris korralik kraam. Tänud viidete eest.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

seal listis ka igasugu toredaid asju audiofiilse meetri hinnaga.

Comment

Kui maja põleb saab muusikat edasi kuulata
                    Autokaablid on selle pärast oranzid, sest kokkuleppeliselt on kõrgepingekaablid seda värvi. Selleks, et hoiatada autoelektrikuid elektriohu eest, samuti ka päästjaid jne.
                    Ei ole ühist tulekindlate paigalduskaablitega, peale värvi.
                    Varjestus on sellepärast, et inverterid teevad väga palju lülitusmüra. Kogu kõrgepinge on korralikult metalliga ümbritsetud.

Comment

Ma audio pärast ei muretsenudki, need ühendused ja kaablid kuluks marjaks ära jeebile, seal vintsid vahel sukelduvad vee alla, voolud suured jne, vaja häid asju et n.ö. ellu jääda .
                      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                        https://www.esvika.ee/tootekategoori...d/tulekindlad/

Ma täna juba tegingi kaupa Esvikaga, küll aga neid tulekindlaid kaableid ma ei valinud.

Comment

Autokaablid on selle pärast oranzid, sest kokkuleppeliselt on kõrgepingekaablid seda värvi. Selleks, et hoiatada autoelektrikuid elektriohu eest, samuti ka päästjaid jne.
                          Ei ole ühist tulekindlate paigalduskaablitega, peale värvi.
                          Ma koostasin neist oranžidest juhtmestikke infrapuna saunadele. Kõrgepinge kaablid millega mina kokku olen puutunud on kõik olnud mustad. alles otsamuhvi värvi järgi saab aru mis sorti vool seal liigub.

Automaatika kaabeldus on hoopis teine asi. on seliseidki kohti kus kaabel ja lülitid on toru sees ja samas torus on õli ka.
                          viimati muutis kasutaja vasaraonu; 21 m 2019, 07:38. Põhjus: Trükivead.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                            https://www.esvika.ee/tootekategoori...d/tulekindlad/

ALSECURE/BFSI 4×240/120 tulekindel kaabel/IKOSAFE

117.54 €

See on see tore asi. Hind vastab tõesti audiofiilse kaabli meetri hinnale, kuid seda ainult tänu suurele vase kogusele. Kus audiofiil seda kasutada saaks, ei kujuta ette.
                            Siin on nendest sinu soovitatud kaablitest juttu:
                            http://www.prokabel.pro/public/Pojarobezopasnye kabeli ALSECURE.pdf
                            Nagu näha, siis 1 meeter kaalub üle 10 kilo.

viimati muutis kasutaja Sonic; 21 m 2019, 10:21.

Comment

oranzid, sest kokkuleppeliselt on kõrgepingekaablid seda värvi
                              Mida sa selles kontekstis kõrgepingeks nimetad?
                              Elektriala inimeste jaoks on kõrgepinge üle 1 kV (alalispinge üle 1,5 kV), madalpinge on kuni 1 kV (1,5 kV) ja väikepinge alla 50 V (alalispinge alla 120 V).

Comment

Autotööstuses on kõrgepinge praktiliselt see mis katsudes on ohtlik. Ma normi ei oska praegu öelda, kuskil üle 100V.

Comment

Working...
                                X