Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
    Kas sa tahad kuulajate kiidetud või mõõtjate kiidetud aparaati?
    Hehh. Kas need kaks maailmavaadet kunagi kohtuvad ka mingis seadmes? Või selleks on hinnaklass vale? Aga pane mõlemad, eks uurin omalkäel edasi.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Esmalt postitatud torm2 poolt Vaata postitust
      RME on halva UI/UX-iga kompuuter, mis tänapäeval on ikka andestamatu viga
      Kui sa räägid selle asja windowsi kogemusest, siis võta teadmiseks, et neid asju ei tehta windowsiga ühendamiseks. niipalju ma tean, et viriseda tohib aint siis kui arvuti küljes on "näritud õuna" logo. muul juhul ei võeta virinat arvesse.

ja kui kehva kasutajaliidest näha tahad siis võta u-phoria (keegi kuskil vihjas, et presonuse UI/UX pidi sammuti windowsis kakapähh olema), nendel on kõige kehvem UI mida ma üldse näinud olen ja UX on linuxis parem, kui windowsis.

parimateks on peetud vanemaid mBox'e. Ise lisaks juurde veel profire karbid.

Comment

Hehh. Kas need kaks maailmavaadet kunagi kohtuvad ka mingis seadmes? Või selleks on hinnaklass vale? Aga pane mõlemad, eks uurin omalkäel edasi.
        Jutt käib ikka puhtast DAC-ist?
        Kes neid kõiki kuulanud on? Mõõtmisi saab internetist leida küll. Näiteks üks selline siledama poolne: https://www.audiosciencereview.com/f...-review.14705/
        Hinda näeb siin: https://www.oktoresearch.com/dac8stereo.htm
        Tast on ka striimeriga variant aga see striimer seal see on siis Raspberry Pi 4.
        Sisust ka pilt: https://www.audiosciencereview.com/f...33#post-517519
        viimati muutis kasutaja moi; 02 m 2020, 22:09.

Comment

Tänud, Moi, uurin asja. Aga kas tuleb ka soovitus vastasvõistkonnalt? Ehk võimalikult lihtne "rauast" lahendus. Striimimisvõimalus võiks olla mugavuslagendusena ikka küljes. Klapivõim/multiroom jne ei ole vajalik. Raal on õun, telefon android. Kuna olen õnnetu disainer, siis paraku ka välimus oluline Näiteks Copland DAC 215 on minu maitse järgi kena. IT alane huvi kahjuks puudub, mida võib ka mu maci kasutusest järeldada, sest minu kogemuse ja vajaduse põhjal see aparaat lihtsalt töötab ilma surkimata kenasti. (Ps. Ei taha mac vs pc vaidlust alustada

Comment

võimalikult lihtne rauast lahendus on suvaline IO kusagilt pillipoest ja need ei striimi ükski.

et striimima saada on seda vaja: https://en.wikipedia.org/wiki/QuickT...reaming_Server

üht ront(tm) korpust on ka vaja kuhu see kõik kokkupanna. apple serverid nägid muide päris kenad välja.
            viimati muutis kasutaja olavsu1; 03 m 2020, 23:23.

Comment

Tänud, Moi, uurin asja....paraku ka välimus oluline Näiteks Copland DAC 215 on minu maitse järgi kena.
              Häbi-häbi, seevidin sisaldab lampe, mille kohta moi on konstanteerinud kunagi - poolpeeretus
              The Copland DAC 215 is a retro-styled, hybrid class A headphone amplifier, based on a combination of transistor technology (current buffer) and two ECC88 tubes (interchangeable with 6DJ8 and 6922) on the amplification stage. The device has the well-known ESS Saber ES9018 chip on board, which in conjunction with other components translates into a support for PCM signal with a maximum density of 384 kHz at 32 bits. There was also DSD support in the form of 128 mode, inclusive. The Combo384 module from Amanero is responsible for communication via USB.
              Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Nii halvasti ma oma arust küll kunagi ei ole öelnud. Siin teemas enne läbi käinud lambiga aparaadil oli lamp muide ainult toites, mitte signaali ahelas aga see seda ei päästa.

Comment

Aurender A10 on väga hea, kahjuks ka kallis.
                  Aurender delivers high-fidelity music servers and streamers for pure, uncompromised sound quality.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                    Nii halvasti ma oma arust küll kunagi ei ole öelnud. Siin teemas enne läbi käinud lambiga aparaadil oli lamp...
                    Jutt oli headamp teemas, ja kui polnd sina, siis oli OSX selle konstanteeringuga.
                    PS. otsing seda poolpeeretuse linki mul ei leia
                    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

Comment

Mina küll leian: https://www.elfafoorum.eu/threads/64...l=1#post462001

Comment

Tere, ma ise olen kaalunud Raspberry Pi 4 ja PI2AES - Pro Audio Shield, http://www.pi2design.com/pi2aes.html peale koos Voluimega. See ei ole minu idee aga tundub päris asjalik ning ka hind on mõistlik. Lihtsalt ka üks variant striimeriks.

Comment

Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                          Jutt oli headamp teemas, ja kui polnd sina, siis oli OSX selle konstanteeringuga.
                          PS. otsing seda poolpeeretuse linki mul ei leia
                          Ma küll võin reljeefselt väljenduda, kuid mingeid peerunalju ma ei harrasta.
                          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                          Konfutsius

Comment

Kui nüüd keegi veel tänapäeval viitsib lugeda, siis ehk on teemasse:
                            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Vastavalt elfafoorumlaste soovidele, on Postimees avaldanud kogu tõe striimimisest
                              Bluetoothi kõlar, multiroom-kõlarid, striimer või ressiiver on praegused lahendused, mis tulnud koos muusikaäppidega. Juba on, mille vahel valida.
                              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Esmalt postitatud martinj poolt Vaata postitust
                                Postimees avaldanud kogu tõe striimimisest
                                https://leht.postimees.ee/7075421/4-...488.1583998224
                                Sony SRS-XB33 150€
                                Denon Heos 249€
                                Denon Ceol 529€
                                Kui võimendi juba olemas, siis KitSound Bluetooth moodul 45€

Lisaks kirjas, et
                                Bluetooth edastab kiirusega 345 kilobitti sekundis
                                Spotify 96-320 kilobitti sekundis
                                Lossless edastus (Tidal) 1411 kilobitti sekundis

Ja veel juttu ruumi helindamisseadmetele väljakäidavatest summadest vahemikus 1000-20 000€
                                viimati muutis kasutaja martk; 05 m 2020, 17:00.

Comment

Working...
                                X