Aastaid tagasi valmistas intz mulle imeilusad ja suurepärast heli tekitavad väikesed kõlarid, mis - kui mälu väga ei peta - kasutasid Visaton SC10N ja Visaton W130S-8 elemente. Tahaksin need kõlarid säilitada ja uuendada võimendi poolt, aga tekkis küsimus, kuhu tõmmata rahaliselt piir, ehk kas on mõtet vaadata Cambridge Audio CXA61 poole? Seda aparaati soovitati poes, kuulasin, võrreldes 200-eurose võimuga oli heli parem küll, aga need polnud minu kõlarid, mis mängisid. Valikut kitsendab muidugi see, et tahan Bluetooth ühendust ilma mingi lisavidinata.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Võimendi ja kõlarite sobivus
Collapse
X
-
Vs: Võimendi ja kõlarite sobivus
Esmalt postitatud oblomov poolt Vaata postitustAastaid tagasi valmistas intz mulle imeilusad ja suurepärast heli tekitavad väikesed kõlarid, mis - kui mälu väga ei peta - kasutasid Visaton SC10N ja Visaton W130S-8 elemente. Tahaksin need kõlarid säilitada ja uuendada võimendi poolt, aga tekkis küsimus, kuhu tõmmata rahaliselt piir, ehk kas on mõtet vaadata Cambridge Audio CXA61 poole? Seda aparaati soovitati poes, kuulasin, võrreldes 200-eurose võimuga oli heli parem küll, aga need polnud minu kõlarid, mis mängisid. Valikut kitsendab muidugi see, et tahan Bluetooth ühendust ilma mingi lisavidinata.
siis antud väiksed kastid olid ausalt öeldes pettumus. Ehk isiklikult arvan, et paarisajaeurine võim on neile mõistlik kulutus.
Ülalviidatud CA võim, vääriks ilmselt klass kõrgemaid kõlareid.
Võta seda kui subjektiivset arvamust, mitte kui absoluutset tõde või nende kõlarite halvustamist.
Edu otsingutel.-
Comment