Teade

Collapse
No announcement yet.

k6larite yhendamine ja oomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

k6larite yhendamine ja oomid

minu arusaamist m66da saab k6lareid yhendada nii et nende tak. v2heneb , aga kas neid saab yhendada ka nii et tak suureneb?
    Darkest beatz...

Paralleelselt plussid-miinused kokku, siis takistus väheneb...järjestikku pluss miinusega kokku, siis suureneb...nii lihtne see ongi

Comment

Ei ole ju keeruline välja mõelda et paralleelis takistus väheneb ja jadamisi suureneb?

Comment

aga kui ma panen plussid ja miinused kokku siis yks k6lar peaks v2lja liikumise asemel sisse t6mbama, v6i ma eksin...
        yhtepidi m2ngisid nad igatahes palju kehvemini
        Darkest beatz...

Comment

Originally posted by MosseVend@Jun 15 2004, 12:34
          aga kui ma panen plussid ja miinused kokku siis yks k6lar peaks v2lja liikumise asemel sisse t6mbama
          Kui paned paralleelselt siis pead mõlemad kõlarid ühte pidi panema. Kui jadamisi siis ühendad omavahel ühe kõlari miinuse ja teise plussi ning ülejäänud kaks otsa võimendisse.

Comment

Kas füüsika tunnis ei ole käinud ve..??

Comment

Korduma Kippuvad Küsimused loe läbi http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=4070
              tuleb kasuks

seal on selline link http://salupa.exe.ee/index.php?leht=10/kkk&menu=teo
              KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

k2isin kyll fyysika tunnis....
                nujah las nad siis olla nii nagu nad paremini m2ngivad, mis vahet kas jadamisi v6i paraleelset
                Darkest beatz...

Comment

Originally posted by MosseVend@Jun 16 2004, 09:38
                  k2isin kyll fyysika tunnis....
                  nujah las nad siis olla nii nagu nad paremini m2ngivad, mis vahet kas jadamisi v6i paraleelset
                  Muud ei juhtu, kui et paralleelselt võid võimendi läbi kärsatada
                  Head susserdamist !

Comment

Puust ja punaselt:

Comment

Originally posted by erx@Jun 15 2004, 11:35
                      Kas füüsika tunnis ei ole käinud ve..??
                      äkki keegi , naq mina , lähen alles 9. klassi !
                      eelnevales klassides pole õpetatud elektrit .

Comment

Originally posted by sebastian@Jun 15 2004, 12:32
                        Paralleelselt plussid-miinused kokku, siis takistus väheneb...järjestikku pluss miinusega kokku, siis suureneb...nii lihtne see ongi
                        Olen kohand koolieelikut, kes teab kuda pidi patareide plussid-miinused käivad
                        ja et õige pinge saamiseks tuleb õieti pesasse toppida. Analoogne VH järjestikuse
                        ühendamisega.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

eino tõesti suur saavutus koolieeliku poolt et paneb patarei + märgi seadme + märgi poole..

Comment

Originally posted by jannozz50@Jun 17 2004, 13:35
                            äkki keegi , naq mina , lähen alles 9. klassi !
                            eelnevales klassides pole õpetatud elektrit .
                            Mina arvan nii,et kui isegi põhiasju audios ei tea, sis küll keegi ühtegi sinu postitust tõsiselt ei võta.
                            Ja see on loll jutt, et koolis ei õpetata. Alati saab ise uurida- internet ja raamatukogud on kõigile kättesaadavad...

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Jun 17 2004, 18:25
                              eino tõesti suur saavutus koolieeliku poolt et paneb patarei + märgi seadme + märgi poole..
                              aga miks mitte võibolla oli see koolieelik 3 või 4'ne

Comment

Working...
                              X