Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD mängija muusika kuulamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Mr.Brown@Jun 14 2004, 20:24
    Ma soovitan näitks NAD'i toodangut. Tuntud ja kvaliteetne Inglise audio-videotehnika tootja. Odava otsa CD-deck jääb natuke alla 4000 krooni ja on oma hinda ka väärt.
    NAD ei ole inglise vaid taani firma, mille asjad pannakse kõik hiinas kokku.
    Omas hinnaklassis on nad päris head.
    Praegu on mustamäe tee vivas üks Roteli RCD-02, 5990 kr. midagi, tavaliselt on hind <600 eurot.

Comment

Võibolla Taani oma jah. Ma mingist Eesti ajakirjast kunagi lugesin, et Inglise.

Comment

Originally posted by Ufonaut21@Jun 14 2004, 23:12
        Aga veel selline küsimus et mõnedel dvd mängijatel on cd text ka olemas aga kas ta näitab siis teksti telekast või oma enda lcd-l
        On kyll olemas, ja parematel relvadel saab isegi valida kus ta näitab kas oma lcd-l või siis tv ekraanil. Hinnaklassi neil ei tea. Soovitan minna kuskile esindusse ja sealt kysida
        Info võib olla ELUOHTLIK&#33;

Comment

võibolla need esimesed universaal dvd mis välja tulid ei saa hästi cd mängimisega hakkama aga viimaseaja dvd mudelid mängivad cdplaati paremini isegi kui samaklassi cdmängija kahjuks pole jah siiamaani tootjad veel aru saanud et vahest tahaks dvdmängija ka ilma ekraanita tööle panna aga vaikselt on hakkatud ka seda viga parandama, kvaliteedivahet tunnetab võibolla mingi erispets asjamees kes pidevalt kuulab kõiksugu erinevaid süsteeme, ja võibolla me isegi tunneme mingit erinevust aga alati ei saa sellest aru kas on parem või halvem kõik on suhteline

Comment

Ma olen kuskil lugenud pikka arutelu DVD-ga muusika kuulamise kohta ja seal oli välja toodud ntx Pioneeri DVD mängija (mudel vist 545), millel oli sees Burr-Browni DAC. See just muusika jaoks pidi korralikku häält tegema.
            Minu DIY blogi
            <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Käisin poodides kolamas ja silma jäi üks philipsi DVD mille mudelit ei mäleta aga asja disain meeldis mulle väga. Imelik oli see et see DVD mängija maksis 3099 eek aga asi mängis peale DVD-de veel ainult CD-sid ja CDR-e. Miks nii kallis kas keegi oskab midagi arvata samas kõrval olid teised philipsid ja pioneerid jne 1500 eek odavamad aga mängisid pea kõike

Comment

Miks on Audi kallim kui Volkswagen? :blink:

Comment

küsimus võis kõlada lollisti aga kas see dvd on siis mõeldud nagu rohkem muusika kuulamiseksk ja teeb paremat häält kui näiteks need 1000eeku odavamad. Või maksab siis disain mis oli tõesti ilus.

Comment

Working...
                  X