Teade

Collapse
No announcement yet.

CD transport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: CD transport

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
    CD - 100€? See draiv maksab uuena alla 30€. Ja tegelikult sobib selleks igasugune standartne DVD draiv, ei pea Teac olema paberile trükitud.
    Toide 500€ sest seal on 15 elektrolüüti millest mõni on Mundorf kirjaga? Ja 6 ilma radikata krenni ning torroid, mis üksi küll maksab vast 60€, kuid see klots mis ATX pesas emaplaadile lineaarsest toitest teeb jälle PWM toidet, hävitab nagu olulise osa kogu asja mõttest...
    Kui see nii on siis veider tõesti, pole seda konkreetset mudelit nii täpselt uurinud seest.

Aga isegi kui jätta eeltoodud numbrid paika, siis oleks kulu 1500€, millest 3500'ni "liinuksi arendamise" kulusid jääks veel 2000€ PER TK. Näib et väga tasuta neid tükke ei tehta, ikka päris hea kasuga.
    Minuteada oli seadme hind tunduvalt väiksem kui 3500€ seega ei olnud pointi ise ehitada. Lisaks on siin veel teine aspekt, DIY seadmeid on hiljem võimatu müüa. Innuos seadmetele on kindlasti järelturg olemas kui tuleb tahtmine edasi liikuda.

Ma seda loogikat ei taba et miks peaks mitteoskajale tegema tasuta (selline oli vist eeldus) ja siis näiteks oskajale tasu eest või...?
    Täiesti valesti said mu mõttest aru. Kui inimesel puuduvad oskused sellise asja ise ehitamiseks siis peab ta selle teenusena sisse ostma mille maksumus läheb seadmete kogusummale otsa. Ja kes oskab selliseid asju ise ehitada see neid kulutatuid tunde ei loe, nagu mina näiteks endale asju ehitades. Mina panen kuluks ainult juppide hinnad. Tarkvaraks kasutan tasuta või siis annetuste näol "tasustatavat" tarkvara.
    viimati muutis kasutaja stosoorok; 03 m 2019, 23:31.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
      Just, mina tahan ka konkreetset lahendust, ja öelge kohe ära, kui palju mine kulutada tohin.
      Võid kulutada miljoni, keda see peale sinu enda eriti liigutab

Aga kui siinses foorumis seda lahendusena propageerima hakkad, siis tõmba kiiver pähe ja keemiakaitserüü ümber ...

Comment

Stosoorok, ma ei sobranud foorumlase rahakotis, lihtsalt lähtusin teemas väljahõigatud hinnast ja eks nad uuena ka sinnakanti hindadega tegelikult on. Järelturu moment on muidugi argument, kahtlemata. DIY varianti saab ka müüa, aga siiski marginaal ei ole samas klassis.
        MK II SE versioon kus on triple PSU.

Click image for larger version

Name:	innuos-zenith-mkii-se_7.jpg
Views:	1
Size:	135,6 KB
ID:	872001
        Click image for larger version

Name:	2017-7_Innuos-ZEN-components.jpg
Views:	1
Size:	107,7 KB
ID:	872002
        Ja alumine on see tavaline MK II, kus toidet kommenteerida on juba keeruline (ainest jääb väheks ).

Mõlemis kastis on näha, et "CD" toide tuleb picoPSU pealt, mis tähendab et rippmise kvaliteet on alla keskpärase juba ainuüksi toite tõttu. Seda olen ma isiklikult testinud, et kirjutamise poolelt on lineaarse toitega draiv märksa parem kui PWM toitega. Ju ta siis ka lugedes on, aga raskem on seda vahet mõõta. Ja draiv on seal sees Teac DV-W28SS, mis on tavaline slot-in RW draiv.
        Kvaliteedi mõttes pole veel ühtegi slim-draivi kohanud mis olekski hea.
        viimati muutis kasutaja OSX; 03 m 2019, 23:45.
        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
        Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitust
          Mugavuse poolega nõustun. Tulemuse, heli poolega aga mitte. Korralik CD player mängib parem kui file-i lahendus. Minu kogemus hea heli saamiseks, A. DAC peab multibit olema. B. Süsteem ei pea sisaldama USB-d. Palun pakkuge kaasaegne lahendus mis vastaks minu nõutele.
          Sa pole korralikku "streamerit" kasutanud. https://www.psaudio.com/products/directstream-dac/ või siis säästuversioon https://www.psaudio.com/directstream-junior/

I
          seasi kas siin foorumis nii kalleid seadmeid soovitada tohib. Umbes, et ma tahan kõige parema juhitavusega ja väga kiiret autot siis Porchet soovitada ei tohi vaid peaks soovitama mingi vana tuunitud bemmi vms.

OSX, ma kahtlen selles, et kas ikka on tavaline picoPSU. Samas väga sarnane näeb välja küll.
          ___
          Aga mis oleks alternatiiv sellele seadmele? Peab oskama rippida plaate, ise id-tag'id täita + cover art, peab suutma native DSD mängida, on väga lihtne kasutada (web GUI) igast seadmest, peab omama piisavat sisemälu >1TB, peab olema kompaktne, ei tohi müriseda ehk passiivne ja peab veel esteetiline välja nägema? Mis ma tahan öelda - selliseid seadmeid ei eksisteeri kaubanduses.
          viimati muutis kasutaja stosoorok; 03 m 2019, 23:51.

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
            OSX, ma kahtlen selles, et kas ikka on tavaline picoPSU. Samas väga sarnane näeb välja küll.
            Pagan - ikka liiga sarnane kohe .
            Konfutsius

Comment

Kui Veix lubab, siis keerame kaane maha ja teeme paar macrot.

Comment

__Peab oskama rippida plaate, ise id-tag'id täita + cover art, peab suutma native DSD mängida, on väga lihtne kasutada (web GUI) igast seadmest, peab omama piisavat sisemälu >1TB, peab olema kompaktne, ei tohi müriseda ehk passiivne ja peab veel esteetiline välja nägema?
                Kui nüüd teema algusesse tagasi pöörduda, siis probleemiks oli (?) cd- ja dvd-mängijate poolt väljastatava analoogheli halb kvaliteet.

See nagu on üsna kaugel sinu poolt püstitatud ülesandest.

Aga teemaalgatajale: olen lapanud ja mõõtnud "natuke" cd-mängijaid, veel rohkem olen nende skeeme lapanud. Minu arvamus on, et suurem osa helikvaliteediprobleemidest on põhjustatud nende analoog-väljundastmetest s.t. nendest opvõimendikuhjadest, mis järgnevad dac-kivile.
                Milline on selle 3+ keurise "lahenduse" analoogsignaali väljundaste? 3+ keuri vääriline? või mingi suvaline säästukas?

Edit:

Analoog- ja digitaalastmete toitelahendust tuleb igal juhul eraldi hinnata - 3+ keurise seadme puhul eeldaks kummalegi osale oma toitetrafot (maksab teine mõnikümmend täiendavat eurot) .
                viimati muutis kasutaja madis64; 04 m 2019, 00:15. Põhjus: muudetud

Comment

Madis, Innuos'el ei ole üldse mingit analoogväljundit alles jäetud. Ainult digi.

Sinu järeldusega opvõimendikuhjadest olen küll 100% nõus. Nii on.
                  Konfutsius

Comment

Madis, Innuos'el ei ole üldse mingit analoogväljundit alles jäetud. Ainult digi.
                    Oot-oot, analoogväljundit polegi? Nii et Veix7 peab omale normaalset heli väljastava dac-i sebima?

Kui nii, siis milleks talle see Innuos, parem soetagu normaalne dac, mis dvd- ja cd-mängija taha haakida.
                    viimati muutis kasutaja madis64; 04 m 2019, 10:41. Põhjus: viimane märkus eemaldatud kui ebaoluline

Comment

Teema algus on üheselt selgitav:
                      Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                      Kuna minu Lyngdorfi TDAI-2170 ongi põhimõtteliselt DAC, ja ma ei viitsi oma laienevat CD plaadikogu kopeerida EAC-ga, siis küsimus.
                      Konfutsius

Comment

CD transport

Kui Veix lubab, siis keerame kaane maha ja teeme paar macrot.
                        Miks mitte, mul pole selle vastu kõigevähemadki.

M/B - 250€
                        SSD - 250€
                        Al kest - 200€ + CNC lõikamine kui ilusat tahta 200€?
                        PSU - 500€ 3x LPSU mundorfi kondekatega
                        CD - 100€?
                        Custom Linux soft ilmselt kõige kallim, arendus + uuendused
                        Kusjuures mängib vabalt ka Native DSD-d

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                        Eks nõuded pead sa ikka ise kehtestama - kui lepid sellega, et ühel kaunil hommikul teeb kõvaketas kõlksat-kõlksat ning faile enam kätte ei saa ning kahju ka neist ei ole (või siis oled hoolikalt varundusega tegelenud), siis võib hoida ka ülalpool jutuksolnud seadmetes.

Kui aga meediakollektsioon midagigi väärt on ning ühe kõvaketta "suremisega" sellest lahti ei soovi saada ning terabaitide varundamisega ka kogu aeg mässata ei viitsi, siis üks NAS elamise peale ei tohiks ebareaalne olla.
                        Mul käib asi teistmoodi: nimelt failid kõigepealt arvuti kõvakettale, sealt HDD ketastele, millest üks on terabaidine ja teine kahene. Seega on pigem striimer backup, kuigi kuulan sellega, kuna heli on etem ja mängib ka Native DSD-d koostöös Lyngdorfiga. Ainult CD-d rippisin jah otse striimerisse, ühe plaadiga läks neli minutit. Kui midagi juhtub, siis pole probleemi taastada.
                        viimati muutis kasutaja Scott; 05 m 2019, 05:15. Põhjus: järjestikpostitused kokku (3tk)

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt
                          mängib ka Native DSD-d koostöös Lyngdorfiga.
                          Seda ta ei saa ilmselt teha, TDAI-2170-s peaks olema sees üks(või mitu) TI võimendi kivi, mis teeb PCM-i PWM-iks, kui sisend on DSD teeb miski selle 24/96 PCM-iks enne TI kivile saatmist.

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt
                            Seega on pigem striimer backup, kuigi kuulan sellega, kuna heli on etem ja mängib ka Native DSD-d koostöös Lyngdorfiga.
                            Aga siis nii foorumilugajatele teavitagi, et seade on primaarselt "backup station" ning juurde oled lisandväärtusena toonud DSD-mängimise teema (algses teemapostituses kurtsid vist CD- ja dvd-mängijate kehva heli üle, millel DSD-mängimisega mingit pistmist pole).

Sestap ma eespool küsisingi, et millist probleemi sa selle "kasti" soetamisega "lahendasid"
                            viimati muutis kasutaja madis64; 04 m 2019, 22:14.

Comment

Oi siis on valus kui ainult 24/96 PCM läheb edasi D-võimendisse... nii ei saa isegi CD'd korrektselt kuulata.

See Ti Equibit on tegelikult päris vana tehnoloogia, lähes 20 aastat juba. 390kHz PWM...
                              Konfutsius

Comment

21 peaks täis olema: https://www.stereophile.com/news/10077/index.html

Comment

Working...
                                X