Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Ei jookse ilmselt külge mööda maha, kui tead, mida võidakes ka striimimisel enne heliga teha, kui ta sinu kõrva jõuab.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
      Igasugune signaali muutus ülekandeahelas on moonutus.
      Eristada saab aga lineaar- ja mittelineaarmoonutust. Sageli tunnistavad audiofiilid moonutuse nime all vaid teist.
      Digitehnikas: kui pärast kadudeta pakkimist on bitijada teistsugune, on lähtesignaal moonutatud.
      Ei arenenud kuldsel analoogi ajastul, ega ka tänapäeva digipõrgus, ei olnud täitsa moonutusevaba ja kadudeta salvestus- töötlusvahendeid. Mulle tundub, et heliteoses on palju muid olulisi momente, millele tasub lähemat tähelepanu pöörata. Teooria on see, kui kõik on teada, kuid miski ei toimi. Praktika on siis, kui kõik töötab, kuid keegi ei tea, miks.
      Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
        Ei jookse ilmselt külge mööda maha, kui tead, mida võidakseka striimimisel enne heliga teha, kui ta sinu kõrva jõuab.
        Kas pole nii, et see mis enne tehakse on konserv, mille meie avame ja tarbime.
        Milleks ma peaks teadma konservi tooteprotsessi? Ja kui olen konservi avanud, eriti kui on see minu avajaga tehtud ning sisu minu maitse, siis olen rahul. Ei saa kõrvalolija mind aidata, kui minuavatud konserv mule maitseb ja kõhtu lahti ei löö.
        Konserviks sobib mulle LP ja CD suurepäraselt. Kui huvi tekib, loen menüüst kuis nad valmistatud on.
        Aga mõistan ka neid, kes konservi ei talu ja otsivad/vajavad konservi asemel hoidist, smuutit või muud kangemat kraami.
        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Aga ikkagi.CA on sisseehitatud chromecasti tugi.Mis kvaliteedis sealt muusika läbi tuleb.Kui androidis tidali äppi kasutada.Siiamaani eo ole leidnud infot selle kohta.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitust
            Aga ikkagi.CA on sisseehitatud chromecasti tugi.Mis kvaliteedis sealt muusika läbi tuleb.Kui androidis tidali äppi kasutada.Siiamaani eo ole leidnud infot selle kohta.
            Minul pole selle järele vajadust, kõik ühendused on vase baasil.

Chromecast on ettevõtte Google Inc. välja töötatud seade (tehnika) voogmeedia (audio, video) suunamiseks traadita side kohtvõrgu (Wi-Fi) kaudu teleri HDMI-pessa.

"Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Eilsest mul ka.Sellepärast püüangi aru saada ,et miks nüüd kõlab paremini kui ennem läbi chromecasti.Aga lühike seletus nii-klaver on jälle toas ja kõlab jälle ilusasti. Vaikselt kuulates tuli ka madal otsa tagasi.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                Kas pole nii, et see mis enne tehakse on konserv, mille meie avame ja tarbime.
                Milleks ma peaks teadma konservi tooteprotsessi? Ja kui olen konservi avanud, eriti kui on see minu avajaga tehtud ning sisu minu maitse, siis olen rahul. Ei saa kõrvalolija mind aidata, kui minuavatud konserv mule maitseb ja kõhtu lahti ei löö.
                Konserviks sobib mulle LP ja CD suurepäraselt. Kui huvi tekib, loen menüüst kuis nad valmistatud on.
                Aga mõistan ka neid, kes konservi ei talu ja otsivad/vajavad konservi asemel hoidist, smuutit või muud kangemat kraami.
                Võib ka teismoodi olla. Nagu vorsti puhul on parem mitte teada, mis seal sees on ja kuidas seda tehakse. Need, kes seda teevad ja teavad, kunagi ise vorsti ei söö.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                  Konserviks sobib mulle LP ja CD suurepäraselt.
                  LP on puhtalt fännide rida, muide nägu ka see Tidal, CD kõlab arvuti vahendusel palju paremini. Nüüd saabunut odavate ja funktsionaalsete seadmete ajastu. Kasutajad, kes on nõus järgmise paari detsibelli eest palju maksma, on vähemuses, ja seda enam on oluline teada kuidas asjad toimivad. Minule ei meeldi äärmused: ühed lihtsalt maksavad ja on üksi ainult selle faktiga rahul, teised ei taha üldse midagi maksta, aga kompensatsiooniks otsivad igasugu anomaaliailt. Mõiste "enammakstud" pärineb üldiselt pigem emotsionaalsest-hüsteerilisest kui objektiivse majanduse arusaamast. Tasuta ja piiramatu, on märksõnad, millest kõik unistavad, sisu on jäänud kuidagi tahaplaanile. See Tidal on naiivsetele inimestele loodud, need kes tahavad muusikaga tegeleda, või kõlareid ehitada, peaksid ka oma kuulmist hoidma õppima, ja suures koguses igasugu saasta kuulamine sellele kasuks ei tule.
                  Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Millega kuulad tidalit.

Comment

Esmalt postitatud wigo poolt Vaata postitust
                      Millega kuulad tidalit.
                      Peale minu pole mitte keegi sellele küsimusele vastanud. Kaldun arvama, et keegi ei kuulagi, ometi on nad veendunud, et Tidal MQA on igavene pask.
                      "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Huvitav jah.Mul on samasugune tunne.

Comment

See on jah huvitav arvamus et kui on striim siis on kohe halb sest on jube pikk teekond sinuni ja see peaks midagi halba tegema.
                          Mina olen kuulanud kuid liiga vähe et hinnata. Esmane mulje on et hea. Masina nime ei mäleta, oli mingi kaasaskantav seade.
                          Digisignaali saab ju analüüsida. Kahjuks ei ole minul originaalfailiga mida saaks kõrvutada striimist tulnuga, siis saaks ümber lükata või kinnitada teooria et digis baidid moonutuvad. Arvan et ei moonutu nad midagi. Võimalik et Tidalis on mingi teine versioon audiost mis cd-l, kuid ka see on kahtlane.

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                            Peale minu pole mitte keegi sellele küsimusele vastanud. Kaldun arvama, et keegi ei kuulagi, ometi on nad veendunud, et Tidal MQA on igavene pask.
                            MQA on lohhotron igal juhul, mitte ainult Tidali versioonis. Aga edu selles!
                            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                            Konfutsius

Comment

Millega kuulad tidalit.

Comment

Mis puutub siia millega Tidal'it kuulata...? Kuula sellega mis oskab, ega siis MQA olemus sellest ei muutu mis asi teda netist maha puhverdab.
                                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                                Konfutsius

Comment

Working...
                                X