Teade

Collapse
No announcement yet.

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Olen tähele pannud huvitavat asja-peaaegu kõik jazzu plaadid tidalis on hea heliga.Olen endjaoks avastanud norra ja taani jazzi.Väga äge kuulamine.Ja ei saa ka mqa mööda.Ilmselt need tidal master asjad ongi paremini tehtud-see mqa ei puutu eriti asjasse.Jätkuvalt Tidali ja Rooniga rahul.

Comment

Vs: Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify

Siin on vastavaid teemasid kohe mitu mis sobivad ideaalselt selle loba jaoks. Kui te arvate et siin mingi delfi/FB pasatoru, kus räägitakse igas teemas ükskõik mida, siis te olete ilmselt vales kohas. Teid võib see huvitada, aga inimene kes tuleb foorumisse ütleme kahe aasta pärast lugema striimeritest, peab kahlama mingi jura sees ainult selle pärast et teile see praegu korraks oli huvitav...? Ja see kes tahabki sellist sügavamat tehnilist arutelu lugeda, peab lugema seda pikituna kellegi teadmisega et ta on rooni ja tidaliga ikka veel rahul?

Ja selle segaduse ohjes hoidmine on teile omavoli? Aga kaevake siis kohtusse selle omavoli eest!
      viimati muutis kasutaja OSX; 04 m 2020, 11:30.
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Striimerist muusika kuulamine, olgu selleks siis Tidal, Qobuz, või koguni Spotify.

Olen tähele pannud huvitavat asja-peaaegu kõik jazzu plaadid tidalis on hea heliga.Olen endjaoks avastanud norra ja taani jazzi.Väga äge kuulamine.Ja ei saa ka mqa mööda.Ilmselt need tidal master...

Comment

Noh, näete kui sisutihe teemaarendus jätkub, lihtsalt võtab silma märjaks. Jätkake samas vaimus.
          Konfutsius

Comment

Jah,issi.

Comment

No kuule, Genosse OSX, kui sinu jaoks striimer ja MQA nii pahad on, miks sa siis postitad siin. Sul on oma teema "Arvutist muusika kuulamine...", kuuluta seal oma tõde. Ausalt, juba üle viskab sinu soov kõigist targem välja paista.
              "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud sonic poolt Vaata postitust
                minul, kui teemaalgatajal, on seda huvitav lugeda, nii et paluks siin mitte omavolitseda.
                1 like

Comment

Seltsmees.sonic - kus ma öelnud olen et striimer paha on? Palun konkreetset viidet.

Järgmiseks, seltsimees - kuidas mul on oma teema? Mul ei ole oma teemat siin foorumis. Teil ka ei ole. See mis siin foorumis kirjas, ei kuulu ei postitajatele ega teema algatajatele. Foorum on avalik ruum. Ainus mis teile kuulub, on renomee, mis hävib iga kummipaelavenitusega mida te peate vajalikuks demonstreerida. Kas kellegil selle juures midagi kuhugi viskab, on selle juures päris ebaoluline faktor.

Mis edasi seltsimehed? Minu arust olete välja teeninud vabastuse sellest teemast, lihtsalt sel põhjusel et kui te ei suuda navigeerida foorumis et leida postitamiseks sobilikku teemat, ei tasu solkida muudest asjadest rääkivaid teemasid. Teil võib olla huvitav, mul võib ka miski olla huvitav, aga siin foorumis selleks praegu teemasid ei ole, see ei anna veel õigust suva teemades suva juttu ajada.

Genosse - kui te nii ütlete, ütleb nüüd et silmiavav olid teid omas mahlas näha, aga oleks parem olnud seda mitte näha. Vähim mida teha saan, on säiltada teie renomeed sel tasemel kuhu te selle sättinud olete, niisiis loete nüüdsest küll suletud teemat.
                  viimati muutis kasutaja OSX; 04 m 2020, 18:55.
                  Konfutsius

Comment

Working...
                  X