Teade

Collapse
No announcement yet.

Kõlarite kuulamiskaugus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kõlarite kuulamiskaugus

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
    Üks vägagi sümpaatne lõiguke nendest "riiuli"kõlaritest:
    the L100 Classic's sound doesn't really change as the volume rises; it simply gets louder. There is no flattening of the soundstage, no harshness in the high frequencies, and zero loss of definition in the lower midrange and bass. The overall sound, at any volume, is incredibly neutral, meaning (for me) fatigue is a non-issue during spirited listening sessions. Also, because the L100 Classics play loud and effortlessly so, I feel they should come with a warning. The sound was so good when pushed that I often didn't realize just how loud they were until I looked down at my SPL meter.
    Kuna olin hästi tuttav selle mudeli eelkäijatega siis sellel mudelil on dünaamika ja heli tasakaal palju parem absoluutselt ei väsita. Lampvõimendiga on super

Comment

Esmalt postitatud sewar poolt Vaata postitust
      Minu arvates ei tasuks nendesse kaugustesse ja mõõtudesse liiga tõsiselt suhtuda...
      On loomulikult teatud, elementaarsed, rusikareeglid mida ei tohiks eirata.
      Mul kodus ekspert, kel omad nõuded kõlarile - peab olema piisavalt suur ja võimaldama ka monitoorset st lähikuulamist.
      Tavaliselt kuulab ta diivanil 3 meetri kaugusel kõlarist ja lahkub toast, kui spl mõõtur läheneb 100-le
      Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Minu kõlaritele soovitab tootja sellist paigutust (kaugus tagaseinast oleneb ruumi kõrgusest):

Click image for larger version

Name:	Kuvatõmmis (2).png
Views:	1
Size:	111,8 KB
ID:	872334
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
          Mul kodus ekspert, kel omad nõuded kõlarile
          üks helilooja testivatki oma tööd kolme sellise eksperdi peal.
          pusivad eksperdid vagusi siis pole midagi häda, aga kui eksperdid hakkavad valjuhäälset protesti avaldama siis on loominguga miskit valesti

Comment

Working...
          X