Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD mängija muusika kuulamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD mängija muusika kuulamiseks

Terekest rahvas!!!
    Küsimus siis selline kas dvd mängija sobib cd-de kuulamiseks. Kuidas helikvaliteet on jne. Endal kogemused puuduvad ja plaanin osta mingi cd mängija aga mitte just kõige kallim ja vaatasin et dvd mängijad väga soodsa hinnaga. Miks just dvd mängija cd mängijaks küsite kindlasti....eks vahest paneks ka mp3 cd-sid mängima aga muidu oleks huvi just kuidas ta cd-sid mängib.
    Kui keegi viitsib võiks midagi tarka siia kribada.
    Etteteänades

Ups teema läks vähe valesse foorumisse. Äkki mõni hea mode liigutaks teema õigesse foorumisse. Vabandust segaduse pärast :unsure:

Comment

Üldiselt on nii et CD-mängija mängib sama hinnaga DVD-mängijast paremini CD-plaate.
      Kindlasti on ka erandeid aga mingi <1500 kr. DVD-mängija ei kvalifitseeru üldse oma CD heliga mingiks mängijaks.

Comment

Minu arust on DVD mängija suht hea plaatide kuulamiseks. Olen neid isegi kasutanud (teatris heli laskmiseks) ja kvaliteedi kohta ei ole midagi halba õelda. Mängib plaati isegi paremini kui mõni odav CD mängija. Soovitan DVD mängijat, sellega saab veel filme vaadata, mp3, CD-r, CD-RW...jne. Uuemate mängijatega saab DVD-si kirjutada ka just vaatasin poest oli mingi Philipsi pill...nii umb 5500- raha.
        Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Comment

Mõtlesin seda isegi et lisaks cd plaatide kuulamisele saan veel mp3-sid kuulata ja filme vaadtata.

Comment

Aga mis te Pioneer DV-717 mudelist arvate? Tal siis 2 eraldi laserit-1 DVD jaoks ja teine CD jaoks, 96kHz/24bit jne.
            52 27 316 Risto
            teknootik@gmail.com
            Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

CD ja DVD kasutavad alati erinevaid lasereid ja 96kHz/24bit heli on DVD pleierile üsna tavapärane...kui tahad teada, mis sellisest pillist arvatakse, siis vaata siia

ps. nagu näed, mp3 see pleier ei söö...samuti on hädas SVCD&#39;ga ja DVD+RW&#39;ga

Comment

Sõbral oli üks dvd-mängija (kahjuks marki ja mudelit ei tea, arvatavasti mingi odav, aga välismaalt toodud) ühel peol kaasas muusika laskmiseks. Igatahes sellega oli see probleem, et ta mängis plaate kiiremini, kui peaks. Laulud olid kiiremad ja sihukese prääksuva häälega. Aga see ei ole kindlasti DVD-mängijate kui selliste standardviga, niiet eks sa ise vaata, aga lihtsalt selline viga on esinenud.
                Muusikahull!

Comment

Kui ostma lähen võtan hunniku cd-sid mp3 cd-sid ja filmide plaate kaasa. Siis saab selge ülevaate mida ostan

Comment

Mina igaljuhul eelistan korraliku CD mängijat muusika kuulamiseks kui odavat DVD mängijat. Samas nii mõnedki tuttavad kasutavad DVD seadet muusika kuulamiseks, kuid jah siiski kvaliteetsemaid seadmeid kui Citymarketis müüakse. Soovitus kuula ja võrdle sama võimu ja kõlaritega nii DVD kui CD mängijaid, oma kõrv on kuningas.

Comment

ma eelistax ka korralikku mängijat muusika jaox...olen ka enda dvd-ga muusikat kuuland aga ei ole eriti rahul mul mingi jama mängija kaa ei saa mängija pealt lugusi kerida edasi tagasi aint saab lugusi vahetada ja puldist on ka siis telekat vaja et kerida muidu on igavene jama sellega...ja mp3 kvaliteet on ka mul sitt nagu natuke keegi toas kõnnib ja põrand väriseb siis heli katkeb korrax sest puudub vict see mälu mis on mp3-playeritel..
                      kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla &#33;&#33;&#33;

Comment

Endal on olnud ka pikka aega plaan osta mingi karp cd&#39;de mängimiseks (läppariga mängimine on lihtsalt ebamugav). Siiani pole veel näinud ühtegi dvd-mängijat, mis mängiks cd-sid piisava kvaliteediga, omaks esipaneelil display&#39;d, igasuguseid nuppe ja muidugi ka võimalust display lülitamiseks remaining-aja peale. Kui keegi sellist isendit tunneb, siis võiks ka siin ära märkida.

Comment

Mnja hakkangi arvama et tuleb ikka cd mängija kasuks otsustada ja jätta see dvd kus see ja teine. Igatahes hüppan mõnest poest läbi ja vaatan mis moodi nad mängivad eks siis otsustan

Comment

Ikkagi kõik oleneb pillist endast ja selle hinnast ning kvaliteedist...
                            Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Comment

Originally posted by Crash_Override@Jun 12 2004, 16:19
                              Ikkagi kõik oleneb pillist endast ja selle hinnast ning kvaliteedist...
                              Aga millise firma ja hinnaklassiga pillide poole tasuks vaadata

Comment

Working...
                              X