Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD mängija muusika kuulamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Ufonaut21+Jun 12 2004, 23:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ufonaut21 @ Jun 12 2004, 23:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Crash_Override@Jun 12 2004, 16:19
    Ikkagi kõik oleneb pillist endast ja selle hinnast ning kvaliteedist...
    Aga millise firma ja hinnaklassiga pillide poole tasuks vaadata [/b][/quote]
    Techniks, jvc jms firmad, mis on audio toodetega suurel määral tegelenud.
    Muidugi ei tasu odavamaid hinna pakkumisi vaadata.
    S A C
    Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by Allar88+Jun 12 2004, 20:51--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Allar88 &#064; Jun 12 2004, 20:51)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
      Originally posted by Ufonaut21@Jun 12 2004, 23:28
      <!--QuoteBegin-Crash_Override
      @Jun 12 2004, 16:19
      Ikkagi kõik oleneb pillist endast ja selle hinnast ning kvaliteedist...

Aga millise firma ja hinnaklassiga pillide poole tasuks vaadata
      Techniks, jvc jms firmad, mis on audio toodetega suurel määral tegelenud.
      Muidugi ei tasu odavamaid hinna pakkumisi vaadata. [/b][/quote]
      vaidleks veidi vastu.
      mitte ei tule vaadata, et mis ja kus. kuulata tuleb. kõige paremaid asju teevad üldjuhul selliseid firmad millest on vaid väga vähesed kuulnud. technics, JVC jms need ei pruugi üldsegi olla. tuleb lihtsalt kõige muu arvelt raha kokku kraapida ja kuulata mis selle raha eest parim on

Comment

Originally posted by Zen@Jun 12 2004, 21:08
        vaidleks veidi vastu.
        mitte ei tule vaadata, et mis ja kus. kuulata tuleb. kõige paremaid asju teevad üldjuhul selliseid firmad millest on vaid väga vähesed kuulnud. technics, JVC jms need ei pruugi üldsegi olla. tuleb lihtsalt kõige muu arvelt raha kokku kraapida ja kuulata mis selle raha eest parim on
        Vot seda arvan minagi.
        Aga Zen mis ise asjast arvad et dvd muusika kuulamiseks. On mõtet või ei, sa tundud nagu kogenud inimene olevat helitehnika alal

Comment

Originally posted by Ufonaut21+Jun 12 2004, 22:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Ufonaut21 @ Jun 12 2004, 22:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Zen@Jun 12 2004, 21:08
          vaidleks veidi vastu.
          Vot seda arvan minagi.
          Aga Zen mis ise asjast arvad et dvd muusika kuulamiseks. On mõtet või ei, sa tundud nagu kogenud inimene olevat helitehnika alal [/b][/quote]
          oioi mees, ära aja punastama :P ma siiski suht poisike veel.
          koduste tingimuste kohta ma midagi tarka kosta ei oska. pole olnud juhust kuulata. koolis on küll üks dvd mänija üritustel kõiki oma funktsioone täitmas. mp3 ja cd-d mängib edukalt, noh, PA tingimustes muidugi. mingi aiwa keskmise otsa pill on. kodustes tingimustes tingimustes ei saanud kuulata dvd mängijat. aga mingi eestlaslik eelarvamus siiski mul igasugu combo-kombainide vastu on. kui ta mängib sul dvd plaate, muusika cd-sid, näitab JPEG pilte, mängib mp3 ja video cd plaate, näitab DVIX jne siis noh... kui üks asi kõlbab kõigeks, ei kõlba ta mitte millekski. mina vaataks pigem selliste asjade poole, mis on mõeldud ühe spetsiifilise ülesande jaoks.

seda postitust võta natuke vähem tõsiselt kui eelmist otsustad siiski sina ise

Comment

Muidu mis asjast arvad......hetkel on mul võimendiga ühendatud sony cd player ja see mängib minu arvates väga hästi, panen rõhku sõnale minu arvates
            Heli on väga mõnus aga kasutada on nati ebamugav ja mõtlesin et peaks mingi asjalikuma pilli muretsema. Ei usu et dvd nüüd sellet kehvemini mängib.
            Muidugi see ainult mõte seepärast siin nõu küsingi. Eks cd mängija on ikka klass omaette ja dvd ei konkureeri kuidagi.....oleneb muidugi cd/dvd mängijast ka muidugi

Comment

nojah, dvd mängija soetades asi sul praegusest vast halvemaks ei tohiks minna kui signaalallikana pleierit kasutad.
              aga kas sa sellise võimaluse peale oled näiteks mõelnud, et osta kasutatud, kuid natuke kõrgema otsa cd mängija? mõnikord neid natuke juhtub liikuma ja kui korraliku isendi otsa satud, siis oled õnnega koos. võid näiteks selle koha pealt Indrekuga konsulteerida, äkki on kuskil midagi saadaval üsnagi kujutan ette kuidas su süsteem kõlada võib. kahju oleks kehva signaaliga suurt potentsiaali kasutamata jätta.

Comment

http://www.digitalhomemag.com/reviews/defa...ubsectionid=945
                Natuke kallis värk, kuid samas tipptasemel mängija. hind jääb 8000kr kanti.

Comment

Originally posted by Zen@Jun 12 2004, 23:26
                  aga kas sa sellise võimaluse peale oled näiteks mõelnud, et osta kasutatud, kuid natuke kõrgema otsa cd mängija? mõnikord neid natuke juhtub liikuma ja kui korraliku isendi otsa satud, siis oled õnnega koos.
                  Olen mõelnud ja see on väga hea mõte kussjuures. Võimendi näiteks on mul vanakooli jvc ja netis oleva info põhjal sain teada veel et tegemist on selle seeria tippmudeliga. Sellega olen väga rahul heli on väga mõnus ja puhas ning kogu asja juures vaimustas mind see kuidas ta mängib bassi ja kõrgeid. Vedas ka sellega et välimuselt on jumm korras. Enne seda oli mul technicsi odavama otsa võimendi ja kui nüüd helikvaliteeti võrreldes on kahe võimendi vahe nagu öö ja päev. Kindlasti odava dvd ja korraliku cd mängija vahe on ka nagu öö ja päev. Eks ma uurin puurin ja veelkord uurin mis asjast saab ja mille lõpuks ära ostan

Comment

Ise kasutan hetkel (olude sunnil ) Pioneeri DV-464 DVD-mängijat ka CD-de keerutamiseks. Ütleks nii, et heli detailsuse ja tonaalsuse poolest on ta isegi pisut kehvem, kui mul mõni aeg tagasi olnud sama tootja entry-level cd-mängija.
                    Lisaks veel see, et võrreldes tavalise CD-mängijaga on DVD-mängija ikka masendavalt uimane plaadi sisselugemisel ja ka edasi-tagasi lugude kerimine on üsna ebamugav.
                    Ehk siis millalgi on plaanis ikkagi erladi korralikuma CD-mängija ost vast hinnaklassis 4-5k EEK.

Comment

Kui sa just pidusi ei tee siis aitab DVD-mängija kyll. Vanasti kui vend veel pidusid tegi oli ka yx pioneeri cd pill väga hea tasemel asi oli. Aga kuna ta enam ei viicinud teha siis müüsime maha...Ja nyyd kasutame DVD -mängijat....Kui ikka plaanid DVD mängija soetada siis ma soovitan vaadata Philipsi pille,muiudugi on veel teiste firmade omasid aga nendega ple isiklike kogemusi, head kogemused nendega. Helli kvaliteedil ple ka midagi viga
                      Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Comment

Terv&#33;
                        Hea,põnev-ja hetkel väga ajastukohane arutelu.
                        Igal pool peab tõdema,et nagu CD-mängijad hakkaksid välja surema.vt.tehnika poodidesse,mis valik seal cd dekke on?Praktiliselt olematu.Isegi uues laseringis
                        viru keskuses on kuulamiseks kõik dvd mängijad.(mina jäin seal hätta,sest need aparaadid ei kerinudki edasi-tagasi).Nii et cd dekid jäävad varsti ainult friikidele
                        ja neid saab osta ainult kas kasutatult,tellides või jube kallilt.
                        Mina igatahes soovitan osta kindlasti cd aparaadi muusika kuulamiseks,sest seda on palju mugavam käsitleda,parem kvaliteet,vastupidavam ja kõiksugu program
                        võimalused.
                        Ja sedagi veel,et parim mõistliku hinna ja kvaliteedi suhe on YAMAHA cdx596
                        mis poes maksab ~4000eek aga on Börsis pakutud ~2500eek
                        Ja muidugi kui rohkem raha siis MARANZ,ONKYO jne.
                        http://www.album.ee/user/16860279

Comment

Ma soovitan näitks NAD&#39;i toodangut. Tuntud ja kvaliteetne Inglise audio-videotehnika tootja. Odava otsa CD-deck jääb natuke alla 4000 krooni ja on oma hinda ka väärt. Ajakirja What Hi-Fi poolt väga palju auhindu võitnud tooted on sellel. Endal on ka olemas ja helipildiga olen vägagi rahul.
                          Koduleht ka: http://www.audiocenter.ee/

Comment

Mnja Nad ja Harman Kardon tegijad küll aga kallid ikkagi :unsure: . Ma ei raatsi kulutada cd ega dvd mängija peale rohkem kui 2,5k ja see hinnaklass rahuldaks minu vajadused täielikult. Rääkisin ühe töökaaslasega kellel on technicsi dvd mängija ja tema jutu järgi pidavat see küll head heli tekitama...mine sa tea aga tegelikult tuleks minna mööda poode kolama ja kuulama erinevaid pille siis saab mingi ettekujutuse.

Comment

Aga veel selline küsimus et mõnedel dvd mängijatel on cd text ka olemas aga kas ta näitab siis teksti telekast või oma enda lcd-l

Comment

Minul selline asi nagu Hiteker940, mängib kõike ja näitab subtiitreid jne, igatahes kodus ajab asja ära.

Comment

Working...
                                X