Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Eks see on sama seltskond, kes kunagi jumaldas MP3, siis Spotifyt, ja nüüd on Tidal. Testimiseks ei pea endale mingit juustu ostma, millel MQA kiri peal. Striimimisega on alati probleeme, kuna see peab igalt poolt läbi tulema, ja kõige paremini oskab seda teha arvuti paraku. Ja lõppuks see mis mängib on DAC, praegusest valikust ei tahaks mina ühtegi saada.
    Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

M.o.t.t.

Comment

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
        Eks see on sama seltskond, kes kunagi jumaldas MP3, siis Spotifyt, ja nüüd on Tidal.
        Ma pole Spotifyd kunagi kuulanud, läksin kohe Tidali ja Qobuze peale.
        "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Mul mängib FLACE, Tidalit ja veebiraadioid selline kompott:
          RPi3 + Allo Katana + Allo Shanti + Volumio + Sony F770ES.
          Juhin brauseri aknas arvutis, vahest vajadusel telefonis.

Õnneks on martk eespool konserviteemalises sõnavõtus juba vähemasti mulle arusadavalt ära seletanud, et igale asjale leidub siin maailmas tarbija. Minu jaoks on see igati kuulatav kooslus, kuulamisruumi mul pole, pisikeses vale kujuga koopas koos iseehitatud Visatoni elementidega Topas kõllidega loob vajaliku vaibi küll.

Comment

Esmalt postitatud OSX poolt Vaata postitust
            MQA on lohhotron igal juhul.
            Ainult lohh-id võivad uskuma jääda, mida "arvamusliider" siin väidab.
            "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Siin kirjutab Topping DAC'i väljatöötaja kasutajanimega JohnYang1997 järgmist:
              MQA is worse than CD quality. No more to say. Save yourself a few bucks and choose CD quality streaming.
              How? MQA adds 14-16khz standing tone which is in the audible range. It degrades sound quality against CD quality not enhancing it.

Kas keegi oskab kommenteerida seda "14-16khz standing tone"

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt Vaata postitust
                Ainult lohh-id võivad uskuma jääda, mida "arvamusliider" siin väidab.
                Paraku on nii et ainult lohhid usuvad et MQA is the best. Kohalik seltsimees pole siin erand.
                Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                Konfutsius

Comment

Paraku on nii et ainult lohhid usuvad et MQA is the best. Kohalik seltsimees pole siin erand.
                  Võiksid siiski tähelepanelikum olla, ma olen siin kusagil juba maininud, et minu jaoks on parim Master Tape. Edasi tulevad Vinyl First Press ja SACD.
                  viimati muutis kasutaja Sonic; 21 m 2020, 20:54.

Comment

Seltsimees, ma kirjutasin mitmuses ja mõtlesin seda mitmuses. Mis on Sonic'u jaoks prioriteetide järjekord, pole seejuures üldse tähtis.
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

Seltsimees, ma kirjutasin mitmuses ja mõtlesin seda mitmuses. Mis on Sonic'u jaoks prioriteetide järjekord, pole seejuures üldse tähtis.
                      Kuna seltsimees oli eraldi mainitud, siis arvasin, et see käib minu kohta. Aga milline oleks sinu prioteetide järjekord? Seda, et DSD on esikohal, me juba teame, aga millised formaadid sellele järgnevad?

Comment

Miks peaks peale DSD teisi formaate kuulama? Võimas arvuti, DSD -d mängiv DAC, HQPlayer ja kõik flacid ja wavid konverdid DSD-ks. Ise kuulan samuti, konverdin kõik DSD 256-ks. Samuti konverdin ka DSD 64 ja DSD 128 DSD 256-ks. HQPlayeril on väga suur erinevate filtrite valik, seega on võimalik heliga mängida.
                        Vinüül on neile, kel pole korralikku digitehnikat
                        viimati muutis kasutaja Veix7; 21 m 2020, 22:42.

Comment

Esmalt postitatud otoño poolt Vaata postitust
                          Siin kirjutab Topping DAC'i väljatöötaja kasutajanimega JohnYang1997 järgmist:
                          MQA is worse than CD quality. No more to say. Save yourself a few bucks and choose CD quality streaming.
                          How? MQA adds 14-16khz standing tone which is in the audible range. It degrades sound quality against CD quality not enhancing it.

Kas keegi oskab kommenteerida seda "14-16khz standing tone"
                          Seda arutelu seal võiks iga huviline natuke pikemalt lugada ja vaadata ka seal sees olevat videot https://youtu.be/FURPQI3VW58 . See vist siin kuskil juba ka läbi käinud, vähemalt mina olin seda näinud.
                          Kahjuks seda MQA "14-16khz standing tone" ei oska kommenteerida, ei ole üritanud mõõta ega otsida aga ma ei näe küll põhjust miks selle olemasolus peaks kahtlema.

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                            Miks peaks peale DSD teisi formaate kuulama? .....
                            Kena. Ma siiski eelistan shoutcast'i ja seal leiduvaid striime. Näiteid ei hakka siia panema. Paganama kitsepanijad kisuvad muidu striimid maha.

Comment

Esmalt postitatud Veix7 poolt Vaata postitust
                              Lahmimisele tuleb ju lahmimisega vastata - ostsin pühapäeval hoovimüügist 97. aasta Karavani kasseti Valgre lauludega. Heli selline, mida Veix7 elu sees oma konverditud-filtreeritud turistieinetest kätte ei saa.
                              Digitehnika on - digiajastueelse muusika osas - neile, kellel korralikku analoogtrakti ei ole.
                              Minu poolt teema lõpp

Comment

Esmalt postitatud madis64 poolt Vaata postitust
                                97. aasta Karavani kasseti Valgre lauludega.
                                Jälle sama seltskond lindistas.
                                Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Working...
                                X