Teade

Collapse
No announcement yet.

Väike mõistatus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Väike mõistatus

Kas sa viitsid kahe lausega mõistatuse lahenduse esitada või arvad tõsimeeli, et siinsed lugejad töötavad selle 69-lehelise dokumendi läbi?
    viimati muutis kasutaja madis64; 07 m 2020, 07:04.

Comment

Kui teaks, siis avaldaks aga ega ei tea hetkel.

Lühidaks sissejuhatuseks olen nii palju selgeks saanud, et madalatel sagedustel määrab moonutuse membraani vedrustuse elastsuskoefitsendi Kms ja magnetvoo Bl mittelineaarsus sõltuvalt membraani amplituudist (x). Samas ei räägi see dokument eriti midagi moonutuste harmoonilises koosseisu kohta.
      viimati muutis kasutaja moi; 07 m 2020, 10:07.

Comment

Seal on ilusti kirjas, et reeglina peab olema, ja pole kuskil kirjutatud, et on alati nii. Lõpuks ikka selgub midagi sellist: et lõppvõimu toide lihtsalt vajub läbi. Selleks ei midagi mõõta, peab mingi põhjus olema.
        Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Kindlasti ei vaju võimul midagi läbi, kontrollitud.

Comment

Ja muidugi on selle võimendiga kõik korras. Keegi nägunii rohkem aruteluga liitunud pole. Head mõttetustega tegelemist Sinule.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
              A, lõpuks sain aru, minu jaoks on need teadmised täitsa tarbetud, mina näen siin et signaal on asümmeetriliselt ülekoormatud. Ja põhjuseks ilmselt ongi valjuka defekt. Järeldus on ka ilmne: selleks et midagi väärtuslikku teha, tuleks korralikud valjukad leida, aga neid eriti kuskilt võtta pole. Selleks et trikitada, peab omama suurt kogemust.
              Ma soovitaks moile SEAS Crescendo K2 tweeterit, mu Kudostel oli K1, väga hea , parim, mida olen kuulanud. Miks sa soovid kasutada mingit odavat ribbonit? Odav ja hea ei käi kokku.

Comment

Keegi nägunii rohkem aruteluga liitunud pole.
                Sa pead ikka kas purjus või pime olema.

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                  Miks sa soovid kasutada mingit odavat ribbonit? Odav ja hea ei käi kokku.
                  Kas mõtled seda SA8535 ? No vähemalt odavad vist ei ole. 475 €, tükist, second hand, vist eriti odav ei ole. Kunagi küsiti vist paar tuhat dollarit tükist. Ja see bambusest tehtud kõlar, oli üldtunnustatud studio standard, komplektihinnaga 60 tuhat.

Comment

Kas mõtled seda SA8535 ? No vähemalt odavad vist ei ole. 475 €, tükist, second hand, vist eriti odav ei ole. Kunagi küsiti vist paar tuhat dollarit tükist. Ja see bambusest tehtud kõlar, oli üldtunnustatud studio standard, komplektihinnaga 60 tuhat.
                    Ma mõtlesin moi hiinakaid, Foundeke, mida ta momendil kasutab.

Comment

Ma soovitasin ???

Comment

Kui neil lint lõdvaks ei läheks oleks nad oma hinna kohta väga head. Objektiivselt mõõtmistelt päris korralikud, subjektiivselt kuulamiselt ka mulle sobivad.
                        Muidugi alati saab parema peale minna aga see võiks ikka lint olla mingis variandis, neid on 3 põhilist tüüpi olemas.
                        Tegelikult mul juba uus hiina ime olemas https://www.elfafoorum.eu/threads/40...l=1#post603046
                        seda saab ka dipoolina kasutada, mis ka plaanis on.
                        viimati muutis kasutaja moi; 07 m 2020, 22:57.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                          Kui neil lint lõdvaks ei läheks oleks nad oma hinna kohta väga head. Objektiivselt mõõtmistelt päris korralikud, subjektiivselt kuulamiselt ka mulle sobivad.
                          Muidugi alati saab parema peale minna aga see võiks ikka lint olla mingis variandis, neid on 3 põhilist tüüpi olemas.
                          Tegelikult mul juba uus hiina ime olemas https://www.elfafoorum.eu/threads/40...l=1#post603046
                          seda saab ka dipoolina kasutada, mis ka plaanis on.
                          Loomulikult võib lint olla, kuid miks sa linti eelistad? Paljud tipptootjad , nagu Focal, Dynaudio, Kudos jne. pole seda kasutusele võtnud.

Comment

Mulle meeldib lint kuna ta heli on lahtisem kui tavalisel kuplil. Võnkuv mass on väiksem, ülemine sagedus kõrgem.
                            viimati muutis kasutaja moi; 08 m 2020, 11:56.

Comment

Minu arust Focal ja Dyn kasutavad omatoodetud elemente põhiliselt. Neil on kasulikum nii.
                              Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                              Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                                miks sa linti eelistad?
                                Lindi puhul on see miinus, et odavate ja kallite vahel on terve kuristik. Isegi paljukiidetud ADAM kipub mängima nii et kõrvad lähevad lukku, sealt lihtsalt tuleb mingit pidevat jada, õhu välja pigistamine. Stage on sellest absoluutselt vaba. Teine takistus on vajadus spetsiifilise võimendi järgi, ise nad nimetavad seda, dünaamiliseks dampinguks. Kuppel on lihtsalt odavam, ja probleeme sellega vähem.

Comment

Working...
                                X