Teade

Collapse
No announcement yet.

CD transport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: CD transport

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
    ... ja ma ei viitsi oma laienevat CD plaadikogu kopeerida EAC-ga, siis küsimus.
    Äkki midagi sellist hoopis?
    viimati muutis kasutaja stosoorok; 05 m 2019, 16:34.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
      CD transpordi tähtsust ei maksa siiski alahinnata.
      Tubli mees hoiab stiili: vastab kõvasti ja asja sisust kilomeeter mööda
      Aga üldiselt: CD-transport on täna pigem so 90's, ehk hakkab aja nõuetele vägisi jalgu jääma. On olemas väga palju mugavamad ja paremat tulemust andvad meetodid digiheli säilitamiseks ja kasutamiseks, kodune muusikaserver näiteks. Vähegi tõsisemal huvilisel on majapidamises niikuinii DAC juba olemas.

Ükski mehaaniline transport iseenesest ei suuda vigast plaati ära parandada, seega tuleb kasutada muid meetodeid, mis transportidele tavaliselt ei ole sisse ehitatud. Seega parim CD-transport on kui helisüsteemis puudub CD-transport.
      Suhteliselt hästi võtab kogu CD-lugemise probleemide komploti kokku ja pakub ka sisulise lahenduse alljärgnev laen:

Many things might account for one digital source sounding different than another. Jitter is probably the most common culprit. Some DACs can correct for that, others not.

Assuming transports are working properly, there is also often errors in reading optical discs in real time as CD players must do, especially with poor quality, defective, or damaged discs that can affect results differently from transport to transport. Ripping to storage first using good ripping software that can assure high quality rips by detecting errors and rereading as needed. Streaming then tends to produce more consistent high quality results compared to reading an optical CD in real time in order to play it.

Note that just because a CD is or looks new does not mean it is of high quality. You find when ripping CDs to disk that the speed at which the disc can be ripped varies with disc quality and disc quality cannot be determined with visual inspection alone.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt Vaata postitust
        Aga üldiselt: CD-transport on täna pigem so 90's, ehk hakkab aja nõuetele vägisi jalgu jääma. On olemas väga palju mugavamad ja paremat tulemust andvad meetodid digiheli säilitamiseks ja kasutamiseks, kodune muusikaserver näiteks. Vähegi tõsisemal huvilisel on majapidamises niikuinii DAC juba olemas.

Seega parim CD-transport on kui helisüsteemis puudub CD-transport.
        Sellega väga nõus.
        Tegelikult ma arvan, et lisaks cd transpordi puudumisee parim DAC on puuduv DAC, ehk siis direct digital amp.
        Aga kuna teema on cd transport, siis anname aga puid alla

Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
        Miks? Jitteri saab välja korrigeerida vastava tehnoloogiaga. Mis muudatus alles jääb? Kas cd lugejad teevad digihelile mingeid muudatusi? Või lihtsalt kõik plaadid ei loe veavabalt ja sealt tekib erinevus odavama transpordi korral?
        See ei ole nii ühene. Mõõtmise põhjal sõltub ka parimate de-jitterite väljund teatud määral sisendjitterist, nii selle ulatusest kui spektraalsest jaotusest. Seega see paraku ei ole nii clean shot nagu võiks digitaalmaailma loogika põhjal järeldada, iga de-jitteri tehnoloogia on efektiivsem teatud jitteri sagedusalas ja kipub läbi laskma teisel sagedusel esinevat jitterit.
        Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
          Äkki midagi sellist hoopis?
          http://www.cocktailaudio.com/home/sub01.php
          Jah, see on täitsa asjalik, aga osad kasutajad nurisesid tarkvara üle.

Comment

Seda ma vist juba soovitasin sulle: http://www.innuos.com/en/catalog/go/music-servers-mk3

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
              Seda ma vist juba soovitasin sulle: http://www.innuos.com/en/catalog/go/music-servers-mk3

Tegelikult mitte, tundub samuti korralik mängija olevat.

Comment

Ostsin siis Innuos Zenith MK II kahe terabaidise mudeli, seega probleem lahendatud.

Comment

..., seega probleem lahendatud.
                  Milline oli see probleem, mille sa ca 3,5 kEUR-iga lahendasid?

Comment

Probleem oli CD plaatide kuulamises, nüüd on kogu muusika failidena ja ka CD-d ripituna Innouses. Lihtsalt Sony blu-ray kvaliteet ei olnud piisav.

Comment

Lihtsalt Sony blu-ray kvaliteet ei olnud piisav.
                      Ning selleks on vaja 3,5 kEUR (suurusjärgus) puistata ning lokaalses tehnikafoorumis "lahendusena" välja hõigata?

Tundub väga sinna suunda, et tehnilist probleemi nagu ei ole, kuid rahakott lihtsalt pungitab...

Comment

Oleneb, mida keegi primaarseks peab. Mina saan aru, et meie elu ja eriti kuulmine on efektiivsed teatud aastad, seega tuleb seda kasutada. Muuseas mul auto ongi odavam kui see striimer, kuna ma ei pea seda oluliseks. Samas on ta väga töökindel ja ma olen temaga väga rahul.

Comment

Mina saan aru, et meie elu ja eriti kuulmine on efektiivsed teatud aastad, seega tuleb seda kasutada.
                          Mu kasutajanimes väljendub mu "väljalaskeaasta", ning tuginedes kogunenud elu- ja kuulamiskogemusele küsin jätkuvalt, et millist probleemi sa tuhandete eurode puistamisega kohaliku TEHNIKAFOORUMI kontekstis lahendad?

Kui sul rahakott üle ajab, on loomulikult probleem sinu jaoks, kuid mitte Elfafoorumi jaoks...

Comment

Ma väga vabandan, aga probleem oli selles, et mu Sony blu-ray mängija kui cd mängija oli halvema heliga kui ripitud fail. Sõber Stosoorok soovitas head striimerit. Kahjuks hea asi maksab. Lihtsalt teistele teadmiseks, et tõesti on parem cd-d rippida ja kuulata ssd pealt.

Comment

...oli selles, et mu Sony blu-ray mängija kui cd mängija oli halvema heliga kui ripitud fail. Sõber Stosoorok soovitas head striimerit. Kahjuks hea asi maksab. Lihtsalt teistele teadmiseks, et tõesti on parem cd-d rippida ja kuulata ssd pealt.
                              Et stosoorok soovitas tuhandeid luhvtitada? Striimer vs cd mängija vs blu-ray mängija?

stosoorok - sinu kommentaarid on vägagi oodatud ja teretulnud...

Comment

Stosoorok saab selle striimeri paari päeva pärast enda kätte ja siis teeb korraliku võrdlustesti tema enda mängijatega. Aga oma otsuseid teen ikka ise, samas idee andis jah Stosoorok.

Comment

Working...
                                X