Teade

Collapse
No announcement yet.

Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Foorumlaste toitelahendused kilbist seadmeni

Ega see kaitsmereklaam küll eriti teistmoodi pole kui enne martk postitas . Selle jutu koht ei oleks tegelikult üldse siin, muide.

Meditsiinis kasutatatav juhe ja toitepinge kvaliteet on justkui nagu tibake erinevad nähtused. Üks on justkui materjal või komponent, teine aga lausa seade. Ma kahtlustaks nagu et neile on erinevad kriteeriumid vajalikud...?

Kui üks kaabel on 99,99997% vasest ja teine on 99,999965%, siis on mingi probleem...? Ja kuidas kontrollida et konkreetselt Sonic'u kaablid ka on täpselt etteantud vasesisaldusega, kuigi kuskil oli midagi kirjas?
    ---

Scotti mõte on muidugi kohane, me oleme seda minu arust kunagi ka siin lahanud varemgi, aga see pole Sonic'u teema.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
      Kui üks kaabel on 99,99997% vasest ja teine on 99,999965%, siis on mingi probleem...? Ja kuidas kontrollida et konkreetselt Sonic'u kaablid ka on täpselt etteantud vasesisaldusega, kuigi kuskil oli midagi kirjas?
      Seletan lühidalt: audio jaoks on parem, mida rohkem üheksaid on vasesisalduse protsendis. Sinu toodud näites on samuti 6 üheksat, nii et nad on võrdväärsed. Selle 6N (6 üheksat) tõin ma lihtsalt näiteks. Milline on vasesisaldus K-Rauast ostetud vaskkaablil?
      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Miks sa seda K-Rautast ei küsi? Ma pole elu sees ühtli kaablit veel K-Rautast ostnud, kuigi seal kuulda olevalt on vahel isegi midagi soodsalt. Neil peavad olema vajadusel toote sertifikaadid. Järgmine kord küsi.

Miks sa arvad et meditsiinis ei või olla juhet, millel "6N" tingimus on täidetud?
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
          Miks sa seda K-Rautast ei küsi? Ma pole elu sees ühtli kaablit veel K-Rautast ostnud, kuigi seal kuulda olevalt on vahel isegi midagi soodsalt. Neil peavad olema vajadusel toote sertifikaadid. Järgmine kord küsi.

Miks sa arvad et meditsiinis ei või olla juhet, millel "6N" tingimus on täidetud?
          Kui ma järgmine kord omale K-Rauast kaableid ostan, siis kindlasti küsin.
          Ära nüüd liialt klammerdu selle 6N külge. On näha, et kuuled sellest esmakordselt. Aga on olemas ka 5N, 7N jne. Meditsiinikaablites olen ma täesti võhik, sellepärast ei oska vastata.
          Kas seda, et kaitsmeid peaks vahetama, kuuled samuti esmakordselt?
          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
            Loomulikult peaks audioseadmetes kaitsmed ära vahetama, kuid siiski sama nominaali vastu.
            Kas siis kallis high endi tehnikas polegi sees neid audiofiilseid kaitsmeid? Äkki peab veel midagi ära vahetama enne kasutusele võttu?
            Kaabli ulmelist vase % ei maksa uskuda, isegi ristlõige on enamusel viimasel ajal tegelikust väiksem.

Comment

Sonic - ma lihtsalt näen esimest korda kedagi kes usub seda 6N juttu nagu tõsimeeli. Numbrijada lõpus 65 (70 asemel) ei ole mu juhuslikult vaid meelega valitud muideks.
              Konfutsius

Comment

Kas HighEnd (HiFi+raha) eeldab ka äkki trafolaki vahetust, mm? Furutech kiitetoimeline trafolakk? Kas ma uusi kõrvu saan kah osta?

Comment

Esmalt postitatud Svago poolt Vaata postitust
                  Kas siis kallis high endi tehnikas polegi sees neid audiofiilseid kaitsmeid? Äkki peab veel midagi ära vahetama enne kasutusele võttu?
                  Kaabli ulmelist vase % ei maksa uskuda, isegi ristlõige on enamusel viimasel ajal tegelikust väiksem.
                  No seda peaksid ikka kõik teadma, et toitekaabel tuleks vahetada.

Comment

Üritan siis nii kurja inimese rahustamiseks vastata
                    Tänan hoolitsuse eest, kuid mind pole vaja rahustada ja kuri pole ma ka! Sisuliselt minu jaoks võõras teema, kuna mul probleeme pole toite poole pealt tehnikaga, siis võib öelda et mulle on seda teemat vaja sama palju kui sääsele tripperit ehk üldse pole vaja!
                    Alumiiniumkaablites ma küll mingit probleemi ei näe, kõik toimib ja midagi pole kärssama läinud
                    Siis on sul vedanud ja pane küünal põlema ole tänulik et nii on läinud! Nüüd siiralt ja otsekoheselt, ära ülbitse, karda jumalat ja äikest! Uuri mis olukord võib tekkida kas või lähedal äikese poolt välgu sähvatusest, tekkivast pingest, mis indutseeritakse vooluvõrku ja sellest tingitud sädelahendusest ja kaarleegi tekkimisest kaabli soonte vahel, millel on pikaajaline kasutus ja isolatsiooni halvenemine ja kaarleegi hetkelise tekkimise tagajärjel sõestunud pindadest kaabli soonte vahel. Just vene aegsete alu kaablite kasutusel, kui kaabel oli paigaldatud puit pinnale ja kasutusel pikemat aega ja isolatsioon mõranenud ja deformeerunud pikajalisest kasutusest. Hea oli et kodus olin 15 min. peale välgu sähvatust tuli sise seina lammutama hakata sest sel oli tekkinud juba tule pesa ja kaabel oli veel pingestatud. see pole reegel ja ei tähenda seda et alati on selline tagajärg, kuid näe nii juhtus. On olnud võimalus lugeda päästeteenistuse ja EE enrgia meeste sõltumatuid ekspertiisi tulemusi analoogsetest juhtumitest, mis lõppesid tuki loputusega, mis oli tekkinud äikese korral piirkonnas just veneaegsete kaablite pikaealise kasutuse korral. Mõtle ja uuri ise nende nõuka aegsete alu kaablite hingeelu ja sellest tulenevaid tagajärgi,mis on pikka aega seinas olnud!
                    Seletan lühidalt: audio jaoks on parem, mida rohkem üheksaid on vasesisalduse protsendis. Sinu toodud näites on samuti 6 üheksat, nii et nad on võrdväärsed. Selle 6N (6 üheksat) tõin ma lihtsalt näiteks. Milline on vasesisaldus K-Rauast ostetud vaskkaablil?
                    No nii. Liin heal korral tänapäevane 18 ruutu alumiinium .AMKA nii nagu teda sõimatkse pesunöör postide otsas, postist mis kilpi tuleb arvata võib et kah mingi alu karv ja kilbist edasi mingi super audiole sobiv vask, no võib olla seal paarkümend meetrit, mis peaks tagama mida või mille et sa rahul oleksid?! Mida peab see jupp imepärast vask kaablit tegema, mille nimel sa siin vaeva näed ja mida üldse sa püüad saavutada ja meile siin meeleheitlikult tõestada?
                    viimati muutis kasutaja humax; 22 m 2019, 19:26.

Comment

Mul on juba selline tunne, et peaks nagu lasteaias loengut. Füüsikutele on High-End teema niivõrd võõras, et sellest kuuldes nad lähevad lausa endast välja. Aga ma saan siiski aru, et inimesi on erinevaid, kellele meeldib skeemides nokitseda ja mõõtmisi sooritada, kellele aga uusi ja põnevaid helisid muusikas otsida. Nii et ehk lõpetame sel teemal poleemika.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                        Vot õige aga selles teemas sinna jõudmine võtab vee hulka aega.
                        See on palju raskem juhus ... : http://lurkmore.to/Аудиофил

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                          Mul on juba selline tunne, et peaks nagu lasteaias loengut.
                          Selle peale oleks pidanud mõtlema siis kui oma venelasega hakkasid asju ajama. Veel hullem kui mõne riigiametniku otsa satud. On see üldse seda väärt, mingit märkimisväärsed raha ei saa, aga ükski haritud inimene sinuga suhelda ei taha.
                          Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud humax poolt Vaata postitust
                            No nii. Liin heal korral tänapäevane 18 ruutu alumiinium .AMKA nii nagu teda sõimatkse pesunöör postide otsas, postist mis kilpi tuleb arvata võib et kah mingi alu karv ja kilbist edasi mingi super audiole sobiv vask, no võib olla seal paarkümend meetrit, mis peaks tagama mida või mille et sa rahul oleksid?! Mida peab see jupp imepärast vask kaablit tegema, mille nimel sa siin vaeva näed ja mida üldse sa püüad saavutada ja meile siin meeleheitlikult tõestada?
                            Vaene mehike, sa ei tea isegi seda, et ainult viimane jupp kaablit omab tähtsust.

Comment

See audiofiilsete kaablite värk on päris keeruline:

История с коллегой по работе. Мужик в возрасте (высшее радиотехническое), аудиофил, имеет дома аппаратуру HiFI, а может и
                              HI-End класса. Долго смешил нас рассказами, когда выбирал себе соединительные кабели, чтобы по цене не меньше 100 долл за штуку, и
                              рассказывал о таких понятиях как "безкислородная медь", "космические технологии" и т.п.

В итоге после приобретения каких-то невероятно дорогих кабелей из-за океана, через некоторое время зашел к нему в гости друг. Отметили это дело, начал хвастаться своей аппаратурой. "Послушай как звучит! Такого даже в лучших концертных залах не бывает!"

Добавили еще. И тут друг и говорит: "У меня в машине диск с новым сборником, давай сгоняю послушаем?!"

На что коллега, сделав страшные глаза, выдал такое, что мы уже по прошествии двух лет вспоминаем: "Ты что, ополоумел!? Ты мне все кабели испортишь своей попсой! У меня за несколько месяцев электроны проделали свои пути в кабеле, а ты своими дурацкими амплитудами все собьешь!"

И поведал длинную историю, вычитанную на аудифильских сайтах, о кабелях, что их перед продажей долго "гоняют" на классической музыке, электроны "нарезают" дороги в них, поэтому они такие дорогие.

Comment

Vaene mehike, sa ei tea isegi seda, et ainult viimane jupp kaablit omab tähtsust.
                                Ole nüüd nii kena mees ja räägi see teema detailselt lahti mida see viimane jupp teeb ja miks see nii tähtis on? Seda korralikult ja detailsete põhjendustega! Seda nii teoreetiliselt kui praktilisesest seisukohast? Korra ma juba küsisin sellele vastust, kuid seda ei tulnud! tuli ainult argumenteerimata sõnade mulin vaene ja loll. Sellele küsimusele tahavad nii mõnedki vastust?
                                viimati muutis kasutaja humax; 22 m 2019, 21:22.

Comment

Working...
                                X