Teade

Collapse
No announcement yet.

Hea heli saladused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Hea heli saladused

Kivi on AK4490EQ, pult on samuti komplektis, DSD-d mängib ka direct DSD-na, see oli ka üks põhjustest, miks ta soetasin.

Comment

Mida selle DSP praktikas võimaldab?
      Vaatasin just, et mu enda DSP-l on 500 MIPS-i, ADI-2 Pro on juba 2882 MIPS-ne.

Comment

Tule külla ja uuri - kuula, mina ei ole insener, mulle meeldib hea heli, mis on MIPS ma kahjuks ei tea. Novembre äkki oskab kommenteerida, ta on seda piisavalt kuulanud.

Comment

MIPS on millions of instructions per second, sisuliselt DSP taktsagedus, vähemalt võrdluseks sobivas lähenduses.

Comment

Heli suhtes pole nendel versinidel mingit vahet, see on tehase ametlik seisukoht. DSP-ks seda vist nimetada ei saa, pigem ekvalaiser. MIPS vist tähendab seda, et väikese viivitusega, alla 3 ms.
            Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Hea heli saladused aastast 2001.

Igaüks, kel on ühel hommikul villand saanud plekise kõlaga raadiokrapist, kust Def Leppard hädavaevu välja mahub, Maria Callast ei tunne aga üldse ära, võtab end ühel päeval kokku ja otsustab koju muretseda korraliku heliaparatuuri.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
              X