Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Striimer ei puutu asja, ja üldjuhul ei tee midagi paremaks, hoopis vastupidi, need universaalsed protokollid ei hakka kunagi korrektselt töötama. Küsimus on selles, mis asi see on: "esmane lahti pakkimine", mis brauseris ei toimi, aga desktopis tehakse?
    Tehnikafoorumis muidugi võib ka lugeda, ei tuleb roon sinna vahele toppida, ja cat8 kaablit panna, vot siis läheb asi heaks.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Esmalt postitatud minisvami poolt Vaata postitust
      Kuidas see Qobuzi kuulamine siinamil toimub, kas läbi VPNi? Ma ootan juba amma, et see ametlikult kättesaadavaks saaks, sest mul kohe üldse ei sobi see Tidali inklinatsioon kaasaegse hiphopi, R'n B jms sedasorti muusika suunas. Kuidas oleks Qobuzi ja Tidali hevlikvaliteedi ja kasutamismugavuse võrdlus?
      Osta ebay-st. 1,5a tagasi toimis ilusti.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        Tehnikafoorumis muidugi võib ka lugeda, ei tuleb roon sinna vahele toppida, ja cat8 kaablit panna, vot siis läheb asi heaks.
        Siin saad lugeda, mida roon endast kujutab:

Siin saad teada, mille poolest CAT8 teistest erineb:
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
          Striimeri ostsin Saksamaalt ning seal oli kohe Qobuz olemas, kuulan siiamaani. Arvatavasti oli tal perepakett tellitud. Kasutamismugavus sõltub rohkem konkreetse sriimeri äpist, näiteks Naimi äpp oli mugavam kui Lumini oma. Ebamugav on see, et mulle meeldivaid muusikastiile (prog-rock ja jazz-rock) ei saa kohe valida, peab otsima pop/rock ja jazz hulgast.
          Kui ma Qobuzes valisin New Releases, siis 178-st ainult 29 ei olnud Hi-Res.
          Wigole: proovi kuulata Miles Gurtu albumit ning kommenteeri ka kvaliteeti.
          Kuulasin seda albumit-hea kuulata.Aga sellise saundiga on seal veel-anna aga soovitusi.Mul ca 40 aasta muusika kuulamata.Jazzu hakkasin siis alles kuulama kui esimese lampvõimendi sain.See nädal on Diana Kralli päralt.Tema plaadid on ka hea heliga.Ja rooni hakkasin kasutama mugavusest.Ei pea läpakale kaableid järgi toppima .Sai ostetud juurde samsung tab a-nüüd käib tidali muusika valimine ja volume läbi tahvli ja mina olen rahul.Peale selle haldab ka roon cd pealt ripitud asju.
          viimati muutis kasutaja wigo; 15 m 2020, 07:22.

Comment

Maitse asi muidugi, aga mina eelistan kasutada softi, mis on kirjutatud konkreetse raua jaoks. Mingi loogika peab ju olema, kui nüüd Tidal desktop, pakib faili lahti 96 kHz / 24 bitiks, kuidas siis MQA abiga analoogiks muundamine, saab veel seda paremaks teha? Ja kui Roon lihtsalt MQA läbi laseb, aga lahti pakkimist tema ei tee, mis seal saab paremaks minna, ja midagi sinna lisada pole Roon ka võimeline. Kõik need audiofiilsed liidesed kasutavad Windowsi tuuma, mida on näha sellest, palju nemad ressursi kasutavad, ja tulemus sõltub alati sellest, mida on veel arvutise installitud, seal ka igasugused kummalised probleemid tulevad.
            Cat8, no üks lugu keskeltläbi sisaldab 30 MB info mahtu, see teeb alla 10 MB per minut, 2 Mbps ühendus peaks kuhjaga selle ära katma. Kui tänapäeval see kuidagimoodi läbi ei tule, peaks mingi asi väga mäda olema.

Comment

Esmalt postitatud Novembre poolt Vaata postitust
              Osta ebay-st. 1,5a tagasi toimis ilusti.
              See on huvitav, ma pole niisugusest asjast (jutt käib Qubuze ja Tidali tellimuste müügist Ebay kaudu) kuulnudki. Kes teab, palun selgitage, kuidas see toimib, et Eestis kuulata saaks, ma kohe testiks ära. Kas mul peab olema Qobuze konto enne? Mida nad õigupoolest saadavad, kui osta mingi X aja „teenus“?

Comment

Saadavad kasutaja nime ja parooli. Logid sisse ja hakkad kuulama.

Comment

Sooviks Tidalist maksimaalset helikvaliteeti kätte saada. Kõik jookseb hetkel läbi Yamaha ressi A3080. Kas on mingi võimalus sinna striimida max kvaliteediga. Ta oma app ei luba MQAd. Eraldi DACi pole.

Siin formaadid mida see ress toetab

Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	79,0 KB
ID:	873069

Comment

Tundub et ikka ei saa kuidagi striimida Tidali hiressi otse recieverisse.

Kas keegi on saanud Tidal Connect desktopi äpi ja telefoni äpi vahel tööle.
                    Nende veebileht väidab et PC app ja Androidi app on Connecti compatiibel.
                    Ma näen kodu võrgus ainult chromecasti masinat. Segane lugu sellega.
                    Ju taheti teha nagu konkurendil (Spotify) aga väga ei tööta see asi vist.

Comment

Supplement for TIDAL flyer A3080

Comment

See integreeritud app töötab, ainult et hiressi ei toeta.

Comment

Esmalt postitatud kaliif poolt Vaata postitust
                          See integreeritud app töötab, ainult et hiressi ei toeta.
                          Aga mis põhjusel peaks ta seda mängima? Mina sain aru et sellega saab seda protsessi juhtida, aga signaal peab ikkagi läbi USB minema. Kuskil foorumis oli üks tegelane mqa ja desktopi vahelised mõõtmised ära teinud, see vahe oli väga minimaalne. Kuna asio tuge pole, sõltub tulemus väga sellest, mis prahti on veel lisaks arvutise installitud.

Comment

Ress striimib otse netist, telefon on antud juhul ainult remote jäbi Yamaha enda äpi.
                            Telefoni võid välja lülitada ja playlist mängib ressis edasi.
                            Seda muidugi ei näe mis kvaliteediga see mängib aga vahe on sees kui PC äpist seda maha mängida.
                            Mul PC jookseb HDMIga sisse kuna seal KODI mis mängib LIVE TV-d ka.

Comment

Kuna sul MQA võimelist DAC-i pole, siis sa maksimaalset kvaliteeti nagunii kätte ei saa. Sellepärast soovitan Qobuzega proovida, seal on Hi-Res probleemivabalt saadaval.
                              "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud kaliif poolt Vaata postitust
                                Ress striimib otse netist, .
                                Masteri saamiseks on ainult kaks võimalust, kas osta midagi spetsiifilist, või kasutada selleks arvutid. Mina eelistan arvuti kasutamist, kuna selle teise variandiga tuleb kaasa igasugust pahna, mida mul vaja ei ole.

Comment

Working...
                                X