Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Mina tegin seda shoutcast / icecast serverite ja sam4 stuudiosoftiga. Kuulasin koolis tunniajal lemmikmussi. Stuudiosoft sai sobitatud phpnuke 7.0 portaaliga ja sealt sai tellida soovilugusid. Sam4 foorum oli hala täis, kuidas saab stuudiot phpnuke või mõne teise CMS keskkonnaga sobitada. ma olin vait kui haud.
    sam4 nõudis muidugi dsp võimelist helikaarti. EMU kaartidega jäi rahule. lihtsalt audio IO kaart ei kõlband.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitust
      Striimerite puhul soft ei ole viimane asi. Aga kahjuks tihti on sellega probleeme.

See peaks sobima nendele, kes über hi-endi taga ei aja. Hea soft, OK heli ja väljanägemine. Hind ka taskukohane. https://www.bluesound.com/products/node/ https://www.whathifi.com/reviews/bluesound-node-2i
      Ma just sellega tegelengi. Tõsi, mul on Node 2, mitte 2i, mille analoogväljunbd läheb otse lõppvõimu. Olen kuulnud räägitavat, et 2i pidi olema parema heliga tänu sellele, kuidas on wifi, BT ja DAC karbis lahendatud. 2i ma pole oma süsteemis kuulanud. Node 2 wifi ei kõlba mu meelest kuhugi, side telefoniga kogu aeg katkeb, aga võrgukaabliga toimib sujuvalt. BlueOS rakendus (Android) jätab küll soovida mu meelest, aga on kasutatav hindele 4-.
      Positiivne on see, et talle saab selgeks õpetada mõne muu puldi kasutamata nupud, nii et iga saja pärast ei pea telefoni lahti lukustama.

Comment

Tidalit kasutan nüüd läbi Rooni.See ainuke võimalus tidalist max heli kätte saada.Sai ostetud aastane kasutusõigus.Aga ainult cat8 kaabliga.Üle õhu ei ole lootuski normaalset hel saada.Ja olen jätkuvalt väga rahul.Muusika valikuga kui ka hea heliga.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitust
          Tidalit kasutan nüüd läbi Rooni.Sai ostetud aastane kasutusõigus.
          Palju sul ööpäev per kärss maksab? 12 senti?
          Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

107 euri üheks aastaks.Ja sigarahul.

Comment

Aga ainult cat8 kaabliga.
              Kas proovisid ka vanema, odavama standardi kaableid, et selline lause sisse tuli?

Comment

Sai ostetud aastane kasutusõigus.Aga ainult cat8 kaabliga.
                Kuidas sul õnnestus aastane kasutusõigus saada? Ma ei leidnud seda võimalust. Mina kasutan Furutech LAN-7 kaablit.

Sul on äkki Supra kaabel?
                CAT 8 ülikiire internetikaabel, mille otstes Supra RJ45 pistikud, maksimaalne läbilaskevõime 2000 MHz
                "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Regamisel pakkus 2 valikukut-eluaegne või 1 aastaks.Alguses kuulasin jah tavalise printerikaabliga-niikaua kui supra kaks 2 meetrist kohale jõudsid.Vahe oli ikka väga suur.Tavalisest kaablist ei tahtnud korralikult mängidagi-hakkis vahepeal.Aga nüüd kõik korras.Aga heli on võimas.Paljusid vanu asju pole niimoodi kunagi kuulnud.Reedel tuli John Lennoni plaat välja-soovitan tidalis läbi rooni kuulata.

Comment

Vanu häid artiste ilmub ikka pidevalt, näiteks The Doors, Rory Gallagher, Blue Öyster Cult, Roger Waters, Robert Plant, Diana Krall, Lou Reed, Prince, Rolling Stones, Paavo Järvi jne. Kõik Qobuz Hi-Res. Tidalis on natuke teine valik, sealt kõiki neid ei leidnud.
                    "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

ainult cat8 kaabliga
                      Ei tahaks uskuda, et Cat 6 kaablist (1 Gb/s) see muusika läbi ei tule.

Comment

Reaalsuses võib nii olla et tegelikult wigo võrdleb cat kaabliga bluetoothi, siis on küll võimalik vahet tekitada. Ka wifi saab peavalu olla, aga mitte mitte bittide, vaid katkemiste pärast.
                        Tõsiseid spetsialiste minu postitus muidugi ei kõiguta, nii näeme varsti kuidas ka ruuter loeb, kuidas cat kaablile ilmuvad nooled jne. Ootame, põnev on...
                        viimati muutis kasutaja OSX; 13 m 2020, 11:12.
                        Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                        Konfutsius

Comment

Aga millega kuulad tidalit.Ja võrdlus oli ikka suvalise cat5 kaabliga ca 1meeter-mis ilmselt mingi ruuteriga kaasa tulnud.Nooli peal ei olnud aga supra ussiõli tuli ise tuubist peale määrida.Ja saigi niimoodi ägedam.

Comment

wigo. Mina ei kuula Tidalit ühegi asjaga, kuigi saaks. Mul ei ole selleks aega. Aga seda bittide posimist ma pean küll pealt vaatama. Ja seepärast siis küsin - mis ruuteriga sa seda cat8 kaablit kasutad? Tootja, mudel, nii lihtne ongi (vastuse valem).
                            Konfutsius

Comment

Ah ei kuulagi tidalit millegagi.Kui kurb.Õndsad on need kes ei tea.

Comment

Kuidas nimetada neid kes ei suuda lihtsale küsimusele lihtsat vastust anda, kas ka õndsateks...?
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X