Ma siin jõudumööda arendan oma nö "kodustuudiot" ja olen jõudnud väljapääsmatusse olukorda - vaja oleks mingitki mikserit-eelvõimu. SoundBlasteri mikri eelvõim ("Microphone Boost") pole kellegi eelvõim ja kuna ma tegelen põhiliselt kitarri salvestamisega, siis oleks mul vaja pulti, millel oleks 3-4 (mida rohkem, seda uhkem tegelikult )mikrisisendit koos 3-ribaliste ekudega...pluss veel muidugi volüümi/gaini kontrollid igale kanalile ja üldvolüüm ka.
Lugesin siin üht varasemat teemat pultide kohta, ent skeemide lingid ei funganud enam . Äkki kellelgi heal inimesel leidub mõni lihtsam mikseri skeem või teab keegi ehk mingit linki soovitada, sest ülemaailmsest võrgust otsides pole ma midagi südantsoojendavat siiani leidnud :-/
Lugesin siin üht varasemat teemat pultide kohta, ent skeemide lingid ei funganud enam . Äkki kellelgi heal inimesel leidub mõni lihtsam mikseri skeem või teab keegi ehk mingit linki soovitada, sest ülemaailmsest võrgust otsides pole ma midagi südantsoojendavat siiani leidnud :-/
Comment