Teade

Collapse
No announcement yet.

k6larite yhendamine ja oomid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by urmo+Jun 16 2004, 08:45--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (urmo @ Jun 16 2004, 08:45)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-MosseVend@Jun 16 2004, 09:38
    k2isin kyll fyysika tunnis....
    nujah las nad siis olla nii nagu nad paremini m2ngivad, mis vahet kas jadamisi v6i paraleelset
    Muud ei juhtu, kui et paralleelselt võid võimendi läbi kärsatada [/b][/quote]
    Kuidas siis võimendi läbi läheb, räägi täpsemalt.

Comment

kõlari oomid ei tohiks olla väiksemad kui võimendi omad(kõlari väljundid)

Comment

Varemalt nimetati kõlariks siis kui juba kasti sisse monteeritud, muidu ikka valjuhääldid.
        Tähendab - see kast milles valjuhääldi(d), on siis kõlar. Vähemalt nii oli siis kui sõna "kõlar" välja mõeldi, kas nüüd on samuti?
        Valjuhääldi + ja - on sümboolne tähistus (antakse sinna ju helisageduslik vahelduvpinge) ja tähendab vaid seda, et niipidi antud alalispingega liigub diffuusor väljapoole. See ongi siis ainult õigeks faseerimiseks vajalik teada.
        Elektroonika töötab suitsu baasil.
        Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
        Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Originally posted by fre@Jun 23 2004, 21:58
          Varemalt nimetati kõlariks siis kui juba kasti sisse monteeritud, muidu ikka valjuhääldid.
          Tähendab - see kast milles valjuhääldi(d), on siis kõlar. Vähemalt nii oli siis kui sõna "kõlar" välja mõeldi, kas nüüd on samuti?
          Nii see on, kuigi mõnel on nende sõnade tähendus küll natukene segi läinud.

Comment

Originally posted by erx+Jun 17 2004, 23:54--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (erx @ Jun 17 2004, 23:54)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jannozz50@Jun 17 2004, 13:35
            äkki keegi , naq mina , lähen alles 9. klassi &#33;
            eelnevales klassides pole õpetatud elektrit .
            Mina arvan nii,et kui isegi põhiasju audios ei tea, sis küll keegi ühtegi sinu postitust tõsiselt ei võta.
            Ja see on loll jutt, et koolis ei õpetata. Alati saab ise uurida- internet ja raamatukogud on kõigile kättesaadavad... [/b][/quote]
            nojah aga siin r22giti sellest et kas koolis fyysika tunnis pole k2inud

Comment

Originally posted by taX@Jun 24 2004, 17:26
              nojah aga siin r22giti sellest et kas koolis fyysika tunnis pole k2inud
              Ma ei saa aru, mis sulle arusaamatuks jäi...? Mõtle peaga natukene kaasa ja saad aru, mis ma mõtlen...

See teema hakkab nats offtopicuks kiskuma...

Comment

Working...
              X