Teade

Collapse
No announcement yet.

CD transport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: CD transport

Nojah, tehnika on ju hispaanlasel toreda nimekirjaga, aga picoPSU on sul ikka masinas sees seal kus kõigil teistel. See kas masinas on 1-3 krenni eraldi plaadil, ei oma erilist rolli, ainus mis natuke on ehk teguriks, on protsessori +12V eraldi toide. Kuna teema algas CD transpordist, siis selles valguses ma hõiskamiseks põhjust ei näe konkreetselt kahel põhjusel - 1) nn. CD drive on PWM toitel; 2) nn. CD drive on universaalne CD/DVD-RW läpaka drive tegelikult. Väga harva kui selline annab rahuldava lugemistulemuse, teadaolevalt kloonis Teac omi draive Pioneeri pealt.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Samas kõik avaldatud testid on olnud eranditult positiivsed, samuti lugesin enne ostmist ka erinevaid foorumeid ja mitte ühtegi negatiivset tagasisidet ei olnud. Seda juhtub suhteliselt vähe. Kui see hispaanlane võrdles ZENithi oma MBL 1621 A transpordiga, mis on maailma tipp ja jäi rahule, siis see kooslus ju toimib.

Comment

Ma arvan et eelarvamuste puudumise korral oleks hispaanlane ühtmoodi hinnanud ka sarnaselt ehitatud DIY arvutit. Eelarvamuste olemasolul aga kindasti mitte. Muide eelarvamuste momendiga on seotud ka see nn CD drive - miks ei oleks võidud panna mõni korralik fullsize draiv plaate lugema? Sest... sel juhul oleks tekkinud plastikust disc tray - mis ei ole kohe üldse hi-end, mis siis et ta ei osale plaadi käsitlemises muuga kui ainult sisse-välja transpordiga... Nii et tänu sellele on masinas kasin lugeja, aga see-eest on renomee kõrgel hoitud .
        Konfutsius

Comment

MQA evangelist on Zen MK3-st ülevaate teinud:

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            CD - 100€? See draiv maksab uuena alla 30€. Ja tegelikult sobib selleks igasugune standartne DVD draiv, ei pea Teac olema paberile trükitud.
            Toide 500€ sest seal on 15 elektrolüüti millest mõni on Mundorf kirjaga? Ja 6 ilma radikata krenni ning torroid, mis üksi küll maksab vast 60€, kuid see klots mis ATX pesas emaplaadile lineaarsest toitest teeb jälle PWM toidet, hävitab nagu olulise osa kogu asja mõttest...

Oleks veel et CD/DVD drive saaks siis lineaartoite, tutkit - see tuleb ka läbi selle ATX'is oleva picoPSU mooduli pealt, mis muide maksab alla 25€ (80W).
            Aga isegi kui jätta eeltoodud numbrid paika, siis oleks kulu 1500€, millest 3500'ni "liinuksi arendamise" kulusid jääks veel 2000€ PER TK. Näib et väga tasuta neid tükke ei tehta, ikka päris hea kasuga.
            madis64, nüüd oled sa piisavalt oodanud ja ma pean Sulle meelehärmi valmistama: ma maksin Innuose eest 1540 eurot, mitte 3500, ma leian, et seda pole palju. Selle raha eest saaks ainult korraliku CD mängija ilma nende lisavõimalusteta, mida ta pakub, pealegi isegi selles hinnaklassis nende sees olev DAC vaevalt Lyngdorfist parem oleks.
            viimati muutis kasutaja Scott; 30 m 2019, 07:57. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
              Selle raha eest saaks ainult korraliku CD mängija ilma nende lisavõimalusteta, mida ta pakub, pealegi isegi selles hinnaklassis nende sees olev DAC vaevalt Lyngdorfist parem on.
              Teema algas ju transpordi otsingust ning suubus sujuvalt rippimisse, meediaserverisse ning muusse Innuose funktsionaalsusesse.

Kuna OSX-i sõnade järgi on Innnuose cd-lugeja samal tasemel suvalise arvuti lugejaga, siis sellest mingit erilist vaimustust nagu ei teki.
              Rippimissofti kohalt oleks huvitav bititasemel võrrelda Innuosega ripitud ja muu tarkvaraga "suvalisel arvutil" ripitud tulemusi - et kas on midagi vahet või ei ole.

Meediaserveri ja RAID-i tegeva (ning suurema kettamahuga) NAS-i peaks saama ka oluliselt odavamalt (esmase netiotsingu järgi) ja see võiks Innuosest kauem töövõimeline püsida.

Nii et järele jäävad ainult need "lisavõimalused", mida sellise raha eest osta, kuid algses teemapüstituses nende vajadust nagu määratletud ei olnud...

Comment

OSX- i sõnad? Ja need testid , mida Sa sa lugeda ei viitsi? Et kõik kirjutavad jama? Kas Sina või OSX olete seda kunagi kuulanud? Kui ei, siis kuidas te lihtsalt arvustate?
                Mina võin ju samuti öelda, et see Sinu Marantz CD-67 ja Radiotehnika kõlarid ei ole mitte, aga kas ma olen seda öelnud, neid kuulamata?

Comment

Ja need testid , mida Sa sa lugeda ei viitsi? Et kõik kirjutavad jama?
                  Kas sa tõesti usud seda, mida need kutselised hifistid aastakümneid järjest oma palga teenimiseks kirjutavad? Et nende kirjutatu sinu jaoks mingit vahet teeb?

Ma ise paadunud skeptik (ehk vanakooli insener) ning liigitan neist testitulemustest valdava enamiku "kui ise ei kuule, siis ignoreeri" lahtrisse.

Minu CD-67 ja RRR-ide kohta võid arvata, mida soovid - esimese ostuhind on 100 euro ringis, teiste eest maksin ca 400 eurot. Kuid mõlemad on suhteliselt kaugel oma originaalseisundist...

Aga et audiole kulutavate summade osas ka omalt poolt midagi välja käia, siis ca 1500 euro eest sai pool tosinat aastat tagasi ostetud A-klassi uus lampvõimendi, mis hetkel sisustustehnilistel põhjustel "puhkepositsioonis" on, ning umbes sama summa eest on hetkel soetamisel ka Onkyo P-303+E-30+U-30+M-505 (varukomplekt), mis ilmselt ka paarikümneaasta pärast head heli suudab teha. Igaühele oma...

Comment

No näed, ise ju kirjutasid, et kui ise ei kuule, siis ignoreeri! Ja ometi räägid ju sellest, mida pole kuulanud?
                    Aga Sa mu kõlarite kohta ei taha midagi arvata? Mul oleks kindlasti huvitav teada, mida Sa neist arvad.
                    Äkki lööks kah kolvi sisse...

Comment

No näed, ise ju kirjutasid, et kui ise ei kuule, siis ignoreeri! Ja ometi räägid ju sellest, mida pole kuulanud?
                      Kirjutasin ju, et ma pole usklik, vaid insener - ning kui seadmest vaatavad piltidel vastu tavatasemel komponendid (või ka näiteks kümme opvõimendit signaaliteel - ei puutu sinu seadmesse), siis ma pigem suhtun arvustustega elatist teenivate inimestese ning ka nende tööandjatesse allikakriitiliselt.

Kui sa soovid lihtsalt aru saada, et kõik ei ole kuld, mida arvustustel kiidetakse, siis sea oma sammud järgmisele HiFi messile Helsingis - seal saad paari tunniga netiarvustustest sõltumatult selgeks, et helil ja helil on vahe sees.

Comment

CD transport

Sellest ma ju olengi aru saanud, miks ma siis muidu oma MA Silver 300-d ja MA Silver 10-d maha müüsin? Salongis kõlasid nad vaimustavalt, ma mäletan, et oli CD mängija Primare CD 31 ja võimendi Hegel H 190 . Aga minu toas polnud seda heli , samas kui ma müüsin 300-d edasi sõbrale, siis tema toas oli kõik ok. Minu tuppa sobivad System Audio Pandion 30-d momendil ideaalselt.

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                        Kirjutasin ju, et ma pole usklik, vaid insener - ning kui seadmest vaatavad piltidel vastu tavatasemel komponendid (või ka näiteks kümme opvõimendit signaaliteel - ei puutu sinu seadmesse), siis ma pigem suhtun arvustustega elatist teenivate inimestese ning ka nende tööandjatesse allikakriitiliselt.

Kui sa soovid lihtsalt aru saada, et kõik ei ole kuld, mida arvustustel kiidetakse, siis sea oma sammud järgmisele HiFi messile Helsingis - seal saad paari tunniga netiarvustustest sõltumatult selgeks, et helil ja helil on vahe sees.
                        Kas seal Radiotehnikad on esitletud? Või 30 aastad vanad Marantzid?
                        Ja veel, kui Sa oled insener, siis tuleb ju nii välja, et sinu Marantzi kolleegid ja samuti Radiotehnika omad on lapuhhid? Nende õnnetus, et Sina nende juures ei ole töötanud.
                        Aga lihtne küsimus: kas Su eelistus ongi osta Radiotehnika kõlareid, mida siis töödelda, või kohe osta normaalsed kõlarid?
                        Ja ma ootan ikkagi Sinu arvamust System Audio Pandion 30. kohta. Ega see ju ei loe , et Sa neid kuulanud pole , internetist mingi info ikka leiad ja siis teed järelduse!
                        Muuseas oli Tsaari Venemaal insener sõimusõna ja Sulle sobibks see väga hästi!
                        viimati muutis kasutaja Scott; 30 m 2019, 07:58. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt
                          Kas seal Radiotehnikad on esitletud? Või 30 aastad vanad Marantzid?
                          Edit:

Sa ei ole ju omale soetamas iidset tehnikat nii et see ei puutu kaasaegse messi konteksti.

Aga kassi värvil (tehnika vanusel) ei ole vahet kui hiired püütud on...

Comment

OSX tegeles sajandi alguses optiliste seadmete firmawarede beetatestimisega, seetõttu on praktiline kogemus mis tugineb ka mõõtetulemustel, täiesti olemas andmaks hinnangut kasutatud seadmetele. Optikamaailma osas pelgalt kuulamise ja uskumisega just kaugele ei jõua.
                            Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt
                              Aga lihtne küsimus: kas Su eelistus ongi osta Radiotehnika kõlareid, mida siis töödelda, või kohe osta normaalsed kõlarid?
                              On ebaviisikas muuta oma postitust, mida juba tsiteeritud on.

Aga see selleks, ei, RRR-id oma tehasekonditsioonis ei ole "normaalsed kõlarid", kuid nende ostuhetkel mu teadmus ja eelarve rohkemat ei võimaldanud (ning nende mass 26 kg on "hetkel piisav").

Kui praegu peaks ("normaalseid") kõlareid ostma, siis esimese asjana mõõdaks nad üle (et neist üldse midagi loota oleks ja mingit kaablirumbat ei peaks tekitama) ning seejärel kuulaks, kas nende heli ka minu praegustest parem on. Kui sa vähegi mu postitusi lugenud oled, siis minu probleemiks ei ole audiotrakt ega kõlarid, vaid kuulamisruum (elutuba).

Comment

Kõlareid tulebki osta katse -eksituse meetodil. Kui ei sobi, siis müüki, kellegile sobib. Rahaliselt hävib, aga moraalselt mitte.Sest kes annab sulle Eestis kodus kuulamiseks?

Comment

Working...
                                X