Teade

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
    Furutechi jagajat kasutades on tulemus parem.
    Pane üks kurk, kuulamise ajaks, pükste paremasse tasku, ja kohe saad aru mis on parem.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
      Pane üks kurk, kuulamise ajaks, pükste paremasse tasku, ja kohe saad aru mis on parem.
      Kas värske või marineeritud kurk?
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Kas värske või marineeritud kurk?
        Алюминиевые огурцы на брезентовом поле.
        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Eelmiste postide tasemelt on raske jätkata, aga proovin.

See pläma mida Sonic loeb venekeelsest paberist, ongi pläma. Loomulikult kirjutab iga tootja et seade tekitab midagi, olge ettevaatlikud jne. mitte seepärast et ongi ohtlik, vaid kui lollakas oskab mingi idiootse kombinatsiooni juriidiliselt tekitada, siis ei pea firma selle lollakaga poolt maailma jagama. Unifitseeritud juhenditest olete kuulnud? Ja lk 2 on Pravila FCC, ehk föderaalse standardi üldine jutt.
          Eaton toodab oma UPSe ka meditsiinile, kui need oleks tõesti nii räpakad, ei lubaks keegi neid haigla uksest sisse. Lugege punk 2, süsteemi kirjeldus. Seal on öeldud et "mõeldud tundlikele elektriseadmetele, sealhulgas ka mõõteseadmetele" (minu vaba tõlge). Kui mõõteseadmele kõlbab, aga Sonic'u seadmele ei kõlba, siis tekib tahtmatult küsimus - mis siis üldse kõlbab? Loomulikult peetaks UPSI valdkonnaks eelkõige arvutitega seonduvat, sest mida esineb rohkem - kas voolkatkestusi või Sonic'ut?

PowerWalkeri kohta võin kaude hinnata (mudelit ju pole), et ta peabki olema hullem kui Eaton, on ehitatud nii. Aga mitte nii erinevad nagu nagu siga ja kägu, kuni 5% THD erinevust Walkeri kahjuks.

Eelmises elukohas oli UPSi eluliselt vaja, ja tõesti, midagi nagu helis oli parem, kui esimest korda panin UPSi vahele. Justnagu kesksageduste "artikulatsioon" või nii... Aga inimene harjub kiirelt kui hea on, ja ei meenu midagi sellist mis eluks ajaks meelde jäänuks.
          Praeguses elukohas pole mul UPS'i tema põhifunktsiooni pärast vaja, kuna mul on alajaam visangu kaugusel ja ma olen üksinda väljundi küljes, alajaam on 30kV võrgus. Katkeid on vist olnud, aga need teatatakse ette EE poolt, st plaanilised. UPS on kuskil kastis töökojas, pole kolimisest saati välja võtnud, ilmselt on praeguseks ka akud ikaldunud. Mõõta ma teile mingit pilti praegu nagunii ei saaks, sest vastavad proovikut ega ossi mul pole. Võiks teha arvutisse FFT peale, sobivat proovikut on ikka vaja.
          Kui ma ei eksi, siis moi UPS peaks vist samast puust vähemalt olema? Aastaid tagasi sai siin seda teemat kuidagi arendatud, oleks nagu meeles nii. Eks ta ise ütleb.

PSAudio Regen ei tohiks üle 0,1-0,5% THD'd evida maksimaalselt, kui nüüd osutub et võrk on "puhtam" ilma selleta...
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            Eaton toodab oma UPSe ka meditsiinile
            Supra toodab ka oma kaableid meditsiinile ning audio jaoks nad ei kõlba.
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

...kuna ma aga saan kilbist puhta voolu...
              Sellest oleks pidanud alustama, kogu teema on arutletud eeldusega et kilp on ühendatud vooluvõrguga kust tuleb tavaline siinuselaadne reostus.
              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
                Sellest oleks pidanud alustama, kogu teema on arutletud eeldusega et kilp on ühendatud vooluvõrguga kust tuleb tavaline siinuselaadne reostus.
                Asi on selles, et praegu on mul kilbist tuppa veetud ajutise lahendusena läbi 16A sulavkaitsme Audience PowerChord 10 meetrine kaabel (6x13AWG) ning sealt mõõtes on vool puhas, seinast mõõtes, kus on alumiinium juhtmed, aga mitte. Nüüd tahangi veel teise liini vedada tavalise odava vaskkaabliga ja siis mõõta uuesti.

Comment

Kuidas sellises "supis" välistada alajaama jõutrafo mähiste mõju? Viimased on ju kindlasti alumiiniumlatist keeratud mähised? Vaske nendes ei kasutata enam ammu!

Comment

Kas poleks mõistlikum keskenduda sellele, mis kuju ja puhtusega on pinge audioseadme trafo või toiteploki väljundis? Kui seal on puhas sirge alalispinge olenemata Narva siinuse kujust, kas on siis mõtet nii suurt rõhku panna elamise elektrisüsteemile?
                    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                    ATiP1pN4XeM

Comment

Asi on selles, et praegu on mul kilbist tuppa veetud ajutise lahendusena läbi 16A sulavkaitsme Audience PowerChord 10 meetrine kaabel (6x13AWG) ning sealt mõõtes on vool puhas, seinast mõõtes, kus on alumiinium juhtmed, aga mitte. Nüüd tahangi veel teise liini vedada tavalise odava vaskkaabliga ja siis mõõta uuest
                      Kus kuradima saras või puu kuuris sa elad, kui sinusugune teadmistega helispetsialist pealegi kuld kõrvadega tegelane kirjutab tänapäeval, et on veel kasutuses alumiinium kaabel ja seda omas elamises. Normaalsel, loogiliselt mõtleval inimesel on omas elamises juba vähemalt 20 aastat tagasi ehitatud uus elektri instalatsioon oma majapidamisse, vastavalt vajadusele ja koormustele ja seda spetsialisti poolt koostatud projekti alusel, kui just ise eriala spetsialist pole ja on projekteerimis pädevusega mees, aga ikkagi kinnitatud projekti alusel
                      Supra toodab ka oma kaableid meditsiinile ning audio jaoks nad ei kõlba.
                      Kas ise lugesid või keegi sosistas pehemelt öeldes seda jama, või polegi need vasest? Millised need audio kaablid siis olema peaksid sinusugusele audio spetsialistile? Ma tean küll milliseid kaableid kasutatakse raadiojaamades tele ja levijaamad, stuudiotes, foonikates ja mujal kus on tegemist helitehnikaga, kuid millised peavad olema ühe "naljamehest" helisupersptsialisi jaoks toite kaablid koduses kasutuses heliseadmetele, vaat seda ei oska isegi arvata? Tühja sellest, eks ma arenen veel!
                      viimati muutis kasutaja humax; 22 m 2019, 15:25.

Comment

Esmalt postitatud Scott poolt Vaata postitust
                        Kas poleks mõistlikum keskenduda sellele, mis kuju ja puhtusega on pinge audioseadme trafo või toiteploki väljundis? Kui seal on puhas sirge alalispinge olenemata Narva siinuse kujust, kas on siis mõtet nii suurt rõhku panna elamise elektrisüsteemile?
                        Vot õige aga selles teemas sinna jõudmine võtab vee hulka aega.

Comment

Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
                          Kus kuradima saras või puu kuuris sa elad, kui sinusugune teadmistega helispetsialist pealegi kuld kõrvadega tegelane kirjutab tänapäeval, et on veel kasutuses alumiinium kaabel ja seda omas elamises. Normaalsel, loogiliselt mõtleval inimesel on omas elamises juba vähemalt 20 aastat tagasi ehitatud uus elektri instalatsioon oma majapidamisse, vastavalt vajadusele ja koormustele ja seda spetsialisti poolt koostatud projekti alusel, kui just ise eriala spetsialist pole ja on projekteerimis pädevusega mees, aga ikkagi kinnitatud projekti alusel Kas ise lugesid või keegi sosistas pehemelt öeldes seda jama, või polegi need vasest? Millised need audio kaablid siis olema peaksid sinusugusele audio spetsialistile? Ma tean küll milliseid kaableid kasutatakse raadiojaamades tele ja levijaamad, stuudiotes, foonikates ja mujal kus on tegemist helitehnikaga, kuid millised peavad olema ühe "naljamehest" helisupersptsialisi jaoks toite kaablid koduses kasutuses heliseadmetele, vaat seda ei oska isegi arvata? Tühja sellest, eks ma arenen veel!
                          Üritan siis nii kurja inimese rahustamiseks vastata. Minu sara on ehitatud 90-ndatel, aga ise elan siin alles mõned aastad. Alumiiniumkaablites ma küll mingit probleemi ei näe, kõik toimib ja midagi pole kärssama läinud, maakütte jaoks muidugi veeti vaskkaabel.
                          Oma audiosüsteemi kaabliteks üritan ikka parimaid leida. Kui kaabel on vasest, siis see veel ei tähenda, et ta audio jaoks hea on. Ma võin küll eksida, aga minu teada 100% vasest kaableid pole olemas, vähemalt mina pole kohanud. Näiteks 99,99997% kaabel on hea, enamus tootjaid aga isegi ei avalda oma vasesisalduse protsenti.

Comment

Oot, a kui üledimensioneerida juhtmed kilbist seadmeni, kas siis peaks äkki võimendisisese kaitsmega kah äkki midagi ette võtma, noh näiteks 2 amprilise asemel kümnene. Äkki šamaan teadis rääkida, et kahene oma peenikese traadiga korjab liigselt häireid sisse vms.

Comment

Siin tõlgitud lastelauluke kõlarikaablite materjalist, teab keegi ehk samaväärset toitekaablitest?

Roodium tagab kiire, võimsa, kontrollitava bassi,
                              avatud ja väga tundliku keskjoonega,
                              millel on üksikasjalikud ja läbipaistvad keskmised kuni ülemise sagedused ja sujuv, nüansseeritud lairiba tooniline tasakaal.

Kuld annab soojema, pisut pehmema ja romantilisema keskpaiga,
                              mõnevõrra võimsama, kuid vähem kontrollitud keskmisest sügavale bassile, kõrge sagedusega, mis on kas magusamad või vähem pikendatud kui roodiumiga.

Hõbetatud vaskjuhtide heli on üksikasjalikum ja avatud kui kuld, kuid veidi vähem loomulik kui roodium.
                              See pakub väga tihe bass ja detailne keskjoon, millele lisanduvad pikad kõrgsagedused, mis kalduvad pigem detailima kui soojust.

Vask on hea dirigent, sest seal on palju „vabu elektrone”, mis suudavad voolu tõhusalt kanda. Need vabad elektronid ei jää seotuks vase aatomitega, vaid moodustavad aatomit ümbritseva elektroni pilve ja liiguvad tahke ainena väga kiiresti.
                              Vask annab heli, mis meenutab kulda; mõnevõrra soojad keskmised sagedused, suur alumine ots ja suhteliselt magusad kõrgsagedused, kuid mitte nii pikad kui kuld või eriti roodium.
                              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt Vaata postitust
                                Oot, a kui üledimensioneerida juhtmed kilbist seadmeni, kas siis peaks äkki võimendisisese kaitsmega kah äkki midagi ette võtma, noh näiteks 2 amprilise asemel kümnene. Äkki šamaan teadis rääkida, et kahene oma peenikese traadiga korjab liigselt häireid sisse vms.
                                Loomulikult peaks audioseadmetes kaitsmed ära vahetama, kuid siiski sama nominaali vastu.
                                Siin natuke juttu sellest, milliseid tuleks valida:
                                Здравствуйте.Вообще то фима Furutech позиционирует свои fuses,как предохранители для предусилителей,полных усилителей,усилителей мощности,моноблоков-очень динамичные,с детальным и в то же время с органичным-аналоговым звуком.Padis-это более универсальные предохранители,с неплохой динамикой-к сожалению не с очень живым-с прогматичным звуком.АНР-предохранители с очень натуральным,тёплым,живым -аналоговым звуком,но не хватает динамики.Hi-Fi tuning.com-предохранители с натуральным-аналоговым звуком.Хотя в семействе Hi-Fi tuning.com есть Gold-polished fuses,Silver Star fuses,и новая серия 2011 года Supreme silver-gold series(1%золото-99%серебро)-это универсальные предохранители с очень детальным звуком и с очень большим колличеством всевозможных оттенков.Попробуйте Hi-Fi tuning.com Supreme series fuses-это круто(30-35Euro шт.)но лучше их использывать в cd-player,dac,cd-transport,корректоры...Furutech fuses. для усилителей!!!

Comment

Working...
                                X