Teade

Collapse
No announcement yet.

Hea heli saladused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Hea heli saladused

Meil paljulapseline pere, nii et disain pole meie teema. Nüüd lapsed suuremad, covid lõi küll plaanid natuke sassi, aga loodan suvejooksul elutuba ikkagi tühjaks visata. Jatan ainult diivani ja audio, tuba on 7x7x3,5. Sinna tahaks midagi korraliku soetada.
    Naine tahab disko valgustust millegipärast.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Ei kujuta eriti et asjad oleksid teisiti, enamuses audiofännid, on ju naised.
      Sellega küll ei nõustu. kõik audiofännid kellega kokku olen puutunud on mehed. Naised naudivad mussi igasuguse rämpsuga.
      vahe eelistustes tuleb siis kui naine on käinud muusikakoolis. Siis on tal RME ladyface ja selleküljes 8" M-Audio monitorid.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
        Sellega küll ei nõustu. kõik audiofännid kellega kokku olen puutunud on mehed. Naised naudivad mussi igasuguse rämpsuga.
        vahe eelistustes tuleb siis kui naine on käinud muusikakoolis. Siis on tal RME ladyface ja selleküljes 8" M-Audio monitorid.
        Mille poolest, need M-Audio saepurukastid paremad on ?

Comment

Esmalt postitatud ats poolt Vaata postitust
          Mille poolest, need M-Audio saepurukastid paremad on ?
          vot seda küsi Kerli ja Hannah'i käest. rada7 foorumisse jäänd andmetel olla pea kõikidel lauljatest naistel see komplekt (ja mehed ei mõistvat seda kuskilt otsast).
          ja sarnast komplekti, m-audio 410 + Behringer truth, promob ka abbey road oma algajatele suunatud konspektis.
          viimati muutis kasutaja olavsu1; 06 m 2020, 22:37. Põhjus: mäletasin veidi valesti

Comment

vot seda küsi Kerli ja Hannah'i käest. rada7 foorumisse jäänd andmetel olla pea kõikidel lauljatest naistel see komplekt (ja mehed ei mõistvat seda kuskilt otsast).
            ja sarnast komplekti, 100% m-audio staff, promob ka abbey road oma algajatele suunatud konspektis.
            Ega ma kahtlegi, olen isegi mõnel muusikul neid laua peal näinud. Aga seda Abbey Roadi konspekti uudistaks küll, kui saladus ei ole - äkki jagad?

Comment

näib et oponent on sama kitsarinnaline, nagu ta peab mind olevat.
              Pean siinkohal esitama olavsu1-le vabandused - teema alguses oli mul õhkõrn lootus, et sellest siin mingi asjalik arutelu sünnib, sellest ka minu mõningane reaktsioon postitustele, mis minu arvates teemaga ei haaku.
              Praeguseks on mängu tulnud kasukad, saepuru jne - pange aga samas toonis edasi, ma ei lase end enam rohkem häirida

Comment

mida tema veel lootis... kui tahad ajaliku antud teemal, mine facebooki, äkki sind lastakse mõnad suletud klubisse.

või tuhni delfist kommetaatorit A ja 2 Suunda see oli klassikaraadio helimees kes hiljuti maha suri.

Atsile, https://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?159665 see on algajatele suunatud ja proffidel pole sealt midagi saada. raamatukese taga pole abbey road üksi, vaid mitu helistuudiot.

Comment

... kui tahad ajaliku antud teemal, mine facebooki, äkki sind lastakse mõnad suletud klubisse.
                  Tänan lahke soovituse eest, kuid puudub sellisel tasemel motivatsioon. Nagu eespool kirjutasin, ei lase ma end sellel teemal enam rohkem häirida.

Comment

või tuhni delfist kommetaatorit A ja 2 Suunda see oli klassikaraadio helimees kes hiljuti maha suri.
                    Kuna ma juhtumisi seal organisatsioonis töötan, siis sellist jama on raske kommenteerida.

Comment

keegi ei kasuta kahe kanali helis supparit. äkki küsid ise mida proff subwoofritest arvab.
                      See peab ikka eriliselt kehv kõlar olema mida peab kahe kanali helis subwoofriga järgi aitama.
                      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Lisaks ka Genelec ja Neumann, aga ilmselgelt seal töötavad rumalad inimesed ja tegemist on eriliselt kehvade kõlaritega

Comment

Lisaks ka Genelec ja Neumann, aga ilmselgelt seal töötavad rumalad inimesed ja tegemist on eriliselt kehvade kõlaritega
                          ilmselt, sest studio AOI, proff Kenji nõnda vastas.

Sonic, see on seal sinukäest raha äravõtmise komplekt. üsna ussilõline ka nagu sulle sobib.

Ats, näita stuudiot kus kahe kanali töödes kasutakse 2.0 asemel 2.1 lahendusi. ma seni näind 2.0 lahendusi.

Comment

Ma kujutlen, et teema algataja ja enamus lugejaid siin on pigem huvitatud kodukuulamise teemalisest arutlusest. Mulle isiklikult meeldiks, kui need stuudio jutud jääks...kusagile teise teemasse.
                            Kuigi, kui see stuudio jutt juba lahti on, siis ei ole raske virtuaalruumist leida viiteid sub-i pointile stuudios. Üks näide.
                            Siiski. Meil kõigil on siin omad eelistused. Mina olen täisdigi poole viltu. Keegi fännab DSD-d. Mõni ei saa ilma S90-teta olla. Jne. Aga ehk ei peaks päris preestriks hakkama?
                            Toidan trolle!

Comment

ma kuulan ka kodus. ja eelistan pillipoe tehnikat, kuna see on parem kui lihtsurelikule müüdav kraam.

Comment

Kuna ma juhtumisi seal organisatsioonis töötan, siis sellist jama on raske kommenteerida.
                                Natuke jah olavsu1 eksis, aga üldiselt oli kasutaja 2 Suunda nime taga peidus Olev Ehrlich, kes kahjuks suri 14.08.2013 tõesti suht ootamatult, kas nüüd just hiljuti, aga nii oli.Ta oli tegelikult Vikerraadio muusikajuht, alates 1998. aastast.
                                Need soovitatud delfi jutukesed aga nägid ilmavalgust mõned aastad varem, ma ei mäleta enam täpselt aga need said alguse mingist helitehnilisest artiklist, mida delfi vahendas. Olev käis muide ka siin foorumis natuke lugemas, aga kasutajat ta ei loonud, ütles et ei jõua igale poole.
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X