Avan selle teema, sest voogedastusplatvomid muutuvad järjest populaarsemaks. Nagu kuulda on, siis ka kasutaja Wigo (minu jaoks siiani tuntud suure kassetifännina), on sellega liitunud, nii et ma polegi päris üksi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify
Jah.Peale Cambridge audio edge NQ ostu olen kassettide kuulamisest loobunud.Aga lihtsalt sellisel põhjusel,et lindid ei mahu enam koju ära-sama lugu ka vinüülidega.Ja esialgu olen rahul ,aga see otsus ei olnud kerge.Tõsi cambridgile järgnes ka kohe advanced audio 405 lõppvõim-korralikud XLR juhtmed ja XLO ULTRA 6 kõlarikaabel.Aga nüüd Tidalist.Olen veel siiani hämmingus sellest valikust mis seal saada on.Ja kvaliteet on hea-MAQ on veel kaabliga kuulamata aga varsti saab selle ka ära proovitud.
-
Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify
Mis voogedastusel viga on - autos kuulamiseks sobib vägagi hästi.
Aga minu jaoks kõige suurem viga "vana muusika" koha pealt on see, et nad kipuvad mängima remastereid, mis algsest salvestisest (vinüül ja kassett) erinevad ja mitte ainult salvestise "puhastamise" osas.
Kui mul on meeles algne salvestis 80-test ja mulle raadiost (või muust striimist) tuleb jõnkadi-jõnkadi-pumps-pumps, siis ei huvita mind ei dac ega võimendi, see sisu ei ole lihtsalt kuulatav.
"Uue muusikaga" on loomulikult teised lood.
Comment
-
Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitustKaldun arvama, et madis64 hinnang on kujunenud Spotify, aga mitte Tidal MQA kuulamisel.
Comment
-
Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitustJa kvaliteet on hea-MAQ on veel kaabliga kuulamata aga varsti saab selle ka ära proovitud.
"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitustEi ole võimeline aga kuulamisel saaks aru kas on mingi vahe ."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
-
https://techsupport.cambridgeaudio.c...-MQA-playback- Kui ära proovin siis annan teada.
Comment
-
Esmalt postitatud otoño poolt Vaata postitustMQA on kadudega pakkimise formaat ja selle kvaliteet ei saa põhimõtteliselt olla parem on kui CD'l ja FLAC'il, ikka halvem."Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."
Comment
Comment