Vs: Audioposimine
Kulutavad palju raha kaablitele, sest:
1. kõva marketing omab tõhusat mõju.
2. ei saa aru, et seadmete omadused on olulisemad kui kaablite omadused.
3. ei saa aru, et samasuure kaablitele kuluva raha eest saaks märksa olulisemalt tõsta seadmete klassi/kvaliteeti.
Näide veevoolikutega: tulemuseks on, et mõlemad voolikud takistavad vee voolu, kuigi takistamise tulemus on ka teoreetilis-pragmaatiliselt tuletatuna erinev. Järeldus: nii voolikud kui kaablid on passiivsed komponendid ja nende mõju voolule on takistav, mis on ka minu eelpoolse selgituse sisu.
Elektrilisi kaableid iseloomustab aktiiv- (oomiline) ja reaktiivtakistus (kapasitiivne ja induktiivne) ja nende kombinatsioonid.
"Edasise" asjus ma ei saa aru, mida sa silmas pidasid?
Millest käib jutt? Mingitest konkreetsetest kõlaritest? Kui siis millistest? Palun alustuseks esitada mõõtmistulemused, siis saame olukorda edasi analüüsida.
Minu kõlarivalmistamised on jäänud aastate taha, seevastu oskused kuulata paranevad aasta-aastalt.
Jaurata võid kodus peegli ees, siin foorumis arutletakse asjade üle.
Mida sa siin selgitada üritad? Et kuulmine ja kuulamine on üks ja sama? Või et kuulmise olemasolu annab eelduse kuulamise oskamise saavutamiseks? Või et audiost raamatuid kirjutanud ja asja sügavuti tundvad inimesed ei tea, mida nad on kirjutanud? Ma ei saa aru, et siin oleks vastuväiteid minu väidetele, pigem toetab arvamust, et "posijad" ei tea sisuliselt, mida nad teevad.
Võimendite konstrueerimisel ja valmistamisel võetakse eesmärgiks üldiselt võimalikult sirge ja moonutusvaba ASK saavutamine. Kõvera ASK-ga võimendid annavad kõvera tulemuse.
Mis on sellise jutu eesmärk? Me teame kõik, et võimendid on erinevad. Mis puutub siia telefonist muusika mängimine? Mina näiteks ei mängi telefonist muusikat ega soovita teistele, sest sellise koosluse tase ei ole tehniliselt piisav kõrgtaseme audio jaoks. Ja ruumi omadustest võime ka eraldi teemas rääkida.
Me ei vaidle siin, vaid arutleme. Jääb mulje, et tahad blokkida arutelu mingite jäikade, samas ühekülgsete ja pealiskaudsete seisukohtade propageerimisega, välistades muud arvamused, reaalselt enda omasid põhjendamata. Palun täpsusta/laienda oma seisukohti.
Esmalt postitatud waints poolt
Vaata postitust
1. kõva marketing omab tõhusat mõju.
2. ei saa aru, et seadmete omadused on olulisemad kui kaablite omadused.
3. ei saa aru, et samasuure kaablitele kuluva raha eest saaks märksa olulisemalt tõsta seadmete klassi/kvaliteeti.
Näide veevoolikutega: tulemuseks on, et mõlemad voolikud takistavad vee voolu, kuigi takistamise tulemus on ka teoreetilis-pragmaatiliselt tuletatuna erinev. Järeldus: nii voolikud kui kaablid on passiivsed komponendid ja nende mõju voolule on takistav, mis on ka minu eelpoolse selgituse sisu.
Elektrilisi kaableid iseloomustab aktiiv- (oomiline) ja reaktiivtakistus (kapasitiivne ja induktiivne) ja nende kombinatsioonid.
"Edasise" asjus ma ei saa aru, mida sa silmas pidasid?
Vastuväide:Oskavad teha küll ja väga hästi.Sellise lõikamise teel eemaldati liigsed kõrgsagedused mis olid selle elemendile omased ja mis rikkusid üldist heli pilti.valjuhääldi koonust ei ole kortutatud ja elemendid on viidud vastavusse nende kastide ehitusomadusele mis tagavad selge ja elava heli.kastide ehitusega on saavutatud seda,et muusika on kastidest lahti.võiks siin veel pikemalt jaurata sellel teemal aga pole mõtet.aru sa ei saa kuna sa pole ise ühtegi kõlarit valmistanud.
Minu kõlarivalmistamised on jäänud aastate taha, seevastu oskused kuulata paranevad aasta-aastalt.
Jaurata võid kodus peegli ees, siin foorumis arutletakse asjade üle.
Vastuväide: me võime minna väga anatoomiliseks seoses iga inimese kõrvakuulme ava suuruse osas ja kuni toitumiseni välja.iga inimese kuulmine on erinev ja vanusega kuulmine halveneb sellest saad sa ometi aru.me võime mõõta ja samal ajal raamatust sõrmega järge pidades,et ikka kõik oleks vastavuses kirjutatuga.
Kokk teeb ka süüa retsepti järgi aga ta ka maitseb enda tehtud toitu ja teeb muudatusi,et parandada maitse nüanssi.
Kuulmine ja kuulamine,selles peitub kogu lahendus.Enne kui kritiseerid kellegi tulemust valmista ette ruum kus kuulatakse ja kuulaja asukoht kus ta kuulab,alles siis me saame rääkida kuulamisest ja kuulmisest.
Kokk teeb ka süüa retsepti järgi aga ta ka maitseb enda tehtud toitu ja teeb muudatusi,et parandada maitse nüanssi.
Kuulmine ja kuulamine,selles peitub kogu lahendus.Enne kui kritiseerid kellegi tulemust valmista ette ruum kus kuulatakse ja kuulaja asukoht kus ta kuulab,alles siis me saame rääkida kuulamisest ja kuulmisest.
kõikidele kõlaritele on olemas kuskil võim mis edastab infot seda mida on tahetud saavutada kõlari ehitusega.
Ma võin panna Ferrarile siguli mootori,ega ta siis kiiremini sõitma hakka.sama on ka võimudega.Ma võin osta hirmkalli võimu mis tootja juttu järgi on jumalus kastis aga kui ei mängi siis ei mängi.Veel räägiks mahamängijast millelt esitatakse muusikat. Telefonist kuulates sa ei saa kunagi head helipilti.Ma ei hakka sind õpetama mis moodi peab õige audiofiil ette valmistama ruumi kuhu ta kutsub ka teised kuulama.
Sellel teemal pole rohkem mõttet vaielda ja paneme selle teema lukku.
Comment