Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Saku Tume on rõõmustanud Eestimaa õllesõpru juba aastast 1960 ja on seega kõige vanem seni toomises olev Saku õllemark. Õlle algupärane nimi oligi lihtsalt Saku Õlu, aga 10 aastat hiljem, kui hakati tootma teist siiani tootmises olevat eeslaste suurt lemmikut Saku Heledat, nimetati see unikaalne pruul ümber Saku Tumedaks.
Saku Tume on kastanipruuni värvi rikkaliku maitsega Eesti üks vähestest Dunkel. Bock stiilis õlledest. Pruulitud kogenud õllejoojale, kes oskab hinnata tumeda õlle tummisemat maitset.
Saku Tumeda pruulimisel kasutatakse tavapäraste heledate odralinnaste kõrval ka müncheni- ja karamell-linnaseid ning kõrvetatud suhkrut, mis annavad õllele erilise sügava värvitooni, ainuomase röstise maitse ja rikkaliku lõhnabuketi.
Ehtne Eesti tume õlu!
Serveerida temperatuuril: 12-15 °C
See tähendab, et õlut võib hoida külmkapis, aga enne joomist võiks ta olla u 20min lihtsalt toatemperatuuril.
Soovitame klaasi:
Koostisosad
vesi, odralinnased, karamelliseeritud odralinnased, kõrvetatud suhkrusiirup, humalad.
Toitumisalane teave 100 ml kohta
Energia: 252 kJ / 60 kcal
Rasvad: 0 g
millest küllastunud rasvhappeid: 0 g
Süsivesikud: 5,2 g
millest suhkruid: 0,1 g
Valgud: 0,4 g
Sool: 0,007 g
Pakendid:
0,5L pudel
0,33L purk kohver MP24
30L KEG
Pole sa sugugi kõiketeadja!Pipardamiseks on põhjust piisavalt!
Veiniäri spetsiifikast võin pikalt rääkida, kui kedagi huvitab, tegelesin selle kraami maaletoomisega. Neid on üksikuid, kes teadsid mida nad ostavad, reeglina olid need siin elavad välismaalased.
Ei taha selles sopaloopimises osaleda, küsiks ühe konkreetse küsimuse. Kohe teema alguses pakutud Kenji Kawai koduleheküljel riivas silma DCS 902. Mis selle aparaadi eriliseks teeb, miks enam ei suudeta sellised asju teha.
Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.
Kõigile sobivat head heli ei ole võimalik saavutada. Täpselt sama moodi ei ole olemas kõigile maitsevat veini või sööki.
Siin foorumis käputäis inimesi, kes sõna võtavad ja juba siin pole vist isegi kahte - kolme, kellele meeldiks sama "hea" heli.
Piiratud eelarve juures kindlasti. Ise olen prioriteediks seadnud vokaali subjektiivse eheduse/meeldivuse.
Samuti kast-kõlarite bassid ei istu enam kõrvale.
Ehk objektiivselt on mul kodus vilets sound - napib bassi "energiat" ja vähene lavatäpsus. Samas ise olen suht rahul.
Ruum, paigutus ja sisustus see on tegelikult oluline lähtepunkt.
Ise alustasin maja eskiisi tegemist just elutoast ja võimalikust kõlarite-istumiskoha paigutusest.
Tagantjärgi vaadates oleks saanud paremini aga kõige hullem ka ei tulnud.
Kohe teema alguses pakutud Kenji Kawai koduleheküljel riivas silma DCS 902. Mis selle aparaadi eriliseks teeb, miks enam ei suudeta sellised asju teha.
Eriline oli ta 25 aastat tagasi. Nagu koduleht väidab, siis esimesi konvertereid, mis 96kHz peal töötas.
Viisid sa ehk selgitada, mida sa selles kontekstis lineaarsuse all mõtled?
Ei midagi keerulist, kuulamiskoha SPL. Tegelikult on see niimoodi öeldes muidugi jõhker lihtsustus, kuna tegelikult tahaks ju ideaalses maailmas esiteks kõrva tundlikkuse ja kuulamistugevuse järgi korrigeerimist, ning teiseks väikesed kontrollitud nihked sagedusülekandes annavad just selle koloreeringu või emotsiooni, mida me tihti taga otsime. Pikemalt seletatuna pean silmas pigem seda, et ruum koos kõlariga oleks süsteem, milles ei esine liiga suuri kontrollimatuid või soovimatuid kõrvalekaldeid helirõhu osas.
Aga see ei garanteeri mu arvates veel kuidagimoodi meeldivat kuulamiskogemust, on pigem hügieenifaktor.
Ehk siis sirge amplituudsageduskarakteristik (ASK) koos ruumi mõjuga?
Ma kasutaks sirge asemel pigem sõna kontrolli all, aga printsiibis jah. Et kui ei ole sirge, siis sellepärast et mulle meeldib nii, mitte et see tuleneb paratamatusest.
Comment