Vs: Hea heli saladused
See on saavutatav paraku ainult kallihinnalise ehitusega, Ja kas kuulata selles ruumis on hea? No ikka pole küll. Redart kirjeldas kõik väga õigesti, lisaks veel et mina lähenneksin kõlaritele ja ruumile täitsa eraldi. Kõlarite omaduste parandamine ruumi kaudu lõppeb alati osa heli amputeerimisega. Lisaks ruumil on alati see viga, et ta on väike, millega pole midagi võimalik ette võtta.
Lynx Hilo on arvestatav riist, Antelope pole eriti minu vaateväljas olnud, on veel Prism ja veel igasuguseid. Aga võtta kõik need kolm, ja pakku 902 omanikule vahetust, reeglina saadan ta pikalt. Et mis see nende esitamise juures kõige suuremaks probleemiks on? Nõudlust nägu oleks, ehitajaid on palju, aga eriti hästi see neil välja ei tule.
Esmalt postitatud moi poolt
Vaata postitust
Lynx Hilo on arvestatav riist, Antelope pole eriti minu vaateväljas olnud, on veel Prism ja veel igasuguseid. Aga võtta kõik need kolm, ja pakku 902 omanikule vahetust, reeglina saadan ta pikalt. Et mis see nende esitamise juures kõige suuremaks probleemiks on? Nõudlust nägu oleks, ehitajaid on palju, aga eriti hästi see neil välja ei tule.
Comment