Teade

Collapse
No announcement yet.

Yamaha NP-S303

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Yamaha NP-S303

Kus ma inimesele haiguse määrasin? Kirjutage selge mõttega, siis ei teki ka kahetisi kommentaare.

Ma andisn omapoolse hinnangu tegevusele, kus CD tootmiseks kasutatakse sellega mittesobivat sämplingusagedust, selle juures ma pean silmas et kasutatud ei ole CD suhtes täisarv kordset sagedust, ja see on minu arvates haige, see näitab et tegevus ei ole tehniliselt läbimõeldud ja kvaiteet on teisejärguline.
    moi juba nimetas tegevusega vähem või rohkem kaasnevaid probleeme, nende mängulubamine kas teadlikult või teadmatult ei muuda mitte midagi.

Ma kirjutaks seda ka lihtfoorumlasena täpselt samamoodi, nii et mingit üldmoderaatori tiitlit mängu tuua on juba natuke demagoogia varjundiga.
    viimati muutis kasutaja OSX; 02 m 2020, 19:47.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

Comment

Stuudios praktiliselt pole võimalik mingit vahet teha eri formaati signaalide vahel, ja ka analoog heli vahel. See konvertimine on alati nägu jumal juhatab, ja sõltub puhtalt sellest mis pluginaid loo tegemisel kasutatud on, ja kuidas need omavahel sobivad. Mina maksaks hea meelega seda kahtekümmend eurot, kui oleks mida kuulata, aga ei oleju. Ja probleem pole formaadis, vaid nendes ülekanne protokollides, mis peavad toetama kõiki opsusteeme ja töötama igasuguse rauaga. See pole lihtsalt võimalik, läbi nende seadmete rägastiku, signaal tarbijani korrektselt toimetada. Lahendus oleks lisada signaalile paar test biti, ja lõpus peale daci läbimist, teha selle järgi korrektsioon.
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        ...ja lõpus peale daci läbimist, teha selle järgi korrektsioon.
        Peale daci läbimist on tegemist analoogsignaaliga, mida sa seal nende testbittide alusel korrigeerida soovid?

Comment

Lahendus oleks lisada signaalile paar test biti, ja lõpus peale daci läbimist, teha selle järgi korrektsioon.
          Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
          Peale daci läbimist on tegemist analoogsignaaliga, mida sa seal nende testbittide alusel korrigeerida soovid?
          Ma sain küll aru mida home mõtles ja selline asi on sisuliselt olemas, MQA on tal nimeks. Seal on asi muidugi keerulisem kui paar lisa bitti aga teoreetiliselt võiks toimiv asi olla, kuigi audofiilid ei ole rahul.

Comment

Esmalt postitatud urmas78 poolt Vaata postitust
            Samplerate konverter saab oma tööd teha väiksemate kadudega kui talle algselt anda sisse suurema bitiarvuga materjal, 24bit 48kHz õnnestub 16bit 44,1kHz teha paremini kui 16bit 48kHz 16bit 44,1kHz-ks.
            Selles on sul õigus aga erinevus (võib ka kirjutada konverteerimise viga) nende kahe variandi puhul jääb sinna -100dB lähedale, kui kõik on korrektselt tehtud.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
              Ma sain küll aru mida home mõtles ja selline asi on sisuliselt olemas, MQA on tal nimeks.
              Kas seda korrektsiooni tänapäeval mitte digis ei ole mõttekam toimetada kui analoogsignaali kallal pusida? Sellisel juhul ei toimu see mitte "peale dac-i".

Comment

Digis ikka, kuidas muidu.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                  Digis ikka, kuidas muidu.
                  Siis see ei ole "peale dac-i läbimist" nagu home kirjutab. Digis võib minu poolest kasvõi kogu teose ümber kirjutada - ei lähe eriti korda.

Comment

Mina maksaks hea meelega seda kahtekümmend eurot, kui oleks mida kuulata, aga ei oleju. Ja probleem pole formaadis, vaid nendes ülekanne protokollides, mis peavad toetama kõiki opsusteeme ja töötama igasuguse rauaga. See pole lihtsalt võimalik, läbi nende seadmete rägastiku, signaal tarbijani korrektselt toimetada. Lahendus oleks lisada signaalile paar test biti, ja lõpus peale daci läbimist, teha selle järgi korrektsioon.
                    Mina maksangi hea meelega, sest on, mida kuulata. Tidalis on ju miljoneid albumeid. Kvaliteet on väga hea, peaaegu võimatu on vahet teha, kas mängib striimer või CD. SACD-ga on väike vahe muidugi olemas. Masterit ma kahjuks ei kuule, sest mu striimer ei toeta MQA-d.
                    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Selles jamahhas on DAC tehtud DSD1791 baasil, võibolla on selle sooritus kehva, seda kivi algselt püüti positsioneerida nn high-endi, kuid ei õnnestunud ja kiirelt mõeldi välja DSD1792, mis oli küll juba arvestatav asi.
                      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                      Konfutsius

Comment

Seoses viimaste sündmustega, on see teema väga esile tõusnud. Ja vähemalt on aru saadud, et head lahendust sellele ei ole. Eestis on ka üks seltskond, kes tegeleb sellega. Võibolla tõesti see Soniku Esoteric leevendab natuke seda tulemust, aga midagi tõsiselt head sealt ei tule sellegipoolest.

Comment

Aga veel korra Eesti netiraadiotest, kas keegi teab miks nad ei edasta nt. flaci? Andmemaht ei ole enam ju teemaks. Kellelgi mõnes jaamas tutvusi?

Keegi eespool mainis 320kbps, jah, Sky Media (mitte kõiki) ja paar tk veel edastavad jaamasid 320kbps mp3.

Comment

Võibolla selle pärast ei edasta, et kogu fonoteek on 320 kbps mp3 või veel kehvem?

Comment

Ma juba kirjutasin kunagi, tegu litsentseeritud softiga, kus iga liigutuse eest peab igakuiselt maksma, ka kettaruumi eest. Ei edasta, selle pärast, et ei taha maksta.

Comment

võid ju ise uurida mis formaate icecast ja shoutcast mängivad. flaci igaljuhul mitte, kuid mine tea. subsonic mängib flac'i kuid pole kuulda et kuskil oleks raadio realiseeritud sellega.

Comment

Working...
                                X